takma cnm boşver unutmaya çalış ama onu unutmadan sakın başka biri ile evlenme hayatını mafvedersin kendi kendine
bende öyle yapıyorum tam unutuyorum arıyor merak ediyormuş soruyor biri var mı vs bende yok diyorum ki gerçekten kimse yok istemiyorum gelenleri geri çeviriyorum hatta br sürü insanı kırdım boş yere ben soruyorum bir kadınlaymış anlatıyor bana ..bende tamam anlatma dedim en sonunda bıraksam herşeyi anlatıcak sanki askerlik arkadaşıyım ben çok kırıldım .
bende öyle yapıyorum tam unutuyorum arıyor merak ediyormuş soruyor biri var mı vs bende yok diyorum ki gerçekten kimse yok istemiyorum gelenleri geri çeviriyorum hatta br sürü insanı kırdım boş yere ben soruyorum bir kadınlaymış anlatıyor bana ..bende tamam anlatma dedim en sonunda bıraksam herşeyi anlatıcak sanki askerlik arkadaşıyım ben çok kırıldım .
umrdumda degil diyorsun ama
konuşma sende neden konuşuytorsun ki bitmiş gitmiş biliyor musun sen terketmiş olsa idin hiç umrunda olmazdı konuşmazdın bile terkedilmek böyle yapıyor insanı ama hiç konuşma measjlarına cevap verme yoksa aklından atamazsın. hayatına bak kendine yeni iş bul yeni uğraşlar bul yeni kkişilerle tanış bi bakmışsın adını ble unutmuş olursun hem hayatına yeni kişilerialman senn için daha hayırlı olur çabuk unutursun
Şimdi sana sormak isterim.
Seni gerçekten umursamayan birinin seni aramasına bu şekilde davranmasına neden izin veriyorsun?
Ya onu hala çok seviyorsun ya da kendine acı çektirmek hoşuna gidiyor.
Eğer acı çektirmek hoşuna gidiyorsa kimsenin yapabileceği bir şey olmaz psikolojik destek almalısın.
Yok eğer seviyorsan bunun için de sabretmelisin.
İçindeki hislerin komple bitmeyecektir ama ateşi sönecektir mutlaka.
Ama bu ateşin sönmesi için onunla iletişimini komple kesmen gerekir aksi halde aynı duyguları tekrar tekrar yaşayacaksın.
Telefon numaranı değiştir. Değiştirmek istemiyorsan onun numarasını engelle.
Sana bu şekilde eziyet ederek kendi egosunu tatmin etmesine izin verme.
Yıpranan sen olacaksın.Yüreğindeki acıları tekrar tekrar yaşayn sen olacaksın.
Gün geçecek 'Buna niye izin verdim. Ne kadar aptalım.' şeklinde kendi kendini yiyen sen olacaksın.
Sen kendine değer veriyorsan buna izin vermezsin. Yok kendine değer vermiyorsan başkalarının değer vermesini de bekleme.
Seni kırdıysam kusura bakma.
biilmiyorum ya çok güçsüzüm demek kiKardesim neden hayatini bir adama baglayipta aci cekiyorsun..Bende bunlari yasadim ama senin gibi degil..Bu yuzden isimden kovulmadim mesela.. Ayrilmissiniz bitmis gitmis? Ne anlami var aramasini beklemenin? O gununu gun ederken sen karartiyorsun kendine gel bence bu kadar,düsmenin geregi yok!
denedim birinle yapamadım ararsa açmayyayım mı bir daha bilmiyorum belki pişman oldu döndü diye açıyorum telini ben asla aramadım bittikten sonra o başka şeyleri anlatıyor ama .
günaydın sevgili bayanlar bende içimi yakan bir derdimi burda paylaşmak istedim .bir ilişkim vardı aylar önce bitti .hayatımda ilk def terk edildim daha önce hep ben istemezdim şimdide beni istemediler .hemde ilk sevgilim tarafından yaşadım bunu .onu hep netten takip ediyorum aramamak için telini sildim telefonumdan .arada arıyor beni buluyor bir şekilde nasılsın iyimisin vs sanki bana nispet yapıyormuş gibi geliyor bense bekliyorum arasın beni konuşalım diye .o gittğinden beri hayatımda herşey kötü gidiyor ,işimi kaybettim çok dalgın olduğum için iş yerinde bir hata yaptım işten atıldım onun yüzünden .hayatımı mahvetti derler ya işte öyle .okadar öfke doluyum ki bırak boşver diyorum hergün ama olmuyor .o ise hiç birşey olmamış gibi aylar sonra arıyor nasılsın diyor bende sen ne yapıyorsun deyince sevgililerini anlatıyor bana .bense ilgilenmemiş gibi yapıyorum ama içim çok yanıyor bıktım artık başkasını sevmek istiyorum evlenmek istiyorum hatta hemen unutmak için ama oda olmuyor çok çaresizim .
kesinlikle konuşma artık onunla olsa bu zamana kadar olurdu ki onun hayatında başka biri varmış artık hala neden konuştuğunu anlamadım ondan birşey bekleme artık. kendine acı vermek hoşuna gitmyordur sanırım o yüzden konuşmamanı tavsiye ederim.
yok haklısın resmen egosunu tatmin ediyor yoksa bana çektirdği acıyı çok iyi biliyor en son dedim tamam anlatma ama ben dürüst bir insanım ben adam olmam vs vs dedi ondan bilmen lazım bende dedim ben artık senden birşey beklemiyorum vs sonra yine yumuşadım ama seni seviyorum dedim saf gibi kimse olmadı falan dedim ki doğru öyle bitirdik konuşmayı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?