UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

Kizlar doktora gittim bugun adetin 2.gunundeyim. Esim test yaptircak isim ciddiyetini anladı. Benden de rahim filmi istedi ancak cok korkyorum agriyormus :KK43: :KK43: bide ilac falan tekrar vermedi bana ya. Rahim filmi çektiren var mi???
Canim rahim filmi cektirdim ben. Doktorum beni uyuttu o yuzden sıkıntı yaşamadim cok hafif uyudum 10 dk falan. sabah 10 gibi operasyon oldu oğle saatlerinde ayaktaydim. Ama uyutmadigi zaman kadinlar bi travma yaşıyorlar ve hassas bi yapidaysan psikolojik olarak kendini toparlaman sıkıntılı oluyor. Inşallah filmin temiz cikar

Ağrılarım resmen hergün artıyor. Yüzüstü yaramıyorum bile göğüslerimin acısından ve şu anda deli gibi uykum var. Ama testim negatif. Regl olmama 9 gün kaldı. Umarım sabredebilirim.

Loveisping acımıyor. Ben 1.sinde narkozlu 2.si ve 3.sende narkozsuz çektirdim.ilkinde narkoz aldığıma pişman oldum.birine uydum acıyor dedi hiç korkma adet sancısı hafif girer ya o şekil başka birsey yok.girmeden yarım saat önce iyi bir agrı kesici iç.

Merhaba kizlar bende bu ay korunmayi birakiyorum 1 tane kızım var dogumdan sonra adetlerim cok düzenli degil bu engel olur mu diye düşünüyorum :( Allahim isteyen herkese versin melekleriini

Kızlar merhaba,
Nisan ayinda klomenle hamilik beklemek konulu baslik acmistim ancak olmadı :KK43: Mayis ayi için ins artik. Nisanda ilk defa klomen kullanmistim olmadi. PKO luyum ve 9 aydir bebisimiz olmuyor.Mayis ayında doktorumla yeni bir tedavi icerisinde olacagim ancak ne olacago belli degil. Adetin 2.gunu gidecegim. Bakalim burda dertleselim. Umudumuz kırıldı yorulduk ama herseyin vakti var demekki. Dualarla...

selam canım ben 4 yıllık evliyim pko var bende de. pkoya bağlı kiloda. Evlendiğim günden beri bebiş ,istiyorum korunmadık pko olduğu için zor olucağını biliyodum geçen yıl tedaviye başladım 4 ay klomen kullandım günde 3 kere içtiğimde fayda oldu yumurtlarım büyüdü ama gebelik falan olmadı. 5. ay aşılama yapalım dedi doktorum aşılama yaptık o da tutmadı kg vermen lazım dedi şimdi kilo verme mücadelesindeyim. bi yandan da tedavimi olmak istiyorum 2 aydır tekrar doktora gitmeye başladım klomen verdi günde 1 hiç büyümedi yumurtalarım , her seferinde üzüntü yine. 2. ay günde 2 kez verdi yine büyümedi hayal kırıklığı, umutsuzluk yeniden başladı. şimdi adetimi bekliyorum 3-5 gün arası yeniden gel dedi.

merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım 2. kez nisanda çok ümitlenmiştim ama olmadı cuma günü yumurtalara bakacak iğne verir sanırım yine bu ay inşallah olur kafama takmayım diyorum ama etrafımda benden sonra evlenenler hamile olunca çok üzülüyorum Rabbim hepimize nasip eder inşallah o ol derse hiç bir engel olamaz

Kızlar bu gün aşılamanın 12. Günü ama öyle aman aman bişey hissetmiyorum ara ara kasıklarda bişey oluyo o kadar sabah ani bi harekette kasık batması oldu o. O kadar hayırlısı inş.

Mayıssss benim ,bizim ayımız olsun inşallah bu ay bebeklere kavuşuruz.Hep mayısta olucak diye inanıyodum bugün bi moralim bozuk, bi umutsuzum...En kısa zamanda bu ruh halini atlatıp enerjik ve pozitif günlere uyanmalıyım, mayısta güzel başlangıçlar yapalım güzel haberler verelim inşallah birbirimize.

selam canım ben 4 yıllık evliyim pko var bende de. pkoya bağlı kiloda. Evlendiğim günden beri bebiş ,istiyorum korunmadık pko olduğu için zor olucağını biliyodum geçen yıl tedaviye başladım 4 ay klomen kullandım günde 3 kere içtiğimde fayda oldu yumurtlarım büyüdü ama gebelik falan olmadı. 5. ay aşılama yapalım dedi doktorum aşılama yaptık o da tutmadı kg vermen lazım dedi şimdi kilo verme mücadelesindeyim. bi yandan da tedavimi olmak istiyorum 2 aydır tekrar doktora gitmeye başladım klomen verdi günde 1 hiç büyümedi yumurtalarım , her seferinde üzüntü yine. 2. ay günde 2 kez verdi yine büyümedi hayal kırıklığı, umutsuzluk yeniden başladı. şimdi adetimi bekliyorum 3-5 gün arası yeniden gel dedi.

Canım Rabbim yardımcımız olsun. HSG çektirmekten inanılmaz korkuyorum ben. Ağrılı diyorlar ya çektirmesem olmaz mı ki :( bu ay doktor ilaç falan da vermedi ki sperm ve hsg istedi maalesef :(

Canım Rabbim yardımcımız olsun. HSG çektirmekten inanılmaz korkuyorum ben. Ağrılı diyorlar ya çektirmesem olmaz mı ki :KK43: bu ay doktor ilaç falan da vermedi ki sperm ve hsg istedi maalesef :KK43:
Canım korkma acımıyor hafif sancı oluyor benide öyle korkuTmuşlardı bari hafif bir yapışıklık varsa bile açılır

Bende ciddi hayal kırıklığı içindeyim Allah hepimize yardım etsin sabır versin bi de benim açımdan daha zor çalıştığım yerde en yakın arkadasım gebe 4aylık hergün gebelik muhabbeti dinlemekten yoruldum benden bir yıl sonra evlenmişti istediği ay hemen gebe kaldı neyse Allah kucağına almayı da nasip etsin herkese versin

Bende ciddi hayal kırıklığı içindeyim Allah hepimize yardım etsin sabır versin bi de benim açımdan daha zor çalıştığım yerde en yakın arkadasım gebe 4aylık hergün gebelik muhabbeti dinlemekten yoruldum benden bir yıl sonra evlenmişti istediği ay hemen gebe kaldı neyse Allah kucağına almayı da nasip etsin herkese versin
Canım kafana takmamaya çalış.benden sonra da kimler hamile kaldı doğurdu büyüttü. Herseyin bir zamanı var geç olsun temiz olsun.benim ikiz kardesim var kıbrısa gitti eşinin yanına tatile gelmesine 5 gün kala hadi deneyelim demişler olursa olur.o 5 günde hamile kaldı 2.kızına.ilkinde de ikiz imde mantar vardı iltihap o Halle ilk aydan hamile kaldı.ikiziz ama bünyelerimiz farklı

bende bu ay ilk defa klomen kullandım. perşembe yumurta takibi var. ama forumdan okuduğum kadarıyla bu klomen hamile kalmaya çok da etkili değil.:KK64:
bizim bir yıldan fazla zamandır çocuğumuz olmadı. aslında tedavi işine hiç girişmeyecektik. olursa olur olmazsa olmaz diyorduk. ancak 8 yaşında ki oğlum iki gözü iki çeşme kardeş diye ağlamaya başladı. kıyamadık onun o haline :KK61:

Canım kafana takmamaya çalış.benden sonra da kimler hamile kaldı doğurdu büyüttü. Herseyin bir zamanı var geç olsun temiz olsun.benim ikiz kardesim var kıbrısa gitti eşinin yanına tatile gelmesine 5 gün kala hadi deneyelim demişler olursa olur.o 5 günde hamile kaldı 2.kızına.ilkinde de ikiz imde mantar vardı iltihap o Halle ilk aydan hamile kaldı.ikiziz ama bünyelerimiz farklı
Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz Hayırlısı ile hamile kalırız gerçekten zor bir durum Rabbim sabrımızı artırsın

bende bu ay ilk defa klomen kullandım. perşembe yumurta takibi var. ama forumdan okuduğum kadarıyla bu klomen hamile kalmaya çok da etkili değil.:KK64:
bizim bir yıldan fazla zamandır çocuğumuz olmadı. aslında tedavi işine hiç girişmeyecektik. olursa olur olmazsa olmaz diyorduk. ancak 8 yaşında ki oğlum iki gözü iki çeşme kardeş diye ağlamaya başladı. kıyamadık onun o haline :KK61:
ay kıyamam, çocuklar da çok hassas oluyor. biz de ikinci çocuğu oğlum çok istiyor diye düşünmeye başlamıştık. biz iki yıl bekledik sonunda kardeş geldi 15 aylık şimdi. inşallah en kısa zamanda oğlunuzun da kardeşi gelir ve yüzü güler.
klomen hakkında olumsuz düşünmeyin sonuçta yumurta geliştirici bir ilaç ve tedavinin ilk basamağı. onunla da hamile kalan birçok bayan var. ben klomen de iğne de kullandım, aşılama da yapıldı olmadı sonra tedavisiz hamile kaldım. kısmetin de ne olacağını bilemezsin. inşallah tedaviniz olumlu sonuç verir

Back
X