UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

arkadaşlar bende rahim filmine karşıydım ancak internette okuduğum kadarıyla bu bir tedavi yöntemi olarak işe yarıyormuş. tüplerdeki ufak tefek tıkanıkları verdiği tanzikli ilaç sayesinde açıyormuş, tüpleri geriyormuş. bu şekilde hsg çektiren bayanların yarısı 6 ay içinde hamile kalabiliyormuş. yarın yumurta takibi için doktora gidince bu konuyu muhakkak konuşacağım. eğer öyle ise bu ay ve gelecek ay klomen tedavisinden sonra hsg çektiririm. yok eğer bu bir hurafeyse hiç gerek yok çektirmeye. çünkü tüplerim tıkanık çıkarsa (Allah başımıza vermesin) bir üst tedaviye geçmeyi düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim. Çok yeni daha ama paylaşmadan edemedim. Değerim 22.09 HIZLA yükselsin inşallah :KK46::KK46:

inşallah. bu ilk tedaviniz mi. daha önceden farklı bir tedavi gördünüz mü veya hiç rahim filmi çektirdiniz mi?
bende bu ay ilk kez klomen kullandım.

Aaaa ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz bahsetsene sorunun varmiydı bizede ümit oluyor canım böyle haberler:)
Ben 4 Yıldır Evliyim hiç korunmadım ve hiç olmadı çocuk. Biz Allah'ın takdirine bıraktık n zaman olursa diye ama sonunda isteğimiz arttı ve doktora gittik. Bende pco var. Doktor klomen verdi sonra otrivelle çatla iğnesi Süreci ve ilk denemede oldu :)

Ben 4 Yıldır Evliyim hiç korunmadım ve hiç olmadı çocuk. Biz Allah'ın takdirine bıraktık n zaman olursa diye ama sonunda isteğimiz arttı ve doktora gittik. Bende pco var. Doktor klomen verdi sonra otrivelle çatla iğnesi Süreci ve ilk denemede oldu :)
Ay ne güzel bende 4 yillik evliyim hafif pko var bendede. 2. Ayım ilacta inşallah ben ve bekleyen diğer arkadaşlarda biran evvel bebeklerimize kavuşuruz.

Meraba bnde 14 aylik evliyim PCO var bnde hic korunmadik 5 kere klomen kullandım yumurtaların oluşuyor catliyor ama gebelik olmadı gecen ay eşim test verdi sayı ve hareket azlığı vr hic beklemiyorduk iyice umudumuz azaldı son iki aydr düzenli adet oluyrm sanırım klomendn normalde 3 aya fln olurum bu ay doktoru. Vucudn Dinlensin dedi 21 günlük ilaç verdi ama doğum kntrl hapı değil gebelik olabilir dedi bnde bugün sbh ve öğlen hafif kanamam oldu anlayamadım adetmi oldum bekliycm yarin cuma doktora gtcm adet olunca gel demişti insallh herkesin olur bebeği

Selam kızlar bende katılayım aranıza.. 1,5 yıllık evliyim.ama totalde 1 yıl:KK48: ..5 ayımız ayrı geçti çünkü..Ben daha adet olmadım 2-3 günüm var..Hepimiz hamile kalcaz arkadaşlar..emin olun buna.:KK76: Tebrikler yağdırcaz birbirimizee..En önce moral,inanç ve dua..Hepimiz birbirimize dua edelm:KK52:

Canım Rabbim yardımcımız olsun. HSG çektirmekten inanılmaz korkuyorum ben. Ağrılı diyorlar ya çektirmesem olmaz mı ki :KK43: bu ay doktor ilaç falan da vermedi ki sperm ve hsg istedi maalesef :KK43:

Amin cümlemizin.Ya bana doktorum sordu anestezi ister misin dedi bende normal çektiren var mı dedim var dedi o zaman herkes dayanabiliyorsa bende dayanabilirim dedim. HSG yi adetliyken çekilmesi gerekiyomuş ben de adet düzensizliğide var ve adetli değilim dedim, dr bişey olmaz dedi doğumhanede sonda taktılar bana ardından radyoloji bölümüne götürdüler filmi çektiler, ayağa kalkar kalkmaz benden dolu kan döküldü yere karnıma bi ağrı girdi üşüme ve titreme geldi ateş ateş yanmaya başladım benden su gibi ter akmaya başladı yürümeye dermanım kalmadı bi an da stajer vardı o da korktu. sonra filmi çeken dr bişey olmaz dedi işte cahillik ben böyle değildim ne oldu da böyle oldu diye sormadım hemen taksiye bindim eve geldim üstümü değiştirdim işe gitmem gerekiyordu kanamam durmadı eşimi aradım yat dinlen eve gelicem dedi o da hastanede çalışıyor. sonradan anladım ki sondayı takarken adet olmuşum. 3 yıl önce çektirmiştim ya annemle ve kaynvalidemle bunları konuşmaya çekiniyodum tek başıma gittim çekildim sen sen ol yanımda biriyle git mutlaka. Yaptıracağın hastaneyi de çok iyi araştır, şimdiki aklım olsa ne tek başıma giderim ne de o hastaneyi tercih ederim. Filmi de kötü çekmişler çapa da tedavi oluyodum 2 stajer dr karşımda oturuyor burda bişey var görüyo musun diyo öbürü de evet görüyorum o ne diyo ben tam teşhis koyamadım ama o bişeyin başlagıcı evet evet o bişeyin başlagıcı neyse anlamadım diyo ben soruyorum neyin başlagıcı neyim var biz bişey diyemeyiz sen 1,5 ay sonra gel profesöre gösterelim o açıklmasını yapar dedimki 1,5 ay boyunca sizin konuştuklarınız aklımdan çıkmıcak ne var söyleyin biz bişey söyleyemyiz Allah ım o an aklım yerimden çıktı ağlayarak çıktım eşimi aradım gel buraya burda gösterelim dedi tamam dedim o yol benim için geçmedi sanki dünyanın bi ucundan bi ucuna gittim dr randevuz bakmıyomuş benim halimi görünce tamam dedi arada alıcam seni. Anlattım bana çapa da böyle böyle dediler diye filme baktı filmini kötü çekmişler dedi muayene edelim seni dedi ok dedim Allah ın izniyle hiç bişey yok kanalların açık sadece film kötü çekildiği için tecrübeleride olmadığından böyle yorumda bulunmuşlar dedi nasıl rahatladım sonrasında işte tedavi başladım yine söylüyorum yaptıracağın hastaneyi çok iyi araştır ve yanında birisi olsun mutlaka. Ben bunları çektim diye seninde başına gelicek diye bisey yok sadece başımdan geçeni söylemek istedim arkadaşım çektirdi hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür. Ama diğer arkadaşım çektirdi hsg çektirirken kist oluşmuş ameliyatla aldılar biz 3 arkadaşız üçümüzde 4 ay ara ile evlendik üçümüzde de pko var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (Amin.)

Meraba bnde 14 aylik evliyim PCO var bnde hic korunmadik 5 kere klomen kullandım yumurtaların oluşuyor catliyor ama gebelik olmadı gecen ay eşim test verdi sayı ve hareket azlığı vr hic beklemiyorduk iyice umudumuz azaldı son iki aydr düzenli adet oluyrm sanırım klomendn normalde 3 aya fln olurum bu ay doktoru. Vucudn Dinlensin dedi 21 günlük ilaç verdi ama doğum kntrl hapı değil gebelik olabilir dedi bnde bugün sbh ve öğlen hafif kanamam oldu anlayamadım adetmi oldum bekliycm yarin cuma doktora gtcm adet olunca gel demişti insallh herkesin olur bebeği

Canım benim umudunu kaybetme eğer ki kısmetinde varsa er yada geç olur ben de ilk başlarda çok üzülüyodum ama Rabbim şuan vermiyosa vardır onda bi hayır böyle düşün şuan o kadar üzülmüyorum ama doktora gittim klomen verdi kullandım günde 2 kere idi yumurtalarım büyümemiş çatlatma iğnesi bile vermedi ilişki bile öneremiyorum dedi bunu duyunca üzüldüm ama 2-3 saat sonra unuttum gitti kafana takarsan zaten aklını yersin fazla takmamaya çalış. Bende de adet düzensizliği var ilaç kullanmadan olamıyorum geçen ay klomen kullandım 2 nisan da adet oldum normalde adet olamam ama klomenin etkisiyle 6 mayıs da yani dün adet oldum inş c.tesi bende dr gidicem klomen veya iğne vericekti bakalım kısmet. bi de benim kilomda var şuan diyet yapıyorum spor yapıyorum zor yani ama umudumuzu kaybetmeyelim..

Bende ciddi hayal kırıklığı içindeyim Allah hepimize yardım etsin sabır versin bi de benim açımdan daha zor çalıştığım yerde en yakın arkadasım gebe 4aylık hergün gebelik muhabbeti dinlemekten yoruldum benden bir yıl sonra evlenmişti istediği ay hemen gebe kaldı neyse Allah kucağına almayı da nasip etsin herkese versin
canım ya seni çok iyi anlıyorum bende son üç günde kaç kişinin hamile haberini aldım ve hepsi de benden sonra evlendi onlar adına çok seviniyorum Rabbim sağlıklı kucaklarına versin bebeklerini ama kendi adıma çok üzülüyorum elimde olmuyor insanlarla konuşmak istemiyorum bazen hep aynı muhabbetler:( sabır ve dua başka yapacak bir şey yok

Tatlım umudunu kaybetme bak bizlere ben 5. yılıma giriyorum 2 ay sonra. Bana göre herşey Allahtan hiç beklemeyen insanların oluyor o yüzden biz tevekküllü olmalıyız.Sperm sayısı kaç eşinin? Bizde yaptırmıştık testleri.Bekliyoruz başka elden bişey gelmiyor. Dr una danışırsın ağrınından bahsedersin belki ilaçlarındandır.

Back
X