• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umudumu kaybedıyorummm

Canim, benim cocugum yok ki. Ben o yuzden dedim o durumu anlayamiyorum.
Bi de cevremden ornek verdim sadece.
Allah tabi isteyen herkese versin ama olmuyorsa da bazi seyleri kabullenmek lazim. Keske kimse uzulmese, anneligi babaligi tatmak isteyen tatsa, ama bu dunyada oluyor boyle seyler, derdi veren Allah.
İnsallah isteyen herkes kavusur yavrusuna, sadece diyorum ki yipratmayin kendinizi.
ben var sanıyordum ondan öyle yazdımmm ben artık öyle yapmaya calışıyorummm
1senedir de daha yiyim hatta benim gibi olanlara bunu tavsiye ediyorummm
nasip se zatenn olurrr geriye dönüp baktığımızda hayatını sadce cocuk için cabalamış bi kişi olmamalı
ben bi kaç denemeden sonra başka hayeller kuruyorummm gezilerr falann
burdan tüm arkadaşlarda da söylüyorum en kötü neyse o oldu diye düşününnn ve başka hayellerde kurunnn
Rabbim kimin gönlünde ne varsa hayırlısını nasip etsinn

nasip se zatenn olurrr geriye dönüp baktığımızda hayatını sadce cocuk için cabalamış bi kişi olmamalı
burdan tüm arkadaşlarda da söylüyorum en kötü neyse o oldu diye düşününnn ve başka hayellerde kurunnn
Oh ya ne guzel yazmissin, insan bunlari duymak istiyor iste. Boyle gormek istiyorum ben kadinlari. Uzulmek yerine pozitif ol, bak o zaman her sey nasil degiscek.Zaten en umutsuz oldugun anda gelir en mujdeli haberler, insallah o mujdeyi bi gun sen de alirsin:KK19:

Bir de bir yerden duymustum hep derim ablama. Kadinlarin sevgi boslugunu esleri ve bu dünyada ki baska güzellikler dolduramadigi icin cocuk isterler, onlari kosulsuz seven birisini, her haliyle. Onlara bagimli sürekli anne anne diye pesinden dolasacak birini. Hak veriyorum bu teze.
Bebekler tabiki cok tatli ama Allahim herkese hayirlisini versin.
Teslim olup dualarimizda sadece Allaha güvenmeliyiz. O sadece olup olmamasinin hayrini bilir.

Hiç böyle dusunmemistim:110:Ama ben bu teze sadece bebeklik surecinde ve cocuklugun ilk zamanlarinda hak verebilirim.cocuklugun ortalarindan itibaren ve genclik doneminde maalesef her haliyle kosulsuz seven evlatlar cok nadir cogu suclayici, asi..sans biraz bence karakter meselesi.yani nasil ki her anne kosulsuz sevemiyorsa oyle galiba:KK58:

Oh ya ne guzel yazmissin, insan bunlari duymak istiyor iste. Boyle gormek istiyorum ben kadinlari. Uzulmek yerine pozitif ol, bak o zaman her sey nasil degiscek.Zaten en umutsuz oldugun anda gelir en mujdeli haberler, insallah o mujdeyi bi gun sen de alirsin:KK19:
inşallahhh canımmmm benim:KK37::KK37:üzüldükçe kahroldukça pskolojin iyice bozuluyoorr
konu sahibi sende bu kadar üzme kendini bende 5 yıllık evliyim ve beş senedirr bi çok tedavi gördümmm seni anlıyorumm
ama kendini bu kadar yıpratma

Peki anne olamayanlarin yaratilisinda sorun mu var, Allah onlari kusurlu mu yaratmis?
Ben anne olmayi isteyenleri anliyorum canim, ama bunu takinti ve hayat amaci olarak gorenleri anlamiyorum. Ya kimseyi uzmek de istemiyorum. İnsallah sen de bi bebek sahibi olursun kisa zamanda. Ne kadar istedigini biliyorum cunku.
Hic oyle olur mu Yasemincim? Anne olamayanlar tabiki var ben onlardan bahsetmiyorum, Rabbim onlara sabir versin.
Sağol canim amin...

Hiç böyle dusunmemistim:110:Ama ben bu teze sadece bebeklik surecinde ve cocuklugun ilk zamanlarinda hak verebilirim.cocuklugun ortalarindan itibaren ve genclik doneminde maalesef her haliyle kosulsuz seven evlatlar cok nadir cogu suclayici, asi..sans biraz bence karakter meselesi.yani nasil ki her anne kosulsuz sevemiyorsa oyle galiba:KK58:
En yogun dönemi dediginiz dönem olsada yetiskinliginde de beni ziyaret edecek oturup konusabilicegim birileri olsun ister insanlar. Torun sevip büyük bir aile olmayi. Teoriyi biraz daha genisletirsek yalniz kalma korkusundan kurtulma da denilebilir.
Mesela cocugu olmayanlar genelde hayvan edinir bu sebepten dolayi.
Anneler asi olma ihtimalini göz onunda bulundurarak yine de cocuk istiyorlarsa yine kendileri icin istiyorlar diyebiliriz. Bir cocugu asi olsada yinede ikinci cocugu yapmaktan vazgecmez mesela.
O boslugu doldurabildigi kadar doldurmaya calisir :)

4 yıllık evlıyım 4 yıldır bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz esım azosperm (sıfır sperm) bılıyorum umut etmek sabretmek lazım ama bazen oyle zamanlar oluyor kı ısyan edıyorum.sonra pısman oluyorum bu bızım sınavımız guclu olmalıyız ama nereye kadar... hamıle kadın gormeye arkadaslarımın bebeklerını sevmeye dayanamıyorum keske her ısteyen hemen anne baba olabılse bunun ne kadar zor oldugunu evlenınce anladım.... hersey cocuk deıl mutlu saglıklı olmak önemlı ama sevdıgım adımın parcasını tasımayı ne cok ısterdım gercek bı aıle olmayı ..uzgunum :KK43:

Sizi anlamaya çalışabilirdim ta ki son cümlenize kadar.. gerçek bir aile olmak çocukla mı oluyor sadece? Yapmayın lütfen...
Eşiniz de çok üzülüyordur..
Düşünüyorum eşimin böyle bir rahatsızlığı varsa yapılacak bir tedavi varsa yapar olmazsa da ona daha sıkı sarılırım. Siz zaten bir ailesiniz.

Amin canim

Haklı olabilirsiniz, yani böyle düşünen insanlarda olabilir.Benim çocuk isteme nedeni biraz farklıydı. Ama gerçekten çevremde kendi hayatını kurduktan sonra bayramlarda bile ziyaret etmeyen kişiler var o yüzden hiç bu yonu için çocuk düşünmedim, riskli biraz o kısım. şimdi yazdıklarınız biraz daha farklı anlama çıkabilir. Yani o evlat dünyaya geldikten sonra başka sebeblerden oturu de olsa kimse çoook uzun süre gorusmem ek istemez bence.Evlat istese de anne kolay kolay istemez bende buna kosulsuz sevgi diyorum.yani hayatındaki herkesi hatalardan vs. Ötürü yaşamına dahil olmasına izin verilmez belki ama evlatlar kolay kolay vazgeçilmez dediğim gibi kosulsuz sevgi.kisiden kişiye değişiyor galiba:KK51:

E="Frost, post: 38049765, member: 531351"]En yogun dönemi dediginiz dönem olsada yetiskinliginde de beni ziyaret edecek oturup konusabilicegim birileri olsun ister insanlar. Torun sevip büyük bir aile olmayi. Teoriyi biraz daha genisletirsek yalniz kalma korkusundan kurtulma da denilebilir.
Mesela cocugu olmayanlar genelde hayvan edinir bu sebepten dolayi.
Anneler asi olma ihtimalini göz onunda bulundurarak yine de cocuk istiyorlarsa yine kendileri icin istiyorlar diyebiliriz. Bir cocugu asi olsada yinede ikinci cocugu yapmaktan vazgecmez mesela.
O boslugu doldurabildigi kadar doldurmaya calisir :)[/QUOTE]

Aklima geldi
Bir akrabamiz evlenmiş üstünden 3-4 sene geçmesine rağmen çocuğu olmamış.
En sonunda kayınvalidesi kuma getirmiş üstüne.
Bu abla da dua etmiş "Hayirsizda olsa bir oğlum olsun " demiş.
Rabbim de vermiş.
Simdi o çocuk 17 yasinda falan.
Hirsizlik, uyuşturucu, sigara, küfür, serserilik...
Ne ararsan var.
Bu ablanin oglandan sonra 4 çocuğu daha oldu ayrıca.
Kisaca en sinirli en bitkin aninizda bile hayirlisini isteyin.

Rabbim size hayirli bir evlat nasip etsin inşallah.

Siz zaten gercek bir ailesiniz ..
Esinle sen ..
Bebekleri olmayan onca insan var , onlarin hepsi birer Aile canim ..
Kendini bukadar Üzme, umutsuzluga kapilma lütfen:(

Allah en kisa zamanda saglikli ve hayirli bir evlat nasip etsin insallahhh.

4 yıllık evlıyım 4 yıldır bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz esım azosperm (sıfır sperm) bılıyorum umut etmek sabretmek lazım ama bazen oyle zamanlar oluyor kı ısyan edıyorum.sonra pısman oluyorum bu bızım sınavımız guclu olmalıyız ama nereye kadar... hamıle kadın gormeye arkadaslarımın bebeklerını sevmeye dayanamıyorum keske her ısteyen hemen anne baba olabılse bunun ne kadar zor oldugunu evlenınce anladım.... hersey cocuk deıl mutlu saglıklı olmak önemlı ama sevdıgım adımın parcasını tasımayı ne cok ısterdım gercek bı aıle olmayı ..uzgunum :KK43:

ALLAH yardimcin olsun İNŞALLAH canim evli deilm ama benimde halamin 4 yil.olmadi sonradan oldu hemde 2 tane oyuzden ALLAHTAN umit kesilmez

Uzulme

umudunu kaybetme yasamayan anlayamaz ins olur tedaviler ise yarar
Rabbim kimsenin omzuna kaldiramayacagi yuk yuklemezmis sinav bu ins basarili olcaksin hayirli bir evlat sahibi olursunuz
hangi doktora gidiyosunuz canim

Rabbim tüm isteyenlere tattirsin bu duyguyu. Sen eşini seviyor musun
Esin seni seviyor mu
Mutlu musunuz
Bu soruların cevabı evetse eğer bu konuyu hayatınızın merkezi haline getirmeyin derim. Rabbim başka dert vermesin. Her gün acılar içinde kivranan kanser hastalarını düşünün, rahatlayin.

isteyipde olmaması ne demek cocuğu olanlar bilemez bu kadar isteme böyle mutlu ol demesi kolay geliyoo
ilk başta cocugunuz yok diye cevre dışlıyorrrr:KK43::KK43:
Bende iki düşük yaptım, 32 yaşındayım ve hala çocuğun yok. Normal yollarla hamile kalmak mümkün değilse yapacak tek şey yasamaya devam etmek ve unutmak. Yoksa hayat zehir olur. Malesef herşeyin çaresi yok tipda. Arkadasın eşinde de hiç sperm yok ve 33 yaşındalar. Ama öyle özemiyorum ki o aşklarına, gezmelerine yazmalarına. Hayat devam ediyor malesef

isteyipde olmaması ne demek cocuğu olanlar bilemez bu kadar isteme böyle mutlu ol demesi kolay geliyoo
ilk başta cocugunuz yok diye cevre dışlıyorrrr:KK43::KK43:
O çevreden uzak durun derin. Yahu çaresi yoksa ne yapacaksınız. İnsanlık vasfını taşıyan biri konusunu bile açmaz yanınızda

Malesef aynen hamile olandan bebegi olandan dogum hikayesi duymaktan doktorda sira beklerken hamilelerin konusmalarindan nefret ettim.cok uzgunum.kimse kimseyi anlamiyo yasayan biliyo

Back
X