Tabiki yaşamaya devam ediyoruz hergün zindan etmiyoruz hayatı dönem dönem duygularımız daha ağır basıyor anne olmak bu dünyada olan bütün kadınların hakkı rabbim layık görmeye yapacak bişey yok tabi ama bunu allah yaşatmasında yaşamadan anlayamazsinBen de sana katılıyorum, hatta böyle düşündüğüm için çoğu kez tepki alıyorum 'büyük konuşma' diye.
Bazıları evi arabayı satıp tedavilerde harcıyor. Ama sonra dımdızlak kalıyorlar ortada, çocuk da olmuyor, para da bitiyor, kredi borçları dağ oluyorKesinlikle büyük konuşma değil bu, çevremde örnekleri olduğu için yazdım.
O psikolojiyi bilmiyorum tabi, çaresizlik midir, istek midir, aile olamama düşüncesi midir bilemiyorum.
Bazen kabullenmek lazım sanki başına gelenleri.
Ben de sana katılıyorum, hatta böyle düşündüğüm için çoğu kez tepki alıyorum 'büyük konuşma' diye.
Bazıları evi arabayı satıp tedavilerde harcıyor. Ama sonra dımdızlak kalıyorlar ortada, çocuk da olmuyor, para da bitiyor, kredi borçları dağ oluyorKesinlikle büyük konuşma değil bu, çevremde örnekleri olduğu için yazdım.
O psikolojiyi bilmiyorum tabi, çaresizlik midir, istek midir, aile olamama düşüncesi midir bilemiyorum.
Bazen kabullenmek lazım sanki başına gelenleri.
biz olması için caba gösterelimde olmazssa vardır bundada hayırrHerseyin hayirlisini dileyin, böyle gözü kör sadece olsun diye dua edenleri pek anlamiyorum, olmuyorsa da vardir bir hayri.
Insallah cocugunuz olur demiyorum
Sadece hakkinizda HAYIRLISIYSA cocugunuz olsun diyorum.
Dua ederken de dikkat etmemiz lazim.
Eksik olani baska seylerle doldurmayi calisin. Esiniz yaninizda mesela mutlu olmaya bakin gezin tozun. Hem sürekli stres altinda olursaniz bu da sizi negatif etkiler.biz olması için caba gösterelimde olmazssa vardır bundada hayırr
ama herşey normal gibi de hayat devam etmiyorr malesefff
eksik kalıyorr birşeylerr
sadece zaman la alışıyorsunn
ben zaten çoktan bıraktım öyle test miş beklemeymiş hatta olmaycak diye kendimi hazırlmaya bakıyorumEksik olani baska seylerle doldurmayi calisin. Esiniz yaninizda mesela mutlu olmaya bakin gezin tozun. Hem sürekli stres altinda olursaniz bu da sizi negatif etkiler.
Biraz hayati akisina birakin. Her ay kontrol etmeyin mesela olursada süpriz olmus olur.
Niye surekli beddua gibi yorumlar gelmis bana anlamadim. Kimseyi kiracak bisey de soylemedim. Yok Allah sinamasin, yok basina gelmeden anlamazsin vs vs. Ben zaten belirttim, o psikolojiyi su an anlamam imkansiz dedim. Kiracak bi yorum yapmadim ama yine de kirdiysam ozur dilerim.Tabiki yaşamaya devam ediyoruz hergün zindan etmiyoruz hayatı dönem dönem duygularımız daha ağır basıyor anne olmak bu dünyada olan bütün kadınların hakkı rabbim layık görmeye yapacak bişey yok tabi ama bunu allah yaşatmasında yaşamadan anlayamazsin
Bu inis cikislari farkli farkli sekillerde hepimiz yasiyoruz, hayal kirikliklari hayatin bir parcasi, bir türlü onlarla yasamayi mecbur oldugumuz icin ögreniyoruz.ben zaten çoktan bıraktım öyle test miş beklemeymiş hatta olmaycak diye kendimi hazırlmaya bakıyorum
ama nasıl anlatsam ki düşününkü 1senede 11 ay çok mutlu sunuz aklınızda yokk alıştım ben böylede mutluyum diyorsunuz ama öyle bir an geliyorki yine o acı tüm bedeninizde hissediyorsunuzz
haklısınız ......Bu inis cikislari farkli farkli sekillerde hepimiz yasiyoruz, hayal kirikliklari hayatin bir parcasi, bir türlü onlarla yasamayi mecbur oldugumuz icin ögreniyoruz.
Allah yardimciniz olsun sizin de.
siz evladınıza sarıldığınızda öptüğünüzde yüreginizde güzel birşeyler oluyor demii işte bizz o hissi merak ediyor ve özlem duyuyoruzz bence siz üzülecek birşey yok dememişsiniz çare yok mutlu olmaya bakın demişsiniz ben öyle anladımmNiye surekli beddua gibi yorumlar gelmis bana anlamadim. Kimseyi kiracak bisey de soylemedim. Yok Allah sinamasin, yok basina gelmeden anlamazsin vs vs. Ben zaten belirttim, o psikolojiyi su an anlamam imkansiz dedim. Kiracak bi yorum yapmadim ama yine de kirdiysam ozur dilerim.
Canim, benim cocugum yok ki. Ben o yuzden dedim o durumu anlayamiyorum.siz evladınıza sarıldığınızda öptüğünüzde yüreginizde güzel birşeyler oluyor demii işte bizz o hissi merak ediyor ve özlem duyuyoruzz bence siz üzülecek birşey yok dememişsiniz çare yok mutlu olmaya bakın demişsiniz ben öyle anladımm
Peki anne olamayanlarin yaratilisinda sorun mu var, Allah onlari kusurlu mu yaratmis?Biz de bu mutlulugu istiyoruz çok mu? Bunun için bütün servetimizi de dokebiliriz, çünkü biz kadinlar "ANNE"olmak için yaradilmisiz...
Rabbim hayirlisiyla tattirsin inşallah. ..
Eki Görüntüle 1319908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?