Umreye ne kadar gidiyor

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
kızlar
içinizden daha önce umre tecrübesi olan yada umre hakkinda bilgisi olan var mı yazilmaya harcamaya ne kadar para lazım tek gidicem zaten sadece ibadet için öyle eşya hediyelik almayacagim öğrenciyim bu tarifeyle gitmek istiyorum Allahin izniyle öyle bi niyetim var insAllah
Artık ne zaman kismet olursa paramin yettigi zaman kismet oldugunda da gitmeyi oyle cok istiyorumki en azından manevi olarak ihtiyacim var geçen rüyamda gitmedim ama yoluna düşmüşum gitmek için , çok etkilendim zaten gitmeyi de istiyorum her kul kadar
Bana gitmek hususunda maddi olarak ne kadar lazım tam olarak bilsem yeter 1 yil kadarda olsa bi ay kadarda olsa elime geçeni sirf bu yüzden biriktiricem
yazılmak için ne kadar orda yanımda bulunmasi gerekn ne kadar bunları bilmek istiyorum

Yaşınız kaç? Eltimi eşi olmadan tek olarak göndermedi diyanet. yanılmıyorsam bi yaş sınıri var.
Kalacaginiz otele gore ücret değişiyor

Yaşınız kaç? Eltimi eşi olmadan tek olarak göndermedi diyanet. yanılmıyorsam bi yaş sınıri var.
Kalacaginiz otele gore ücret değişiyor

Yaşım 25 diyanetle gitmeyecegim gibi heralde bende çünkü bosanma aşamasındayiz ayriyim eşimden ona sorsam bile umursayacagini sanmam
ben sadece gitmek istiyorum elbette mümkün olduğunca uygun olanını tercih edicem 4 kisılık odalar falan varmış her firma tahmini bi fiyat söylüyor ama ben tam olarak ne kadar gidiyor bilmek ona görede kendimi ayarlamak istiyorum Allahin izniyle

Gerçekten mi?
Enee kadınlar tek gidemiyor mu?
Ben de arkadaşıma böyle bir hediye vermeyi düşünüyordum
O da 30 yaşında bekar bir kadın.
E nolacak?

diyanetle bir alakası yok. Suudi Arabistan'ın uyguladığı bir kural bu.

45 yaş sınırı var.İnternetten umre için yaş şartı yazın çıkıyor.

Hac icin yaninda bi erkek gerekiyor umrede oyle degil diye biliyorum cunku bekar kuzenlerim hittiler oyle bi sorunda yasamadilar arkadasimda gitmisti ama onlar ailece gitmisti

Simdiden Allah kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…