• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umudumu kaybedıyorummm

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
4 yıllık evlıyım 4 yıldır bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz esım azosperm (sıfır sperm) bılıyorum umut etmek sabretmek lazım ama bazen oyle zamanlar oluyor kı ısyan edıyorum.sonra pısman oluyorum bu bızım sınavımız guclu olmalıyız ama nereye kadar... hamıle kadın gormeye arkadaslarımın bebeklerını sevmeye dayanamıyorum keske her ısteyen hemen anne baba olabılse bunun ne kadar zor oldugunu evlenınce anladım.... hersey cocuk deıl mutlu saglıklı olmak önemlı ama sevdıgım adımın parcasını tasımayı ne cok ısterdım gercek bı aıle olmayı ..uzgunum :(

Üzülme canım ALlah bi yoluna koymuştur herşeyi herşeyin hayırlısı olsun

4 yıllık evlıyım 4 yıldır bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz esım azosperm (sıfır sperm) bılıyorum umut etmek sabretmek lazım ama bazen oyle zamanlar oluyor kı ısyan edıyorum.sonra pısman oluyorum bu bızım sınavımız guclu olmalıyız ama nereye kadar... hamıle kadın gormeye arkadaslarımın bebeklerını sevmeye dayanamıyorum keske her ısteyen hemen anne baba olabılse bunun ne kadar zor oldugunu evlenınce anladım.... hersey cocuk deıl mutlu saglıklı olmak önemlı ama sevdıgım adımın parcasını tasımayı ne cok ısterdım gercek bı aıle olmayı ..uzgunum :KK43:
allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum bizde 3 yıldr istiyoruz heray yeni bir umut oluyr sonra hüsrnla sonuçlanıyr bazen isyan ediyorum bazen sabır ve dua ama beklemek çok zor rabbim yardımcımız olsun inşalallah
yeni yöntemlerlede olmazmıymış mikrotese vs gibi yöntmlerle olur belki

Allah gönlüne göre versin canım,umudunu kaybetme dua et mutlaka bir gün sende bebeğini kucağına alırsın Allahın izniyle

Anlam veremiyorum niye bebek olmayinca bu kadar serzenis veya aile olmak istiyorum nedir eslerde aile sonucta illa bebek sart mi ? Siz bebek icin mi evlendiniz gayeniz amaciniz bu mu ? Tamam istemen anormal degil ama evlenme amacin bebek dogurmak gibi diyecegim bicok kadin zaten dogurmak icin evleniyor -.- ne diyim

Allahtan hicbizaman umut kesilmez bunu sakin unutma Rabbim insallah en kisa zamanda sana guzel saglikli bir yavru verir

Merhaba,canım bende 3 yıl olck bebıs ıstyrm takı 2 ay oncesıne kadar mekkeye gıdecektik.hazırlık yapıyorduk bnde ahhh ne zmn adetım glck dıye bklıyordum.ilac ıcmeyı bıle dusunmustum.hızlı gelsın dıye...
ama ben gıderek halsizlestım.kotu oldum..hatta doktora gıdıp serum takacktım doktor kan almamızı belki bir sans olabılır dedı.bende 3 yıl boyunca olmamıs sımdı mı? olck dedım.ınnmdm snra kan verdım.sonucum cıktı hatta almk bıle ıstemıyordum.bır baktım kagıda pozıtıf cıglık cıglıgayım butun hastanedıler,salak gıbı yuzume baktı 3 yıl aradan ya 3 yıl ,3 gunde bır ultrasyona gırıyordum.2 aylık olduk kalbi durdu.sonra bır baktım artık bebek ıstemıyorum aradan 6 yıl bıle gecse kafama takmycm dedım. oylede oluyor.ınan ancak bız bırbırımızı anlarız lutfen 4 yıl gectı hala hamıle klmdm deme kafanı bosalt.tatıle cık,gez,dolas ne bileyim en sevdıgın seylerı yap hic aklında yokken hamıle kalcn gor..

Kaan aydos. Nokta. Besin ve vitamin takviyesiyle tabi hastaya göre 2kisiyi tedavi etti tanıdığım...

Cnm seni çok iyi anliyorum bende senin gibi cooook istiyorum cevremde herkes hamile nerdeyse kiskanmak değil ama imreniyorum gecen gece uyku halindeyken Esim elini karnima koymuş bi uyandim keşke içimde şuan meleğim olsaydi dedimbenim için dua edin nolur

Anlam veremiyorum niye bebek olmayinca bu kadar serzenis veya aile olmak istiyorum nedir eslerde aile sonucta illa bebek sart mi ? Siz bebek icin mi evlendiniz gayeniz amaciniz bu mu ? Tamam istemen anormal degil ama evlenme amacin bebek dogurmak gibi diyecegim bicok kadin zaten dogurmak icin evleniyor -.- ne diyim
Ben de sana katılıyorum, hatta böyle düşündüğüm için çoğu kez tepki alıyorum 'büyük konuşma' diye.
Bazıları evi arabayı satıp tedavilerde harcıyor. Ama sonra dımdızlak kalıyorlar ortada, çocuk da olmuyor, para da bitiyor, kredi borçları dağ oluyor o_O Kesinlikle büyük konuşma değil bu, çevremde örnekleri olduğu için yazdım.
O psikolojiyi bilmiyorum tabi, çaresizlik midir, istek midir, aile olamama düşüncesi midir bilemiyorum.
Bazen kabullenmek lazım sanki başına gelenleri.

Ben de sana katılıyorum, hatta böyle düşündüğüm için çoğu kez tepki alıyorum 'büyük konuşma' diye.
Bazıları evi arabayı satıp tedavilerde harcıyor. Ama sonra dımdızlak kalıyorlar ortada, çocuk da olmuyor, para da bitiyor, kredi borçları dağ oluyor o_O Kesinlikle büyük konuşma değil bu, çevremde örnekleri olduğu için yazdım.
O psikolojiyi bilmiyorum tabi, çaresizlik midir, istek midir, aile olamama düşüncesi midir bilemiyorum.
Bazen kabullenmek lazım sanki başına gelenleri.
Bence cok abartiliyor senin dedigin gibi varini yogunu harcayan bende biliyorum sanki dunyanin sonu ve buralara yazanlar konu sahibi icin demiyorum sirf ama abartili duygusallikla yazilar yaziyorlar bence hic normal degil bu -- dedigin gibi bazende kabullenmek devam etmek gerek yasama sebebi halibe gelmemeli

allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum bizde 3 yıldr istiyoruz heray yeni bir umut oluyr sonra hüsrnla sonuçlanıyr bazen isyan ediyorum bazen sabır ve dua ama beklemek çok zor rabbim yardımcımız olsun inşalallah
yeni yöntemlerlede olmazmıymış mikrotese vs gibi yöntmlerle olur belki
Bir defa mikro tese oldu canım Sperm bulumadi

Cnm seni çok iyi anliyorum bende senin gibi cooook istiyorum cevremde herkes hamile nerdeyse kiskanmak değil ama imreniyorum gecen gece uyku halindeyken Esim elini karnima koymuş bi uyandim keşke içimde şuan meleğim olsaydi dedimbenim için dua edin nolur
Allah isteyen herkese nasip etsin bizi yalnız biz anlarız canim

Merhaba,canım bende 3 yıl olck bebıs ıstyrm takı 2 ay oncesıne kadar mekkeye gıdecektik.hazırlık yapıyorduk bnde ahhh ne zmn adetım glck dıye bklıyordum.ilac ıcmeyı bıle dusunmustum.hızlı gelsın dıye...
ama ben gıderek halsizlestım.kotu oldum..hatta doktora gıdıp serum takacktım doktor kan almamızı belki bir sans olabılır dedı.bende 3 yıl boyunca olmamıs sımdı mı? olck dedım.ınnmdm snra kan verdım.sonucum cıktı hatta almk bıle ıstemıyordum.bır baktım kagıda pozıtıf cıglık cıglıgayım butun hastanedıler,salak gıbı yuzume baktı 3 yıl aradan ya 3 yıl ,3 gunde bır ultrasyona gırıyordum.2 aylık olduk kalbi durdu.sonra bır baktım artık bebek ıstemıyorum aradan 6 yıl bıle gecse kafama takmycm dedım. oylede oluyor.ınan ancak bız bırbırımızı anlarız lutfen 4 yıl gectı hala hamıle klmdm deme kafanı bosalt.tatıle cık,gez,dolas ne bileyim en sevdıgın seylerı yap hic aklında yokken hamıle kalcn gor..
Allahtan ümit kesilmez ama bizim durumumuz da normal yolla hamile kalmam imkansız Sperm olmadığı için güzel dileklerin için saol canım hakkında hayırlısı olsun

Back
X