ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

benm dıkkat ettıgım seylerı aynen sende de okudum bende cayı kahveyı hayatımdan cıkardım ceviz ve balıktan tıksınıcem nerdeyse ama napıym yınede devam gayet ayrıntılı anlatmıssın tesekkurler

benm dıkkat ettıgım seylerı aynen sende de okudum bende cayı kahveyı hayatımdan cıkardım ceviz ve balıktan tıksınıcem nerdeyse ama napıym yınede devam gayet ayrıntılı anlatmıssın tesekkurler bu arada catlak kremıne basladınmı ben phytolastıle basladım alternatıf ucuz urunler bılıyormusun tesekkurler

benm dıkkat ettıgım seylerı aynen sende de okudum bende cayı kahveyı hayatımdan cıkardım ceviz ve balıktan tıksınıcem nerdeyse ama napıym yınede devam gayet ayrıntılı anlatmıssın tesekkurler bu arada catlak kremıne basladınmı ben phytolastıle basladım alternatıf ucuz urunler bılıyormusun tesekkurler

rica ederim.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün bebe yağı kullanıyorum. başka bi kreme henüz başlamadım. doktoruma soracağım onun önerdiği bi krem kullanabilirim ama anladığım kdrıyla yapıyla alakalı, çok su içmek ve nemlendirmek en önemlisi. pek çok şeyi kullanıp yinede çatlayanlar var. bakalım artık...

kızlar kontrole gittiniz mi

canım ben bugun gittim ve cok memnun kaldım. Sezeryana giricek olmasına rağmen tam sırada ben vardım aldı beni sağolsun bekletmedi. Güzel Güzel ben sormadan anlattı bilgi verdi bana bebegi inceledi uzunca bir süre. İkili test hakkında bilgiler verdi. yaptıranlar da var yaptırmayanlar da dedi. Sana kalmış birşey dedi bende yaptırıcam dedim tamam dedi. Bir sorun olmazsa gelmene göstermene gerek yok 1ay sonra gelirsin dedi,eğer bir sorun cıkarsa gelirsin bakarız dedi. Şunu anladım ki, ilk zamanlar bebek kucuk oldugu icin söylencek birsey olmadıgından anlatmıyormuş demek :) Çok memnun kaldımm çok hoşuma gitti. Cinsiyetini bile ben sormadan söyledi ;) erkeğe benzetti ama yine de %50%50 diyelim dedi. Şimdi sırada ikili testimiz var onuda atlatsak bir baska birseycikler istemiyorum. Bu arada folik asitine 3hafta daha devam et dedi demir eksikliği icin bir ilaç yazdı 3hafta sonra ona başla dedi.

akimera slm. özel mesaj henüz yollayamıyorum...

canım ben bugun gittim ve cok memnun kaldım. Sezeryana giricek olmasına rağmen tam sırada ben vardım aldı beni sağolsun bekletmedi. Güzel Güzel ben sormadan anlattı bilgi verdi bana bebegi inceledi uzunca bir süre. İkili test hakkında bilgiler verdi. yaptıranlar da var yaptırmayanlar da dedi. Sana kalmış birşey dedi bende yaptırıcam dedim tamam dedi. Bir sorun olmazsa gelmene göstermene gerek yok 1ay sonra gelirsin dedi,eğer bir sorun cıkarsa gelirsin bakarız dedi. Şunu anladım ki, ilk zamanlar bebek kucuk oldugu icin söylencek birsey olmadıgından anlatmıyormuş demek :) Çok memnun kaldımm çok hoşuma gitti. Cinsiyetini bile ben sormadan söyledi ;) erkeğe benzetti ama yine de %50%50 diyelim dedi. Şimdi sırada ikili testimiz var onuda atlatsak bir baska birseycikler istemiyorum. Bu arada folik asitine 3hafta daha devam et dedi demir eksikliği icin bir ilaç yazdı 3hafta sonra ona başla dedi.

canım çok sevindim hayırlısı olsun inş...

evet bence de çok iyi bi dr. ayrıca gerektiği kadar açıklama yapıyor doğrusu ben memnunum.

aaa ne güzel 11 haftalıkken bile cinsiyetini kesin olmamakla beraber söylemiş:)) beni de tam 11 gün sonra yani 11. haftamda çağırdı. belki benim bebişinde cinsiyeti görünür:))) erkek çocuklar hemen kendini belli ediyor ama kızlar sonraki aylarda net görünüyor.. ama ikili testte durumun netleşir. çünkü burdaki arkadaşlar hep ikili teste cinsiyetini öğrendi erkenden ayrıntılı usg olduğu için dr lar %80 doğruluk payı veriyor

senin randevun ne zaman??

dark cığım kalp atışını falan dinletti mi

ben 7. haftamda gittiğimde sadece gösterdi dinlemek için erkendi sanırım
inş 11. haftamda ben de beişimi sağlıklı sıhhatli görürüm inş

canım çok sevindim hayırlısı olsun inş...

evet bence de çok iyi bi dr. ayrıca gerektiği kadar açıklama yapıyor doğrusu ben memnunum.

aaa ne güzel 11 haftalıkken bile cinsiyetini kesin olmamakla beraber söylemiş:)) beni de tam 11 gün sonra yani 11. haftamda çağırdı. belki benim bebişinde cinsiyeti görünür:))) erkek çocuklar hemen kendini belli ediyor ama kızlar sonraki aylarda net görünüyor.. ama ikili testte durumun netleşir. çünkü burdaki arkadaşlar hep ikili teste cinsiyetini öğrendi erkenden ayrıntılı usg olduğu için dr lar %80 doğruluk payı veriyor

senin randevun ne zaman??

ikili testinde bir problem olmazsa 1ay sonra gel dedi yani 27nisan da . Bir sorun olursa (inşallah olmaz) gelirsin dedi. ben de cok memnun kaldım bu sefer. evet bir tahmin de bulundu hem de ben sormadan. Az kaldı ikili testimize de onda daha cok belli olur sanıyorum.

dark cığım kalp atışını falan dinletti mi

ben 7. haftamda gittiğimde sadece gösterdi dinlemek için erkendi sanırım
inş 11. haftamda ben de beişimi sağlıklı sıhhatli görürüm inş

yok canım dinletmedi zaten dinletmiyorlarmış ki erdem 'de sadece gösterdi orada atıp duruyordu kalpcigi pıt pıt diye :nazar:
inşallah canııım günler geçmek bilmiyor valla. hayırlısıyla kucaklarımıza alacagımız günleri de görürüz inşallah.!

hanımlar pazar gecesi fenalastım gece ayse hanım nöbetciydi ilk kez ayse hanıma muayene oldum fakat inanılmaz memnun kaldım..

ben de zeynep yeşim hanıma gittim bu hafta çok cana yakın söylendiği gibi çok ilgili. çok memnun kaldım.hemen cep numarasını da verdi. bi dahaki aya kontrole gidicez inş. yaklaşık 10 gün sonraya ayrıntılı renkli dopplerimiz olacakmış. bu arada öğrendim ki muayene bilgilerimde benden test istendiği gözüküyor. adalet hanım sisteme girmiş ama bana söylemeyi unutmuş yoğunluktan :)

hanımlar pazar gecesi fenalastım gece ayse hanım nöbetciydi ilk kez ayse hanıma muayene oldum fakat inanılmaz memnun kaldım..

gecmis olsun canım. ayse hanım iyi bir doktor ama ben yogun diye gitmiyorum ona. coktatlı ve ilgili bekarken gitmiştim.

ben de zeynep yeşim hanıma gittim bu hafta çok cana yakın söylendiği gibi çok ilgili. çok memnun kaldım.hemen cep numarasını da verdi. bi dahaki aya kontrole gidicez inş. yaklaşık 10 gün sonraya ayrıntılı renkli dopplerimiz olacakmış. bu arada öğrendim ki muayene bilgilerimde benden test istendiği gözüküyor. adalet hanım sisteme girmiş ama bana söylemeyi unutmuş yoğunluktan :)
zeynep yesim hanım da cok iyiymiş canım. hayırlı olsun yeni doktorun :) biz değiştiremedik eşimin yüzünden memnunda kaldım acıkcası bu sefer :)))
demek ki unuttu benden istemişti hemen cunku oda senin sansına denk gelmiş.

darkcığım kilo ve tansiyon ölçümüne başladılar mı

Hayır canım henüz ölcmedi ama ben sürekli kendimi takip ediyorum şuana kadar kilo almadım hiç 2kilo verdim bile demek ki kilo artışı görmüyor ondan birşey demedi şimdiye kadar. Artık alırsam bundan sonraki aylar da alırım.

gecmis olsun canım. ayse hanım iyi bir doktor ama ben yogun diye gitmiyorum ona. coktatlı ve ilgili bekarken gitmiştim.

zeynep yesim hanım da cok iyiymiş canım. hayırlı olsun yeni doktorun :) biz değiştiremedik eşimin yüzünden memnunda kaldım acıkcası bu sefer :)))
demek ki unuttu benden istemişti hemen cunku oda senin sansına denk gelmiş.

Hayır canım henüz ölcmedi ama ben sürekli kendimi takip ediyorum şuana kadar kilo almadım hiç 2kilo verdim bile demek ki kilo artışı görmüyor ondan birşey demedi şimdiye kadar. Artık alırsam bundan sonraki aylar da alırım.

ben tevafuk gittiğimde ordaydı canım..

ben 3 kilo aldım 2,5 ayda

kusmam olmadığı için başlarda çok iştahlıydım ve bbir kez düşük yaptığım için yararlı şeyleri yiyip yiyip yatıyordum:))) bütün gün uzandım bebğime bişey olmasın diye. o yüzden o sıra kilo aldım. 2 haftadır ayaktayım kilom aynı. biraz da iştahsızım bu 1-2 haftadır. bebeğim sağlıklı olsun ben 20 kilo bile almaya razıyım:)) hiç bişeyi takıntı yapmıyorum.

ilk 3 ay kilo vermek de normalmiş korkma . senin kusmaların bulantıların yoğun galiba???

Bebisler iyi olsun da hiç sorun degil kilo ben de takmıyorum. Bulantım olmadı ama asırı istahsızlıgım oldu birsey yiyemiyordum ondan kaybettim. Şimdiyse iştahım nasıl açıldı bir görsen :))))))) hamileligimden bu yana sadece 2kere cıkarttım.

ben perşembe günü tekrar gidicem ikili test için canım. insallah bir aksilik olmaz da görürürm meleğimi.
sen nasılsın nasıl gidiyor :)

ben de iyiyim sağol canım

cumartesi gittim ve dr umdan çok memnun kaldım yine

4 saat ameliyatta kaldı acl hastalar falan vardı ama bi geldi güler yüzlü açıklayıcı bir dille ben sormadan cevapladı herşeyi anlattı.

bebeişimide gördüm hamdolsun çok sağlıklı yavrum

cinsiyeti hakkıındaa yorum yapmadı ben de sormadım zaten.
sırt üstü yatıyordu bebem :) belki ondan görmedi söylemedi. daha erken zaten:)) bakalım sana söylediği doğru çıkacak mı 2 li testte belli olur artık:))
senin bebiş yan mıydı 11 . haftada tahminde bulunmuştu değil mi

Son düzenleme:
Back
X