umudumu kaybedıyorummm

Tabiki yaşamaya devam ediyoruz hergün zindan etmiyoruz hayatı dönem dönem duygularımız daha ağır basıyor anne olmak bu dünyada olan bütün kadınların hakkı rabbim layık görmeye yapacak bişey yok tabi ama bunu allah yaşatmasında yaşamadan anlayamazsin

Şimdi biz burda ne desek anlamsız gelecektir sana.Herkesin duygulari, hisleri, yaşamları farklıdır. Insaallah esinle mutlu ve huzuru sundu.

Biz de bu mutlulugu istiyoruz çok mu? Bunun için bütün servetimizi de dokebiliriz, çünkü biz kadinlar "ANNE"olmak için yaradilmisiz...
Rabbim hayirlisiyla tattirsin inşallah. ..

Eşim tüp bebek merkezinde çalışmasına rağmen o da böyle düşünüyor.
Allah her isteyene hayırlısını versin tabi ki...

ALLAH Isteyen herkese evlat nasip etsin Insallah.
Umudunu sakin kaybetme RABBIM "ol" der olur imkansiz dedigimiz seyler oluverir dua et ellerini ac Insallah dualarin kabul olsun

isteyipde olmaması ne demek cocuğu olanlar bilemez bu kadar isteme böyle mutlu ol demesi kolay geliyoo
ilk başta cocugunuz yok diye cevre dışlıyorrrr

Herseyin hayirlisini dileyin, böyle gözü kör sadece olsun diye dua edenleri pek anlamiyorum, olmuyorsa da vardir bir hayri.
Insallah cocugunuz olur demiyorum
Sadece hakkinizda HAYIRLISIYSA cocugunuz olsun diyorum.
Dua ederken de dikkat etmemiz lazim.

Allah tüm bebek isteyenlerin gönlüne göre nasip etsin inşallah
Elimizden gelen bu arkadaşlar sizin için kalpten dualarım

Bir de bir yerden duymustum hep derim ablama. Kadinlarin sevgi boslugunu esleri ve bu dünyada ki baska güzellikler dolduramadigi icin cocuk isterler, onlari kosulsuz seven birisini, her haliyle. Onlara bagimli sürekli anne anne diye pesinden dolasacak birini. Hak veriyorum bu teze.
Bebekler tabiki cok tatli ama Allahim herkese hayirlisini versin.
Teslim olup dualarimizda sadece Allaha güvenmeliyiz. O sadece olup olmamasinin hayrini bilir.

biz olması için caba gösterelimde olmazssa vardır bundada hayırr
ama herşey normal gibi de hayat devam etmiyorr malesefff
eksik kalıyorr birşeylerr
sadece zaman la alışıyorsunn

biz olması için caba gösterelimde olmazssa vardır bundada hayırr
ama herşey normal gibi de hayat devam etmiyorr malesefff
eksik kalıyorr birşeylerr
sadece zaman la alışıyorsunn
Eksik olani baska seylerle doldurmayi calisin. Esiniz yaninizda mesela mutlu olmaya bakin gezin tozun. Hem sürekli stres altinda olursaniz bu da sizi negatif etkiler.
Biraz hayati akisina birakin. Her ay kontrol etmeyin mesela olursada süpriz olmus olur.

ben zaten çoktan bıraktım öyle test miş beklemeymiş hatta olmaycak diye kendimi hazırlmaya bakıyorum
ama nasıl anlatsam ki düşününkü 1senede 11 ay çok mutlu sunuz aklınızda yokk alıştım ben böylede mutluyum diyorsunuz ama öyle bir an geliyorki yine o acı tüm bedeninizde hissediyorsunuzz

Niye surekli beddua gibi yorumlar gelmis bana anlamadim. Kimseyi kiracak bisey de soylemedim. Yok Allah sinamasin, yok basina gelmeden anlamazsin vs vs. Ben zaten belirttim, o psikolojiyi su an anlamam imkansiz dedim. Kiracak bi yorum yapmadim ama yine de kirdiysam ozur dilerim.

Bu inis cikislari farkli farkli sekillerde hepimiz yasiyoruz, hayal kirikliklari hayatin bir parcasi, bir türlü onlarla yasamayi mecbur oldugumuz icin ögreniyoruz.
Allah yardimciniz olsun sizin de.

Evlat edinmeyi dusunuyor musunuz? Rabbimin vardir bir bildigi. Belki de ailesi olmayan bir cocuga aile siz olun diyedir butun bunlar bilemiyorum Allah heeerseeyiinn en guzelini verirr.

Bu inis cikislari farkli farkli sekillerde hepimiz yasiyoruz, hayal kirikliklari hayatin bir parcasi, bir türlü onlarla yasamayi mecbur oldugumuz icin ögreniyoruz.
Allah yardimciniz olsun sizin de.
haklısınız ......
teşekkür ederimm ben şimdi anasınıfı ögretmeni olmaya calışıyorummm çoçukları hep severdimm
boylece sevgimi içimde değilde onlara vererek mutlu olucam inşallah

siz evladınıza sarıldığınızda öptüğünüzde yüreginizde güzel birşeyler oluyor demii işte bizz o hissi merak ediyor ve özlem duyuyoruzz bence siz üzülecek birşey yok dememişsiniz çare yok mutlu olmaya bakın demişsiniz ben öyle anladımm

Canim, benim cocugum yok ki. Ben o yuzden dedim o durumu anlayamiyorum.
Bi de cevremden ornek verdim sadece.
Allah tabi isteyen herkese versin ama olmuyorsa da bazi seyleri kabullenmek lazim. Keske kimse uzulmese, anneligi babaligi tatmak isteyen tatsa, ama bu dunyada oluyor boyle seyler, derdi veren Allah.
İnsallah isteyen herkes kavusur yavrusuna, sadece diyorum ki yipratmayin kendinizi.

Biz de bu mutlulugu istiyoruz çok mu? Bunun için bütün servetimizi de dokebiliriz, çünkü biz kadinlar "ANNE"olmak için yaradilmisiz...
Rabbim hayirlisiyla tattirsin inşallah. ..

Eki Görüntüle 1319908
Peki anne olamayanlarin yaratilisinda sorun mu var, Allah onlari kusurlu mu yaratmis?
Ben anne olmayi isteyenleri anliyorum canim, ama bunu takinti ve hayat amaci olarak gorenleri anlamiyorum. Ya kimseyi uzmek de istemiyorum. İnsallah sen de bi bebek sahibi olursun kisa zamanda. Ne kadar istedigini biliyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…