45 yaşı işi bitmiş olarak görüyorlar ondan gidebilir teyzelerHe yazmışlar yukarda 45 yaş altı erkeksiz gidemiyormus. Şimdi anlaşıldı.
Tamamda canım haç umre ne farkeder ki aynı şey sayılır zamanları farklıözel firmayla gidilebilir bildiğim kadarıyla ama emin değilim ben özel firmalara sordum yani yaş sınırı erkek zorunlulugu falan demediler
Ayrıca geçen sene komsumuz kadin tek gitti bi arkadasimda evlenmeden önce tek ve arkadaş gurubuyla gitmisti şimdi öyle bişey varsa diye düşündüm siz öyle diyince
ama inş yokturçünkü gitmek istiyorum
Amin amin tum isteyenlere inşallahteşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin
hic sormadim o konuda benimde bilgim yok merak ettigim icin bende konuyu takipteyimfiyat olarak ne kadara gittiler bir bilginiz var mı
Hediye umre miGerçekten mi?
Enee kadınlar tek gidemiyor mu?
Ben de arkadaşıma böyle bir hediye vermeyi düşünüyordum
O da 30 yaşında bekar bir kadın.
E nolacak?
O konuda tereddute kapilmayin cunku bekar olarak cok fazla giden var sikinti olacagini sanmiyirumözel firmayla gidilebilir bildiğim kadarıyla ama emin değilim ben özel firmalara sordum yani yaş sınırı erkek zorunlulugu falan demediler
Ayrıca geçen sene komsumuz kadin tek gitti bi arkadasimda evlenmeden önce tek ve arkadaş gurubuyla gitmisti şimdi öyle bişey varsa diye düşündüm siz öyle diyince
ama inş yokturçünkü gitmek istiyorum
Hediye umre mi
Size can dostum diyebilir miyim??
Kızlar verdiğiniz bilgiler için sağolun ama konu dağıldı
es
Esas ogrenmek istediğim ne kadar gidiyor sadece tek bir kişi icin? Ona göre kendimi hazırlayacağım çünkü
Benim arkadasim 30 yasinda gitti 3 sene once filan ozel bi firmayla 3 bin tl filan verdi
iyide gidemezsiniz işte tek başınıza onu demiş arkadaşlar konu dağılmamış ..gidemeyeceğiniz için fiyatın önemi yok..
Canim gidiliyor daha bu sene gideni biliyorum ama onlar bi cemaate bagli gittiler fiyat farkliydi ondan firma degildi teki çifti yok özel firmayla kiar sağolsunlar bildiklerinden yardimci olmak adına diyorlar
Canim yas filan sikinti deil ayrica erkeksiz gitti arkadasim sen toplamda 5 bin tl filan ayir orda cok masrafin olmaz ...bn bi firmaya sordum öğrenciyim zaten tek kişi için 860 dolar dedi ama her firma farklı işte Türk parası bizimkisi birikecek olan ona göre biriktirecez haberleri yok :)
ama bu değişken yani hele bide dolarla olunca bide orda yanında da para olmasi gerekiyormus toplamda ne kadar gider acaba
Doları bile takip eder oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?