Canım merhaba a.s. tedavin hayırlı olsun.Ben de Umut'da tedavi oluyorum 4 mayısta transferim oldu bekliyorum...İnşallah sen de ben de :CüvCüv: oluruz....
selam bende umutlu'yum bu ikinci deneme olacak ilkini ankarada yaptırmıştım malesef biyokimyasalk gebelikle sonuçlandı benimde temmuz gibi başlayacak çünkü bizden koromozom testi istedi enver bey 26 haziranda alıcaz sonucu bide ben histereskopi yaptırıcam ufak bi polip varmış onun için adet olmayı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun
ben 2 deneme yaptım AMA BAŞKA YERDE.
Şimdilerde kendi sitesini ve her yerdeki yorumlarını okuyorum.Herkes iyi şeyler söylüyor Özellikle Enver Bey hakkında.Benim şu an 3 aylık bir bekleme sürem var.Sanırım görüşme için benim için de 1.sırada Umut Tüp Bebek Merkezi.
Sana hayırlı olsun
bende umut tüp bebekdeyim ve yarın yumurtalarım toplanıyor,biraz heyacanlıyım...merkez hakkındaki düşüncelerim çok olumlu,benim doktorum Levent Bey ve çok iyi bir doktor.umarım yarını atlatırım bir an önce ...oldukça heyecanlıyım...ohss riski beni oldukça geriyor...hepimize bol şans....dualarınıza ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar bende umut müdavimlerindenim.
hana merhaba muhtemelen seninle tanışıyoruz benimde 4 mayısta transferim oldu:)yan yatakta bi avukat bayan vardı sanırım sensin dimi:)
bende umut tüp bebekdeyim ve yarın yumurtalarım toplanıyor,biraz heyacanlıyım...merkez hakkındaki düşüncelerim çok olumlu,benim doktorum Levent Bey ve çok iyi bir doktor.umarım yarını atlatırım bir an önce ...oldukça heyecanlıyım...ohss riski beni oldukça geriyor...hepimize bol şans....dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?