umrunda bile değilim sanki bana nispet yapıyor .

o zaman aramaz canım zaten bana kızmış ben demiştim bitirelim görüşmeyelim diye çünkü bana sadık değildi başka kadınlarla görüsştüğünü öğrendim o inkar etti o zamanlar sonra itiraf etti bitricem dedi söz vs ben de yok dedim neyse oda üstlemedi zaten ayrıldık .sonra bir baktım arıyor falan 4 ay sonra düşün hiç birşey olmamış gibi konuştu sonra yine aradı havadan sudan konuştu biri var mı diyor aradığında bende yok dedim bende sordum zaten biliyorum olduğunu var falan dedi işte aynı laflar hep bende sevdiğimi söyledim keşke söylemeseydim pişman oldum alay ediyor benle resmen .

Telefon numaranızı değiştirin ulaşamasın size...Eğer yeni numaranızı da bulursa açmayın konuşmayın. Sizin onun ile paylaşıcak neyiniz kaldı ki:S

biliyormusun annemde tıpkı böyle söyledi .aynen öyle diyor bende seni seviyorum diyor sonra yine kayıplara karışıyor inşş tamamen unuturum rabbime sığınıyorum hiç böyle birine rastlammıştım .35 yaşında bide çocuk da değil benden büyük on yaş .

Belle8 kusura bakma çok konuştum ama şunu söylemeden edemeyeceğim.

Senin ki güçsüzlük değil.

Bir ümit.

Nietzche'nin bir sözü vardır : 'Ümit işkenceyi uzatır.' diye.

Ümidin olsun tabi ki ama onunla ilgili değil.

Geleceğinle ilgili ; hayatının çok daha güzel olacağıyla ilgili olsun.

Kendini ona şartlandırıp , onunla ilgili hayaller kurmamaya çalış.

Seni kurtaracak tek şey SENSİN.

Ararsa açma canım yaa.
Bidaha ararsa "sevgilin varsa ne arıyosun ben senin kankan mıyım dinlemek zorunda değilim" de lafı tıka ağzına.
Sevsen de yapmalısın yoksa üzülen sen olursun maalesef

anlıyorum canım benimm. Alay etmesine izin vermiceksin işte,o senin sevginden çok emin ama yine de içinde bi kuşku var acaba yeni biri mi var diye kurcalıyo soruyo merak ediyo. Aslında o da sana karşı boş değil gibi gözüküyo ama tek kızla yapamıcak bi tip belli. Anlıcağın ne yardan ne serden.. En mantıklı çözüm bidaha görüşmek istemiyorum diyip ipleri tamamen koparmak, seviyosan da bırak söyleme. Elbet karşına biri çıkar unutursun canım benimm hiç merak etme senn sonra bu günleri gülerek hatırlarsın inşallahh

evet o söz tam bana göre şu an .benim gücüme giden şey şu beni sevmeyebilir istemeyebilir ama arayıp ne yaptın ne ettin işte ben şöyleyim böyleyim ama seni seviyorum demesi .beni küçük düşürüyor sevdiğimi bile bile üstüme geliyor hep böyleydi zaten başından beri ondan dolayı görüşmeyelim dedim o zamanlar bu seferde böyle yapmaya başladı .

inşş canım unuturum çok üzüldüm ağladım çok çektim artık mutlu olmak istiyorum başka biriyle .

inşş canım unuturum çok üzüldüm ağladım çok çektim artık mutlu olmak istiyorum başka biriyle .

olurusn tabiki canım benimm neden olmayasın en doğal hakkın mutlu olmak. Bundan sonra napıyomuşuz arayınca açmıyoruz ki çıldırsın biraz da o acı çeksiiin dimi amaa

İşte onun sana 'Seni Seviyorum' demesi sana bu ümidi veriyor.

Seni şöyle düşüncelere itiyor 'Acaba yeniden birlikte olabilir miyiz?' 'Düzelir mi?' hatta belki 'Evlenir miyiz?'

Ve anladığım kadarıyla da sen bağlı bir karaktersin.

Şöyle aklında biri varken başkasıyla olamayanlardan.

Dolayısıyla da bu düşünceler seni ona bağlıyor ve kendi hayatına kimseyi sokamıyor tekrar yine ona bağlı kalıyorsun.

Bu durumda yapabileceğin şey bir çok arkadaşın dediği gibi onunla iletişimi komple kesmek.

Msn , facebook , telefon vs.her yerden yok et onu.

Sende ona ait herhangi bir eşya hatta bir çaput bile varsa yok et.

Ben öyle yapmıştım. İşe yarıyor. :)

olurusn tabiki canım benimm neden olmayasın en doğal hakkın mutlu olmak. Bundan sonra napıyomuşuz arayınca açmıyoruz ki çıldırsın biraz da o acı çeksiiin dimi amaa

o acı çekmez canım duygusuz biri evet haklısın bir daha muhattab olmayacağım bu adamla içim yansada unutacağım .

canım telefon numaranı degıstır .
msn facebook sana ulasabılecek herseyı degıstır .
cocugun amacı cok bellı canım ,yedek lıstesı .
sevgılısıyle ıkı surtusup tartısıyor ıse ,her an ayrılık olabılır
panıgıyle yalnız kalmamak adına kendını hatırlatıyor sana .
ozellıkle sevgılısıyle tartıstıgı zamanlar arıyodur senı emın ol

evet haklısın bide ben seni seviyorum vs dedim bide bir sürü şey ben öyle biriyim demek aklımda o var başkasıyla olamıyorum ondan daha yakışıklı biri hemde kat kat hoşlandı benden çıkmak istedi istemedim o olsa asla geri çevirmezdi hiç bir kızı geri çevirmiyor herkesi kabul ediyor bi keresinde başka biriymişim gibi konuştum onla sanki başka kızmışım gibi ama çok oldu ona bile sulandı ki hiç tanımıyor düşün çıkalım vs diyor çok garip ben onla olgundur diye çıkmıştım şans vermiştim şu hale bak neler geldi başıma .

Neden onun sana böyle davranmasına izin veriyorsun?? Güçsüzlük
değil bence, bu denli çabuk kabullenir mi insan acizliği?? Neden onun
attığı ümit kırıntılarında eşeleniyorsun ki??? Sen de kıymetlisin, ondan
daha kıymetlisin. Sevgi gibi yüce bir duyguyu, layığıyla yaşıyorsun ve
böyle biri iken onun sende yaratmaya çalıştığı muhtaçlık olgusuna
esir oluyorsun. Bırak açma telefonunu, arar,açmazsan sinirlenir, kendi
kendini yer. Sil msn'den ama sadece msn'den değil tüm hayatından.
Kibrit çöpü bile kalmasın ona ait. Ve etrafına bak, onun yerinde olmak
isteyecek, seni hakeden kişiyi bekle, bunun için dua et hep.

Seni çantada keklik bellemiş beyefendi. Ne münasebet. Ego tatmini
istiyorsa, başka kapıya gitmeli. Lütfen eğilmeyin ona. Sizin sevginiz
uğruna yaptığınız bu şeyleri, o üzerine alınıyor. Siz aslında onu değil,
sevginizi seviyorsunuz, kendi kafanızdaki kişiyi. Halbuki o, sizin sevdiğiniz
kişi değil. sorun kendinize nasıl birini istiyorum diye; eminim onun birkaç
özelliği dışında hep başka şeyler sayacaksınız. Her kilide uygun bir anahtar
vardır mutlaka. Dişleri kilide oturan her anahtarsa illaki o kilidi açacak demek
değildir. Siz çok daha iyi bir sevgiye layıksınız.

yok canım istedği kadını elde edebilir yani bir tek ben yokum hayatında bir tek o kız arkadaşıda yok başkalarıda var hep oluyor farklı insanlar .

evet haklısın canım dua ediyorum sürekli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…