• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani aslında bunu yazarken bilinçdışında geçen düşünce şu: "Şimdi bu kadın kesin kocasını kızdırdı, terk etti, laf söyledi ondan öldürdü. Ben sesimi çıkartmayım kocamı kışkırtmayım da beni dövmesin/öldürmesin" Hayır kardeşim alakası yok, öyle manyak ruh hastası adamlar için bahaneden bol bir şey yok. Ve böyle tipler DÜ ZEL Mİ YOR. İstersen 10 tane çocuk doğur, istersen dilini bağlat, istersen köle Isaura ol o adam sana yine zarar verecek, yine zarar verecek. Bu adamlar falsoyu verdiği an kaçacaksın, izini kaybettireceksin.
Kesinlikle katılıyorum canim kk da dahi böyle kadinlar o kadar fazla ki,insallah okurlar burayı rabbim kadınlarımizi cani erkeklerin siddetinden şerrinden korusun,akıllarını başlarına getirsin insallah:dua:

Yani aslında bunu yazarken bilinçdışında geçen düşünce şu: "Şimdi bu kadın kesin kocasını kızdırdı, terk etti, laf söyledi ondan öldürdü. Ben sesimi çıkartmayım kocamı kışkırtmayım da beni dövmesin/öldürmesin" Hayır kardeşim alakası yok, öyle manyak ruh hastası adamlar için bahaneden bol bir şey yok. Ve böyle tipler DÜ ZEL Mİ YOR. İstersen 10 tane çocuk doğur, istersen dilini bağlat, istersen köle Isaura ol o adam sana yine zarar verecek, yine zarar verecek. Bu adamlar falsoyu verdiği an kaçacaksın, izini kaybettireceksin.
Kesinlikle kesinlikle doğru tecrübeyle sabit adamın bana uyguladığı şiddetin sebebini inanınki banan söylemeyip 10 sene bir yere kapatıp düşün bul deselerdi bulamazdım bunlar bu canavar normal değilki kızılacak birşeye kozasında kızılmıycak birşeye kızmasın şizofren insanlar zaten kendi kafaların bir şekilde kusur bulup saldırma hakkı buluyorlar her şekilde

Bu zihniyettekilerde boşaninca kıymetemi biniyor ne o zaman adam ol evliyken karina sahip çık. Boşandıktan sonra Salça oluyosan senin erkekligine micsinlar

Durup durup aklıma geliyor ya..

Umarım ordaki erkek kılıklı ... okuyorsunuzdur.

Korkaksınız korkaksınız korkaksınız.

Kadın olsa orda var gücüyle durdururdu siz fare gibi kaçacak delik aramışsınız.

Korkaksınız rezilsiniz.
Kesinlikl orda bir kadın olsa var gücüyle engel olurdu :(

Ama sende çok üstüne gitmişsin adamın
Affet ama süründür biraz bir daha tokat atmaya cesaret edemesin
Sende ona çemkirmişsin ama
Yuva kolay kurulmuyor
Çocuklar babasız büyümesin ve daha nice bahanelerle bu kanı bozuk herifleri aklayan kadınlarımıza gelsin bu konu
Bu herifleri koca yapmayın, bu pislikleri baba yapmayın ve en önemlisi bunlara benzer canavarlar yetiştirmeyin
Hele namus kavramını ağzınıza bile almayın, insan namusunu kendi taşır kocası değil bunu sokun o akıllara
Kadınlar uyanmadıkça çözülmez bu işler, devekuşu misali yaşamayın, ayyy beni çok kıskanıyoooo çok sefiyooo triplerinden bir çıkın artık. Fazla döküldü içim, çok okuduk KK da bu tip kadınlar, yapmayın, yapmayın, yapmayın

Durup durup aklıma geliyor ya..

Umarım ordaki erkek kılıklı ... okuyorsunuzdur.

Korkaksınız korkaksınız korkaksınız.

Kadın olsa orda var gücüyle durdururdu siz fare gibi kaçacak delik aramışsınız.

Korkaksınız rezilsiniz.
Insallah toptan belalarini bulurlar pislikler! İnsanlık bitmis artık,bu dunyada merhamet kalmamisn:( yani ben bugün o videoyu izledim ya, hic aklimdan cikmadi şu saniyeye kadar unutamiyorum,hic bir zamanda unutmiycam.insallahhh o pislige de aynisini yaparlar,etlerini lime lime ederler diye her gün dua edicem

47 kez bıçaklanmış, çok korkunç acılar içinde ölmüş Allah taksiratını affetsin :'( Birisi müdahale edip tutsa illaki kurtulurdu. Katilin ifadesine göre, karısını uyuşturucu satıcısı bir adamla otel odasına girerken görüp saldırıyor, çocukları da kadının isteği doğrultusunda önceden yurda verilmiş, yurtta yaşıyorlarmis. Nerden baksanız parçalanmış berbat bir aile. İşin içine uyuşturucu da girince felaketler zinciri ardı arkası kesilmiyor. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın. Etrafımızdaki insanları seçerken milyon kere düşünmeliyiz.

Hayatları boyunca bu utanç ve vicdan azabıyla yaşarlar umarım..

O kaçan haysiyetsiz p.... ler utanç ve vicdan azabı duymazlar, o kaçanlar kadın kim bilir ne yapmıştır kafasındaki modeller, şerefi olan, insanlığı olan orda sessiz kalmazdı zaten.

O kaçan haysiyetsiz p.... ler utanç ve vicdan azabı duymazlar, o kaçanlar kadın kim bilir ne yapmıştır kafasındaki modeller, şerefi olan, insanlığı olan orda sessiz kalmazdı zaten.
Şerefe bile gerek yokki insan refleks olarak dur der tutar yahu ne bileyim.

Bu kadar mı ......... dolduramıyorum.

Birde laf arasında bişey olsa karı gibi kaçma der bu ruh hastaları.

Kadın sizden cesur ulan Kadınlar sizden daha erkek....

Dün izledigim ve bütün gece gözümün onunden gitmeyek kadin o çığliklari caresisizligi korkulari...Duygu Kadakal facebook sayfasina baktim evlatlarina icim parcalandi ve kocasi Hakan Kadakal kemdi profiline birilerinin canini alicam bir yedi sene daha yokum demis ne kadar kolay nasil da yargidan bu kadar emin hesabini bile yapmis yemin ediyorum yansin yikilsin bu dünya
Pislik baktım suratında meymenet yok. Hastalıklı ruhu yüzüne yansımış!

Ağlıyorum suan defalarca defalarcaaaa bicaklamis birakmiyor sapliyor allahin cezası Rabbim ebediyen cennet yüzü göstermesinnnnn kor ateşler icinde yansın insallah o adam da etrafindaki erkek musveddeleri de :KK43: etlerini lime lime dograrlar onunda insallah yarabbim:KK43: cok kötü oldum gercekten:KK42:namus davasiymis sen kimsin be köpek! sen ne b.ksun adi pislik!
Ne cenneti kuzum cehennemlik o

Haberim yoktu paylaşımı görünce izleyim dedim ama videoyu bitiremedim. O hışımla bıçağı defalarca sapladığı an gitmiyo gözümün önünden. Ben kıyametin kopmasını her geçen gün biraz daha istiyorum!!!!!

O çil yavrusu gibi kaçışan "erkekler" sizin adamlığınızada... o "güvenlik görevlisi" işten atılsın bi boka yaramadığı için!!!!

Sadece masum insanlar değil içimizdeki güzel şeylere dair inançta ölüyor!!!
Ne yazıkkk...

Bir yerde patlatılmaz, tecavüze uğramazsak birileri tarafından katledilmezsek büyük ihtimalle hepimiz kahrımızdan ölecez!

Ben de dün gece izledim videoyu ve o şekilde nasıl yüklerler internete.. çok moralim bozuldu benim de, etkisinden zor çıktım:( kimse izlemesin

47 kez bıçaklanmış, çok korkunç acılar içinde ölmüş Allah taksiratını affetsin :'( Birisi müdahale edip tutsa illaki kurtulurdu. Katilin ifadesine göre, karısını uyuşturucu satıcısı bir adamla otel odasına girerken görüp saldırıyor, çocukları da kadının isteği doğrultusunda önceden yurda verilmiş, yurtta yaşıyorlarmis. Nerden baksanız parçalanmış berbat bir aile. İşin içine uyuşturucu da girince felaketler zinciri ardı arkası kesilmiyor. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın. Etrafımızdaki insanları seçerken milyon kere düşünmeliyiz.
Olan yine çocuklara oldu yazık ki ne yazık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X