umudumu kaybedıyorummm

Kızlar ben korunurken hamile kaldım kabullendim çocuk anormal çıktı 4 aylıkken 19 saat acıdan sonra doğum yaptım sonra o hasteneden herkes bebekle çıkarken ben kutu ile çıktım sonra ben istedim çocuk sahibi olmayı ama olmadı her ay hüsran bunlarda tamam benim çevremde benim doğumumdan sonra tam 44 kişi hamile kaldı şaka değil ha valla şimdi umut etmemmi gerekiyor şükür etmem mi ben karar veremedim de

Allah yardimciniz olsun rabbim en kisa zamanda mucizesini göstersin ve size bir evlat nasip.eylesin insllh anliyorum sizi sabir edin rabbim sizi siniyor siz bu sınavı kazaninizki rabbimiz sizlere nurtopu gibi bir evlat nasip.edecek herşeyin başı sabır dua isyan etmeyiniz bol.dua edin rabbimize yonelin zamani geldiginde rabbim size bir evlat nasip edecektir yeterki siz sinavinizdan Allahin rizasiyla gecmeyi basarabilin hepimizin sinavi farkli kimimiz eşiyle kimimiz hastalikla kimimiz kv kimimiz hastalikla sinaniyoruz sabredin rabbim gönlünüzün muradini verecektir insllh rabbim birnaonce size hayirli bir evlat nasip.eylesin insllh amin üzülmeyin tevekkül etmeye devam edin sabredin

Konu sahıbının neler hıssettıgını bır kadın olarak anlamaya calışsanız; empatı kursanız mesela .. Ne guzelde savuruyorsunuz halden anlamaz cumlelerınızı. Bunca gucluymussunuz ya rabbım sırf anlayın dıye sıze bu duyguyu yasatsın. Bunun hayali ile onca acıyı cekmenın maddı manevı onca ayı yılı gecırmenın ne oldugunu bılmeden cocuk için mi evlendınız gıbı yersız bır soruyu sorarsınız tabı. Herkes anne olmak ister bu sorgulanamaz bır istektır. Ve tum servetımızı bunun için tereddutsz ortaya koyuyoruz. Sızin gıbı empatıden yoksun ınsanları!! Sevemıyorum bır kadın olarak bu kadar ruhsuz olmanızı sevemıyorum.
Sevgılı konu sahıbı ; neler hıssettıgını cok ıyı anlıyorum duygularını eksıklığını özlemini .. Cevrende bu yorumun sahıbı gıbı senı yaralayan ınsanları duyma görme .. Umut et bırgun olacak insallah rabbım isteyen dileyen herkese nasıp etsın.

ALLAHIM Sizede ve tum isteyen ciftlere yuvalarinda bebek sesleriyle neseyle dolsun INSALLAH

Ben anne olmak için yanıp tutuşmuyorum zaten ve en buyuk hayalim filanda değil.
Allah vermiyorsa servet filanda dökemem illa olsun diye.
Gerek maddi gerek manevi açıdan ciftler bu cocuk icin kendilerini ve birbirlerini yipratiyor.
Hamile gormeye dayanamamak,hergun aglamak,isyan mi etmek gerekir.
Hatta biri vardi neymis cocugu olmuyormus telefonun sesini bebek aglamasi yapmış.Kafayı cocukla sıyırmanın bir manasını göremiyorum.

Dün gece bu konuyu okuduktan sonra ağladım..bende iki senedir bekliyorum..dogal yolla hamile kalmak ne kadar buyuk bir lutufmus onu anladım.maddi manevi olarak cok yıprandık..yakınların beklentisi insanların bilerek can acıtması..
hersey o kadar zor ki yaşamayan bilmez gercekten.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin tez zamanda..

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bence eşinize belli etmeyin ve bu konuyu hayatınıxın geri planına atın. Sonuçta olmama ihtimali var bdn olsam olmayacağını varsayar ve bjna göre yaparım hamlelerimi.

Tamam sız yanıp tutusmadıgınız istemediğiniz birseyin hissettırdıklerını bilemezsınız.. Herseye yorum yapmak zorunda degılsınız degılmı? Zaten anlamadıgını anlamakta ıstemedıgınız bır konuya nıye dahıl oldunuz anlamıyorum.. Neyse dilerim fikirlerınız degısmez zıra cokca buyuk konusuyorsunuz .. Bu konu cok hassas bır konu ve hıc tanımadıgınız bırının burda dusunceszce yazdıkları bıle yaralayabılır ınsanı. Ha pardon sız bunuda anlayamazsınız.

A
Allah razı olsun inşallah bekleyen herkez muradina kavuşur rabbim bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eder herseyin hayırlısi bu dünyada kavusamassak ahirette sahip olcaz evlatlarimiza isyan yok sabır dua var

Amin arkadasim aynen sabır etmeye devam insllh Allahim yüzünüzü güldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…