- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi loveispink
ay fakir makir bi an acıdım halimize güldürdün beniUmut fakirin ekmegi.. Allah yuzumuze bakar bizlere acir insallah..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay fakir makir bi an acıdım halimize güldürdün beniUmut fakirin ekmegi.. Allah yuzumuze bakar bizlere acir insallah..
bende hep yapmıcam diyorum ama olmuyor beceremiyorum kiKizlar 9 ay boyunca bekledim ve umudum kırıldı ancak yine buyuk bir özlem le bu ay bebis olsun istiyorum. O sebeple bu konuyu actim. Stres yapmamaya çalışacağım baska turlu olmuyor zaten![]()
Sagol canım. Insallah tez vakitte meleklerimiz gelirben daha once prolaktinim yuksek oldugu icin icmistim ve baya faydasini gordum . dunde saracoglunun bu videosunu izledim tekrar icmeye basladim ben soyle yapiyorum bor bucuk su bardagi suyu kaynatiyorum kaynarken icine bi tut testeredisli aslanpencesini atip iki dk daha kaynatip demlenmeye birakiyorum iliyinca iciyorum gunde iki kez yemeklerden once ne bilim belki vesilemiz bu olur
Yazık bize yaa .. eziklendim şuan :)))))ay fakir makir bi an acıdım halimize güldürdün beni![]()
Bende 2 yıla yakındır istiyorum ama bir sonuç alamadım, Mayıs'a kısmetse.Canım hoşgeldin. Bu sitede herkes herkesin derdinden anlıyor :) artık bol bol dua ve tedavilerle biririmize güzel haberler vericez ve burda paylaşacağız :)
canım benım assagı yukarı bende aynı seyleri yasadım. biliyorum söylemesi cok zor ama lütfen takma kafana stres yapma bıraz kafanı dağıt umursama. ben denedim tabıkı once RABBİM sonrada kafama takmamak cok iyi geldi. ınanırmısın gun gun takıp ediyordum bugun adet oldum su gun adet olacağım dıye. ama hamile kaldığımı öğrendiğim ay adet tarihimi unutmuştum anneme kız kardeşime sordum falan filan oyle hespladım zamanımı. o derece unutmuştum kendimi. senın aracılığınla herkese soyluyorum LUTFEN STRES YAPMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... bak hersey yoluna gırecek insallahKızlar Selam,
Bende varım, benim hikayem de çok sıkıcıÇok şükür, bin şükür ki 7.5 yaşında bir Oğlum var. Hamilelik için tedavi görmeden hemen kalmıştım. Şimdi 33 yaşındayım 1.5 yıldır uğraşıyoruz. Haziran ayında bir kimyasal gebelik oldu HCG 700 lere kadar yükselip sonra düşmeye başladı ve kendiliğinden sıfırlandı. Aralık ayında 21. Gün progesteron testi 3.30 çıktı. 1 kutu Serophene kullandım 4 yumurta olduğu için çatlatma iğnesi yapamadı, reglin 16. Günü progestan ilacı verdi ama bu durumda bir kimyasal gebelik daha oldu, regl öncesi değer 27 iken normal yoğunlukta ve gününde regl olmama rağmen HCG 180 e kadar yavaş yavaş yükseldi. Dış gebelik şüphesi ile kürtaj işlemi ve MXT 50 Mg tek doz iğne yapıldı ve oda sonlandı. Geçtiğimiz ay günde bir kez klomen kullandım. 1 tane yumurta oluştu Ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı ama çatlamadı 4 cm lik kist oldu bu ay doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istemedim. 15 gün soğan kürü uyguladım. Kendiliğinden gitsin diye bekliyorum. Dr um Basit kist olduğunu ve bu kist varken hamile kalamazsın dedi. Kist hamile kalmama engel mi bilmiyorum. İnternette bir sürü yorum var. Yumurtlama olduğunda mutlaka akıntı artışı olması gerekli midir bilmiyorum. Sanırım bu ayda çatlamadı, doğru dürüst bir akıntı olmadı yine
Off rabbim hem ilk bebek için uğraşanlara hemde benim gibi ikinci bebeği için uğraşanlara yardım etsin. Oğlum çok çok çok istiyor. Bu durum beni çok fazla strese sokuyor işte
![]()
Canım moral dolu mesajın için çok teşekkür ederim.Allah yeniden anne Olmayı ne zaman nasip ederse o zaman olacak. Tam takmayacağım diyorum bir şekilde aklıma geliyor takılıyor...Kısmet artık bekliyoruz bakalım Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)canım benım assagı yukarı bende aynı seyleri yasadım. biliyorum söylemesi cok zor ama lütfen takma kafana stres yapma bıraz kafanı dağıt umursama. ben denedim tabıkı once RABBİM sonrada kafama takmamak cok iyi geldi. ınanırmısın gun gun takıp ediyordum bugun adet oldum su gun adet olacağım dıye. ama hamile kaldığımı öğrendiğim ay adet tarihimi unutmuştum anneme kız kardeşime sordum falan filan oyle hespladım zamanımı. o derece unutmuştum kendimi. senın aracılığınla herkese soyluyorum LUTFEN STRES YAPMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... bak hersey yoluna gırecek insallah
Herşey nasip kısmetle oluyor gerçekten.Vakti saati var demek ki Bu ay kist olduğu için beklemiyorum maalesef önümüzdeki ayda boş geçecek kısmet diğer aylara artık bende...Bende 2 yıla yakındır istiyorum ama bir sonuç alamadım, Mayıs'a kısmetse.
KLomen kullandım sonra ovitrelle iğne vuruldum bugün test Yaptım negatifBende varım 1 yıllık evliyim 6 ay önce ilk klomen denemesinde hamile kaldım ama malesef dış gebelik geçirdim kürtaj oldum şimdi adet im gecikti 2 ay kadar tarlusal kullandım ama hala adet te olmadım eğer teşrif ederse adetim tedaviye başlıcam mayısta
hayırlı aksamlar arkadaşım ben 2 yıldır serophen ovitrolle çatlatma iğnesi menogon iğne tedavisi gordum. incir kuru yaptım .seker tedavisi gördüm. hem pko hem çikolata kisti vardı. geçtiğimiz ekım ayında son gittiğim dr kontrolünde dr bana çok stres yaoıyorsun böyle devam edersen tüp bebek de yapsam tutmaz dedi. kızgın yağlar dokuldu sankı ustume hersey bitti dedim. eve geldim ağladım zırladım bedım böyle olmayacak aklımı basıma almam lazım dedım. madem ben stres yaptığım için olmuyorsa kendime gelmem aklımı toplamam lazım dedim. hiç öem vermez oldum kursa başladım ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. sende umudunu yıtırme pozitif ol. söylemesi kolay diyeceksin ama bunu yasamıs biri olarak bana inan kendinede inan kadınlar olarak herseyın üstesinden geliriz herseyi başarırız yeterkı inanalım. en kısa zaman da evladının haberını verırsın. AMIN...Kızlar bugun mens im başladi.dr a gidicem bugun. 2. Aşılamam yapilacak bakalim yani tekrar tedaviye başlıyoruz. Cok uzgunum cok mutsuzum ve hic anne olamayacakmışım gibi korkuyorum.
bende nisanda klomen kullandım olmadı bu ay tekrar başladım bakalım ne olacak doktorum bilgilendirmiyorda gidişat hakkında yani ne yapacak ne uygulayacak bu ay da olmazsa diye . bazen bend ediyorum sanki bıraksak peşine düşmesek olacak gibi ama insan doktora gitmeyincede içine sinmiyor ne bilimm amann dengemiz şaştı artık vallaSelam kizlat mart ve nisan aylarinda klomen +pregnly tedavisi gordum ama ikisjndede tutmadi mayis ayi 3 olacak insallahh saglikla hamis klirizbugun kirmizilardayim yarin doktiruma gidecegim bazen diyorumki arami verzem acaba ilaclarla bilip bklmk cok zor oluyo
bende nisanda klomen kullandım olmadı bu ay tekrar başladım bakalım ne olacak doktorum bilgilendirmiyorda gidişat hakkında yani ne yapacak ne uygulayacak bu ay da olmazsa diye . bazen bend ediyorum sanki bıraksak peşine düşmesek olacak gibi ama insan doktora gitmeyincede içine sinmiyor ne bilimm amann dengemiz şaştı artık valla