umrunda bile değilim sanki bana nispet yapıyor .

evet ayrılmak sitiyormuş kadından kadın bunu çok seviyormuş bırakmak istemiyormuş vs vs bunları anlattı bana .

cnm o durum tam tersı bundan emın ol .
kız ayrılmak ıstıyordur bu ıstemıyordur .
baktı kı kız kararlı ayrılmaya bu sefer de senı arıyor
sana sevgılısınden bahsedıyor kı kapı acıyor sana
kendını sana hatırlatıyor kı hayatını bırının gırmesıne engel oluyor

yok canım istedği kadını elde edebilir yani bir tek ben yokum hayatında bir tek o kız arkadaşıda yok başkalarıda var hep oluyor farklı insanlar .

canım yedek lıstes tek kısıden olusacak dıye bır kural yoktur boyle erkekler ıcın .
onlar ne kadar kız kandırırsam ne kadar cok yedege kız atarsam kar kardır dıye bakar .
sagda solda boburlenecek ıste.bılırsın erkek havalarını .

olabilir canım kız arkadaşı evlenmek istiyor bu düşünmedği için kadın sürekli sorun çıkarıyor ortak arkadaşlarımız var ordan çok iyi biliyorum durumlarını kadın evlenmeye ikna etmeye çalşıyor çok sevdiğini bende biliyorum hatta konuştuk bir zamanlar banada söyledi kadın bırak ben seviyorum gibilerinden onla ilişkileride var zaten ben istemedim o tarz bir ilişki kurmak bana göre ters o durum diye ben mesafemi koydum o kadın beni buldu netten neler söyledi burdan söyleyemem şimdi bide onla uğraşmıştım .

yine böyle yapıyorsun dicem ,ama aynı şeyleri bende yaşadım ama ilk zamanlarda hiç ama hiç cevap vermezdim,ama sonrasında bend ecevap yazmaya başladım barışmalar oldu ama yine bititren ben oldum ,şimdi aramıyor,mesaj atmıyor çünkü hayatında biri var ,erkekler böyle işte.aklına giriyorlar,sonrada çekip gidiyorar,ama kesinikle bundan sonra mesajlara cevap yazma,buna izin verme ,

sen neden eski sevgilinle ve onun yeni sevgilisiyle konuşuyorsun ki:26:hayatından çıkmış biriyle işin olmasın canım ne görüş ne konuş adam çok yüzsüz sana yeni sevgilisinide anlatıyor seninle böyle oyun oynamasına izin vermetamamen hayatından çıkar onu bence

gerçekten umrunda olmasan, ne arar ne sorar
bir şekilde umrundasın demek ki..

canım o kadın buldu beni konuştu benle ben aramadım beni onlar arıyor konuşuyor anlamadım bende böyle birşeyi yaşamadım daha önce.

gerçekten umrunda olmasan, ne arar ne sorar
bir şekilde umrundasın demek ki..

yok canım vicdan yapmış ben üzüldüm diye öyle diyor affettim de rahatlayayım dedi ben senin acı çekmeni istemiyorum o yüzden senden uzak durdum dedi ben böyleyeim değişmem vs bende bir umut açtım telimi ama yine hüsran .

yapmayacağım artık bende kredi bitti bende .

madem öyle, vicdanının sesini sessizliğiyle bastırsın
senin peşinde dolaşmasın bu saatten sonra

madem öyle, vicdanının sesini sessizliğiyle bastırsın
senin peşinde dolaşmasın bu saatten sonra

evet canım nasıl üzdü beni bir bilsen ağlamadığım gün yok nasıl ahımı aldı nasıl bu kadar rahat oluyorlar ben birini kırıcağım diye ödüm kopuyor bide daha önce kimseyle çıkmamıştım kötü bir deneyim oldu benim için .

gün gelir öyle biri çıkar ki karşına "çok şükür iyi ki ayrılmışız" dersin emin ol
hepimiz geçtik bir şekilde aynı imtihanlardan
zaman gerçekten herşeyin ilacı..

Arayip eski sevgililerini mi bahsediyorr.. yok artik.. iyi de sen izin vemrissin tum bunlara. O da atini oynatiyor, bu kadarda genis olunmaz ki caanimm.. hani ask iliskisi olmaz sonra arkadas olursun neysede.. bayagi asikmissin yani. Yazik gunah sana ya.

Ben olsam birdaha aradiginda, hoslandigim erkekten bahsederdim. Oyle anlatmalisin ki.. sanirim gercek ask nedir ilk defa yasiyorum. Koca bi .ot olarak birakirsin adami ortada, bakiyim birdaha seni uzecek birsey yapyomu... tekrar arayip didiklerse, bilki hasetinden catlamistir.

zaten bir keresinde aradığında şöyle olmuştu ben birinle görüşmüştüm o arada ama arkadaş olarak aramızda birşey geçmedi çocukla ben istemedim sevemedim çok iyi biriydi aslında neyse sonra bu aradı var mı biri dedi bende dedim evet birinle görüştüm benle ilgilenen biri vardı dedim sen mi ilgileniyordun dedi yok dedim ben istemiyorum vs sonra ok dedi çıktın mı ayrıdlın mı bir sürü sordu bende yok dedim çıkmadık sonra sustu benden beklemiyordu tabişok oldu şu anda kesinlikle birinle olma ihtimalimim olduğunu düşünmüyordur emninim bundan kendine çok güveniyor ben verdimm bu güveni seni seviyorum seni unutmayacağım vs bir sürü şey söyledim aylar sonra aradığında beni boş bulundum bir daha aramaz sanmıştım birden arayınca o hasretle birden söyleyiverdim bunları sonra pişman oldum tabi ama ne fayda .anlatıyor biri varmış ayrılmak istiyormuş gitmiyormuş kadın hatta benide aradı o kadın bir keresinde bizim yaşımız ,ilgi alanlarımız vs herşeyimiz uyuyor biz birbirimiz için yaratılmışsız sen onla olamazsın başkalarına bak sen dedi bana peşini bırak sanki ben peşindeyim onun öyle şeyler dedi biz uyumluyuz sen çok gençsin vs başkasını bul vazgeç bu sevdadan dedi vs vs bir sürü şey daha hatırladıkça öfkeleniyorum bende kapadım teli sonra yine aradı açmadım bir dahada aramadı onun yüzünden ayrıldık zaten .

Ne diyim ki simdi sana.. sendede hata var. Niye yucelttin bu adami bu kadar ki. Beni bu kadar uzsun biri .... anladin sen onu. Nedir bu ya, adam parasinami guveniyor? tipinemi? neyine.. niye bu kadar guven verdin ona. Niye seni ezmesine izin veriyosun. Bak arkadasim birsey ya vardir, ya yoktur. Bu kisi beki de ilgi almayi seven biridir ve senide sadece kullaniyodur. Bilemeyiz.

Ben gercek ask'i buldum diyiceksin, ya bu adami tamamen kazanicaksin, yada tamamen kaybediceksin. Bence biraz risk al ve hayatindan ya tamamen cikar yada hayatina tamamen sok. Ikisi arasinda nereye kadar gidicek boyle. Adam cani SIKILICAK dur sunu ariyimde biraz uzulsunnnn.. oldu. Birak ya, izin verme boyle sacma sapan seylere. Sinir sisemin ne durumdadir suan dusunemiyorum.

evet aynen bugün iyice kötü oldum unutuyorum yine çıkıyor geri vs bir seneyi geçti hayatımda bir şekilde ne gidiyor ne geliyor hep aynı laflar ben adam olmam benden sevgili olmaz vs ne yapayım yani olmazsa olmaz çok taviz verdim ilk sevgilimdi ondanda böyle şımarttım demek .sevdiğimi bile bile o kadını anlatıı bana kimse yapmaz bunu bu kadarıda olmaz dedi arkadaşlarım ssanki sana düşman öyle davranıyor dedi karekteri oturmamış köyde doğmuş okumuş burda şimdi kendini birşey sanıyor herkes onun peşinde sanıyor peşindeki tiplerde yani neyse birşey demiyorum allahım inşş düzgün birini çıkarır karşımada unurturum artık çok sıkıldım bu adamdan gidecek bu şehirden o zaman aramaz zaten .

yaa aklıma ne geldi bi kere de sen arayıp sanki hayatında biri varmış gibi anlatsanda intikamını alsan sonrada bir daha hiç tellerine cevap vermesen nasıl olur ?

yaa aklıma ne geldi bi kere de sen arayıp sanki hayatında biri varmış gibi anlatsanda intikamını alsan sonrada bir daha hiç tellerine cevap vermesen nasıl olur ?

öyle yapıcam bende artık ne yapayım hatta bulucam gerçekten de gözüne sokacağım ne yapayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…