Yaşınız kaç? Eltimi eşi olmadan tek olarak göndermedi diyanet. yanılmıyorsam bi yaş sınıri var.
Kalacaginiz otele gore ücret değişiyor
O hac değil mi? Umreye kadın kadına gidiliyor olması lazım.Yanınızda akrabalardan erkek olmadan gidemezsiniz diyebiliyorum inş. İsteginiz olur
Yanınızda akrabalardan erkek olmadan gidemezsiniz diyebiliyorum inş. İsteginiz olur
Canım haç umre ne farkeder orda öyle diyebiliyorum erkekler izin vermeden hiç bişey olmuyorO hac değil mi? Umreye kadın kadına gidiliyor olması lazım.
O hac değil mi? Umreye kadın kadına gidiliyor olması lazım.
Benim ailemden gidenler var ama ya kız kıza.Canım haç umre ne farkeder orda öyle diyebiliyorum erkekler izin vermeden hiç bişey olmuyor
Yaşım 25 diyanetle gitmeyecegim gibi heralde bende çünkü bosanma aşamasındayiz ayriyim eşimden ona sorsam bile umursayacagini sanmam
ben sadece gitmek istiyorum elbette mümkün olduğunca uygun olanını tercih edicem 4 kisılık odalar falan varmış her firma tahmini bi fiyat söylüyor ama ben tam olarak ne kadar gidiyor bilmek ona görede kendimi ayarlamak istiyorum Allahin izniyle
45 yaş sınırı var.İnternetten umre için yaş şartı yazın çıkıyor.kızlar
içinizden daha önce umre tecrübesi olan yada umre hakkinda bilgisi olan var mı yazilmaya harcamaya ne kadar para lazım tek gidicem zaten sadece ibadet için öyle eşya hediyelik almayacagim öğrenciyim bu tarifeyle gitmek istiyorum Allahin izniyle öyle bi niyetim var insAllah
Artık ne zaman kismet olursa paramin yettigi zaman kismet oldugunda da gitmeyi oyle cok istiyorumki en azından manevi olarak ihtiyacim var geçen rüyamda gitmedim ama yoluna düşmüşum gitmek için , çok etkilendim zaten gitmeyi de istiyorum her kul kadar
Bana gitmek hususunda maddi olarak ne kadar lazım tam olarak bilsem yeter 1 yil kadarda olsa bi ay kadarda olsa elime geçeni sirf bu yüzden biriktiricem
yazılmak için ne kadar orda yanımda bulunmasi gerekn ne kadar bunları bilmek istiyorum
Yaşım 25 diyanetle gitmeyecegim gibi heralde bende çünkü bosanma aşamasındayiz ayriyim eşimden ona sorsam bile umursayacagini sanmam
ben sadece gitmek istiyorum elbette mümkün olduğunca uygun olanını tercih edicem 4 kisılık odalar falan varmış her firma tahmini bi fiyat söylüyor ama ben tam olarak ne kadar gidiyor bilmek ona görede kendimi ayarlamak istiyorum Allahin izniyle
Hac icin olmasin o kuzenim bi kuzenim 20 yasinda digeri 27 yasinda ikiside bu yil gittiler45 yaş sınırı var.İnternetten umre için yaş şartı yazın çıkıyor.
teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsinHac icin yaninda bi erkek gerekiyor umrede oyle degil diye biliyorum cunku bekar kuzenlerim hittiler oyle bi sorunda yasamadilar arkadasimda gitmisti ama onlar ailece gitmisti
Simdiden Allah kabul eylesin
Valla tam bilmiyorum canım ama diyanetin koyduğu bir kural değil ki arabistanla alakalıBenim ailemden gidenler var ama ya kız kıza.
Hac icin olmasin o kuzenim bi kuzenim 20 yasinda digeri 27 yasinda ikiside bu yil gittiler
He yazmışlar yukarda 45 yaş altı erkeksiz gidemiyormus. Şimdi anlaşıldı.Valla tam bilmiyorum canım ama diyanetin koyduğu bir kural değil ki arabistanla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?