- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
karamsar olma düşüncelerle kendini boğma zamanı vardır canım hayırlı zaman da olsun İnşallah olur niye bu kadar üzüyorsun kendini senelerce uğraşan bekleyen insanlar var olcak inşallahBenimde bebeğim neden olmuyor( herkes mutlu ne güzel benim yüzüm ne zaman gülecek yeter artık olsun benimde bebeğim ( Allahım o kadar istiyorum ki bi sen en çok biliyorsun ne olur banada kısmet et Rabbim her ay her ay varmı diye bekliyom hep hayal kırıklığı lütfen banada dua edin benimde bebeğim olsun artık kendime laf anlatamıyorum bu sefer ilk defa hissettim var dedim bata 4 gün kala yaptım test negatif ama adet sancım var kaç gündür herkes erken daha bekle adetini diyo ama umudumu kaybettim ben resmen belliki gelecek adetim istemiyorum gelmesin bebeğim olsun istiyorum çok üzülüyorum çoooookkkkk
Canım benim üzülme inşallah vardır bebeğin allahım senin yüzünüde isteyen herkesin yüzünüde güldürür inşallah .. Beni bi abla gibi gör senin yaşında kardeşim var çok heyecanlanıyoruz sabırsızlanıyoruz ama adetin 5gün geçmeden test yapma Allah sabredeni de sever isyan etme lütfen.. çok gençsin bilmiyorum kaç yıllık evlisin kontrole gittiniz mi eşinle hangi aşamadasınız söyle bakalım bi.. üzme kendini ya bebeğin varsa onu da üzersin yapma bunu canımsın..Benimde bebeğim neden olmuyor( herkes mutlu ne güzel benim yüzüm ne zaman gülecek yeter artık olsun benimde bebeğim ( Allahım o kadar istiyorum ki bi sen en çok biliyorsun ne olur banada kısmet et Rabbim her ay her ay varmı diye bekliyom hep hayal kırıklığı lütfen banada dua edin benimde bebeğim olsun artık kendime laf anlatamıyorum bu sefer ilk defa hissettim var dedim bata 4 gün kala yaptım test negatif ama adet sancım var kaç gündür herkes erken daha bekle adetini diyo ama umudumu kaybettim ben resmen belliki gelecek adetim istemiyorum gelmesin bebeğim olsun istiyorum çok üzülüyorum çoooookkkkk
Canım benim üzülme inşallah vardır bebeğin allahım senin yüzünüde isteyen herkesin yüzünüde güldürür inşallah .. Beni bi abla gibi gör senin yaşında kardeşim var çok heyecanlanıyoruz sabırsızlanıyoruz ama adetin 5gün geçmeden test yapma Allah sabredeni de sever isyan etme lütfen.. çok gençsin bilmiyorum kaç yıllık evlisin kontrole gittiniz mi eşinle hangi aşamadasınız söyle bakalım bi.. üzme kendini ya bebeğin varsa onu da üzersin yapma bunu canımsın..
karamsar olma düşüncelerle kendini boğma zamanı vardır canım hayırlı zaman da olsun İnşallah olur niye bu kadar üzüyorsun kendini senelerce uğraşan bekleyen insanlar var olcak inşallah
Canım yumurta takibi yaptırdın mı hiç hemen korkma artık herşeyin çaresi var .. doktor baktı mı iki güne bir yumurtalarının gelişimineBen üzülmek istemiyorum ama etrafımda arkadaşlarım hep hamile kaldı doğuracaklar nerdeyse bide benle aynı anda evlenen en yakın arkadaşım 7 aylık hamilebenim neden olmadı
8 aylık evliyim hiç hamilelik olmadı Dr gittik eşimdende bendede test istedi Dr ikimizinde sonuçları iyi çıktı olur çocuğunuz dedi hani kaç ay oldu
Eşimde dün gece diyo herşey zaten bu ara tersine gidiyo bari sen hamile olaydın ben hissediyom hamilesin diyo ama boşyere hevesleniyo yok çünkü adet sancım var 3 gün kaldı bata
Canım yumurta takibi yaptırdın mı hiç hemen korkma artık herşeyin çaresi var .. doktor baktı mı iki güne bir yumurtalarının gelişimine
Anladım tatlım yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsun peki.. bana biraz anlatırmısın kaç gün de bir adet olursun.. bak yardımı dokunacaksa uzayan bi akıntı olur yumurtlama günü .. bide internette ovülasyon testleri var 30lu 29.90tl oradan alıp günlerini yakalarsınYok canım Dr hiç ilgilenmiyorlar bile başından saldı sürekli beni ilgilenmedi yumurta takibini de yeni duydum burda bilmiyorum ya şuanda sağlık güvencemiz yok malesef ondan gidemiyorum da
Anladım tatlım yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsun peki.. bana biraz anlatırmısın kaç gün de bir adet olursun.. bak yardımı dokunacaksa uzayan bi akıntı olur yumurtlama günü .. bide internette ovülasyon testleri var 30lu 29.90tl oradan alıp günlerini yakalarsın
İyi günlerde ilişki olmuş canım umarım nasibinde vardır..Adetlerim düzenli canım 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor bu ayda adetimin 11 günü uzayan akıntı farkettim ilişki oldu gün aşırı adetimib 18 de de beyaz yoğun akıntım oldu ertesi günü ilişki oldu sonra günaşırı devam etti canım 9 gün kalada sol kasığımda batma bel ve sırt ağrısı başladı sık idrarada çıkuyom bende şüphelendim 4 gün kala test yaptım negatif bütün umudum kırıldı o sabah adet sancım başladı hala var heralde gelecek kırmızılar
Ovulasyon testi kullanmadım kredi kartınız yok kapıda ödeme olsa alacaktım onuda alamıyom
Canım 8 aylık evlisin ve sorununuz yokmuş çok şükür. Ama sen takıntı haline getirmişsin öyle duruyor. Ne kadar takarsan o kadar olmuyor. Kendimden biliyorum. 2 yıl uğraştım sonra bıraktım şimdi hamileyim. Yumurta takibi de yaptım her şeyi denedim olmadı. Olur elbet bebeğin ama sen sakin olmalısın zor olsa da aklından çıkarmalısın. Şimdi diyeceksin anlamıyorsun ama anlıyorum seni beklemek zor sürekli düşünmek gerçekten çok zor. Başka uğraşlar bul. Korunma ve sırf bebek olması için de yakınlaşma. Mesela spora başla hem kafan hem bedenin rahatlar.
Benim neden olmadı diye düşünmen yanlış bence. Neden olmadı çünkü her nasip vaktine esirdir. Çünkü sen o arkadaşların değilsin. Allah sınar insanı. Sabrını sınar ona inancını sınar bazen bundan bekletir bazen şimdi olması senin hayrına değildir ondan bekletir. Olsun olsun deme hayırlısını hayırlı zamanında iste. 25 yıl çocuğu olmayan 26. Yıl olan da var evlendiği gibi hamile kalan da. Neden peki? Çünkü herkesin kaderi ayrı. Senin arkadaşlarınla bağın sadece hayatında bir yerleri olması ile ilintili yoksa sizin kaderleriniz farklı yaşantınız farklı. Karakterleriniz tipiniz farklı. Bu yüzden onların oldu ben de istiyorum deyip üzülme daha 8 aylık evlisin.Ben üzülmek istemiyorum ama etrafımda arkadaşlarım hep hamile kaldı doğuracaklar nerdeyse bide benle aynı anda evlenen en yakın arkadaşım 7 aylık hamilebenim neden olmadı
8 aylık evliyim hiç hamilelik olmadı Dr gittik eşimdende bendede test istedi Dr ikimizinde sonuçları iyi çıktı olur çocuğunuz dedi hani kaç ay oldu
Eşimde dün gece diyo herşey zaten bu ara tersine gidiyo bari sen hamile olaydın ben hissediyom hamilesin diyo ama boşyere hevesleniyo yok çünkü adet sancım var 3 gün kaldı bata
İyi günlerde ilişki olmuş canım umarım nasibinde vardır..
Canım hamileysen de adet sancısından farklı olmayabiliyor iyi düşün iyi olsunKeşkeee olsa ama sanmıyom bu ara ara sancı adetten başka bişey değil çok taktım diye adet sancımı şimdiden çekmeye başladım daha günüm varken bide normalde adet günü sancım olurdu taktığım için böyle oluyo
Benim neden olmadı diye düşünmen yanlış bence. Neden olmadı çünkü her nasip vaktine esirdir. Çünkü sen o arkadaşların değilsin. Allah sınar insanı. Sabrını sınar ona inancını sınar bazen bundan bekletir bazen şimdi olması senin hayrına değildir ondan bekletir. Olsun olsun deme hayırlısını hayırlı zamanında iste. 25 yıl çocuğu olmayan 26. Yıl olan da var evlendiği gibi hamile kalan da. Neden peki? Çünkü herkesin kaderi ayrı. Senin arkadaşlarınla bağın sadece hayatında bir yerleri olması ile ilintili yoksa sizin kaderleriniz farklı yaşantınız farklı. Karakterleriniz tipiniz farklı. Bu yüzden onların oldu ben de istiyorum deyip üzülme daha 8 aylık evlisin.
Ben de 5 aylık evliyim benim de bi sıkıntım yok ama 5 aydır hiç hamile de kalmadım. İstiyoruz evet ama Rabbim ne zaman verirse o zaman diyoruz. Sen neyi çok istersen o olmaz diye bi laf vardır bilirsin. Çok isteme. Bol bol dua et kafanı serin tut Rabbim sabrını görür sen secde de dua edersin o dua göklerde yankı bulur. Vakti geldi mi bebeğin de o dualar gibi seni bulur...
Canım hamileysen de adet sancısından farklı olmayabiliyor iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?