- Konu Sahibi loveispink
Bendr pcos hastasym 3 klomen tedavisi sonra asilamaya gectik bugun 3. Ignemi vurdum bilmiyorum ama icimde bi umut var kizlaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm sagolasın. Dr aynı şeyi banada soyledi dun. Stres yapiyorsun diye cok kızdı. Bu arada pko m cok direncliymiş bu ay aşılama yapamayacak. Tedavi ye başladi pko icin. Insallah arkadasim insallah guzel haberler veririz..hayırlı aksamlar arkadaşım ben 2 yıldır serophen ovitrolle çatlatma iğnesi menogon iğne tedavisi gordum. incir kuru yaptım .seker tedavisi gördüm. hem pko hem çikolata kisti vardı. geçtiğimiz ekım ayında son gittiğim dr kontrolünde dr bana çok stres yaoıyorsun böyle devam edersen tüp bebek de yapsam tutmaz dedi. kızgın yağlar dokuldu sankı ustume hersey bitti dedim. eve geldim ağladım zırladım bedım böyle olmayacak aklımı basıma almam lazım dedım. madem ben stres yaptığım için olmuyorsa kendime gelmem aklımı toplamam lazım dedim. hiç öem vermez oldum kursa başladım ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. sende umudunu yıtırme pozitif ol. söylemesi kolay diyeceksin ama bunu yasamıs biri olarak bana inan kendinede inan kadınlar olarak herseyın üstesinden geliriz herseyi başarırız yeterkı inanalım. en kısa zaman da evladının haberını verırsın. AMIN...
Pko belirtilerine benziyor seninki. Pkos un belirtilerini bi araştirmak gerek. Yalniz adet duzensizliginde varsa pko dur o diye dusunuyorum. Internet sitelerinde bazen pko bazen pcos diye geciyor ve her ikiside direncli. Nasil bi tedavi onerdi doktorun?Canim Allah gonlune gore versin. Ins hamile oldugunu bian once ogrenirsin.
Kizlar buarada pko ve pkos ayri kavramlar diyorlar. Bende biraz killanma var ama abartili degil, biraz kilo var onuda evlenince aldim. Seker hastalığı tiroid falan yok.yok. insülin direncim yok. Belirgin olan sey adet düzensizliği. Sizce ben hangisiyim ve inatçı mi oluyor nasil bir pko bu???
Hadi hayirli olsun insallah.aynen umudum kırık ama mayısda transferrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))
Canim Allah gonlune gore versin. Ins hamile oldugunu bian once ogrenirsin.
Kizlar buarada pko ve pkos ayri kavramlar diyorlar. Bende biraz killanma var ama abartili degil, biraz kilo var onuda evlenince aldim. Seker hastalığı tiroid falan yok.yok. insülin direncim yok. Belirgin olan sey adet düzensizliği. Sizce ben hangisiyim ve inatçı mi oluyor nasil bir pko bu???
Evet canım o Yüzden sık sık takip faydalı diyorlar. Benim doktorum baktı bugün çatlamış iğneye Yanıt aldıkKızlar selamlar tekrar. Nisan ayinda yaptirdigim aşılamanın tutmama sebebi catlatma ignesi vuruldugum halde yumurtanin catlamamasiymis. Doktorumun dedigine gore buna polikistik over sebep olmuş. Yani catlatma ignesi kesin catlatmiyor. Bilginiz olsun diye paylaştim. Sizde doktorunuza sorup bilgi edinin.
Ne zaman regl olman gerekiyoduKizlar dun 1 damla regli oldum. Bugunde 1 damla oldum. Gelmiyoranlamadim neden boyle oldum. Hic boyle olmadım. Klomenin etkisinden olabilir mi??? Bide boyle durum yasayan var mi???
Çatlatma iğnesi olmuş muydun?Canim benim adet duzemsiz 22 nisanda olmam lazimdi olmadim. 1 mayista ve 2 mayisda 1 er damla geldi hala yokklomen ilk defa kullanmıştım. 22 nisanda testte bebek cikmadi
sonra test yaptırmadim zaten.
Doktora gitmedin mi canım çatlamış mı yumurtan? Aslında test yapsan çıkar seninkiMerhabalar kızlar hayırlı olur insallah topik...
bende 18 nisanda klomen ve catlatma ignesi vurulmustum bugün 15. Gundeyim...hiç bir belirtim yok 5 gun sonra adet olmam lazim suan bekliyorum...
Allah hayırlısini nasip etsin bizlere
Klomen yumurtayı büyütür ama çatlatmayabilir. Eğer çatlamazsa adette gelmez zaten. Yumurtanın çatlamaması ve sürekli büyümesi de Ağrı yapar bence usg ile baktırCanim benim adet düzensiz. Düzensiz olsa bile klomenle zamaninda olmam gerekiyor muydu??? Bide catlama iğnesi vermedi doktor. Niye boyle 2 gündür anlam veremedim![]()
Hadi insallah mayısta guzel haber aliriz sendenEvet canım o Yüzden sık sık takip faydalı diyorlar. Benim doktorum baktı bugün çatlamış iğneye Yanıt aldık
İnşallah canım olmazsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hep olmazsa üzülme diye telkin ediyorum kendimiHadi insallah mayısta guzel haber aliriz senden