Umudumu kaybettim :(

Bak seni çok iyi anlıyorum cidden. İlk 3 ay bende çok istiyordum. Niye olmuyor? Anne olmak istiyorum. Milletin bebeklerine içim giderek bakardım. Sonra durdum düşündüm noluyoruz dedim. Sanki 20 sene olmamış da iç karartıyorsun üzülüyorsun dedim kendime. 4. Ve 5. Ay boşverdim. Rabbim bekletiyorsa vardır bi hikmeti dedim. Kafamı rahatlattım. Ben sağlık bölümünden mezunum. Staj yaptığım bi dönem bebek yoğunbakım da bi hasta geldi daha 3 günlük bebek. Anne babanın 2 oğlu daha varmış bunu çok istemişler bebeğin annesi anlatıyordu tedavi olmuş 3.bebek için neler neler yaptık diye. Sonuç mu? Enfeksiyon sahibi küvözden çıktığı an ölecek olan bir oğulları vardı. İçimiz parçalanmıştı. Milyonda bir görülen insandışı bir tipi vardı. Ama bebekti işte. Hepimiz etrafında pervaneydik. Yanından geçerken küvöze bakamazdık ama o da bi gerçek. Orada 15 bebek vardı o 16. İdi. Annesi onu hiç kucağına alamadı. Babası kokusunu bilmedi. O bebek hiç annesinin memesine yapışamadı. Gözleri yılansı olsa da dünyası karanlıktı göz kapakları olmasa da. Sana içinin almayacağı bi dünya şey sayabilirim o bebeğin tipi ile ilgili ama tercih etmiyorum. Etik değil. Yani kafana takmayacaksın ÇOOOOOOK istemeyeceksin. Ne kadar istersen o kadar stres sinir yaparsın gerilmek yumurtlama zamanında spermi rahimden geri iter. İçine alıp follop tüplerine taşınacağı yerde rahim ağzından dışarı atılır. Sakin, rahat olman hamile kalmana olanak sağlar. Görev amaçlı değil birbirinizi istediğiniz için yakınlaşın. Zevk alınan bir ilişki de sperm ler daha aktif rol oynarlar. Hareketli olurlar.
Senin tek yapman gereken şey..
Akışına bırak..

Canım sekız aylık bı evlılıkte cabuk pes etmıssın bence evlılıgının tadını cıkar dertlenme vaktı zamanı vardır olur elbet nasıpse

Sabretmeden neye kavusur insan.... neyi seversen neyi istersen imtahanin onunladir Yakubun (a.s)imtihani Yusuf(a.s) degilmiydi....olgunlasmayan meyve yenilmez bu yolda olgunlasman lazim Ne zaman teslim olursan ozaman olucaktir.. Bak bana 5 yil cektim gitmedigim dr yemedigim ilac bitki kalmadi ustune ameliyatlar oldum.. sonra Rabim nasip etti bigun bana ama oda 4 aylikken karnimda mellek oldu giti Aklimdan hayalimden, cikmadi hicbigun.. sonra ne yapiyorum dedim Allaha sigindim haşa ben Rabimden iyimi bilecektim hayirliyi Hayirsizi Teslim oldum Alla bak simdi yine Hamilleyim Ama billemem belki buda gidecek Hakimma belki boyle hayirli olucak yada Hayirlisi Hic olmamasi olucak Ben bilemem ki bunu unutma Yakupun imtahani Yusuf illedir Insan sevdigiyle imtahan olur...

İnşallah canım benim çok istiyorummm dua edin bana lütfennn

Tamam canım anladım doğru diyorsun yazık ya vala üzüldüm neler var şu dünyada ben gözlerimi kapamış sadece kendime odaklanmışım ama şimdi daha iyi anlıyorum ki acele giden ecele gidiyor resmen Rabbim hayırlısını hayırlı vakitte versin tek elimden gelen beklemek ve odak noktamız değiştirmek olacak vede dua etmek gerçekten yazıkların beni kendime getirdi sağolasın Allah razı olsun senden

Canım sekız aylık bı evlılıkte cabuk pes etmıssın bence evlılıgının tadını cıkar dertlenme vaktı zamanı vardır olur elbet nasıpse

Doğru diyorsunuz canım çok çabuk tükendim ve bu saçmalık bunu anladım gerçekten sabır etmem gerekiyo ve dua gerisi Allahın takdiri ve bu psikolojimi de bozdu artık toplamam lazım kendimi sağolun canım destek olduğunuz için

Ağzına sağlık canım çok güzel yazmışsın sağolasın sabırla ve dua ile bekleyecem çok sağol desteğin için seviyorum seni inşallah bebeğin sağsalim kucağına alırsın canım darısıda hayırlısı ile bana olur inşallah teslim olmak lazım rabbime anladım

Destekk olcaz sana cnm insaAllah olucak o bebis o gobuse gelecek Allahin izniyle sen hic merak etme.. ayrica gebelik testinide cok erken yapmisin benim gorumcem hamileydi adet gununden 1 gun once yapti bombostu slik falan bille degildi 1 gun sonra cikti umutsuz olma Allah umutsuz kullu sevmez cnm simdi istese sen yine hamile olursun bol bol dua ett cnm bende senin icin dua edicem

üzülme böyle düşününce psikolojik olarak kendini hep kötü hissedersin ben uzun süre istedim ,üzüldüm,ağladım,dualar ettim ama sorun bende bile değilmiş üç aydır eşim tedavi görüyor ... fakat artık olsa da olur olmasa da olur diyorum bugüne kadar geriye dönüp baktığımda oh be dediğim onlarca şey oldu belki bu iştede bir hayır vardır zamanı değildir... hayırlısı olsun diyorum artık ...bu ay dört gün geciktim evde test yaptım negatif çıktı şu an bebekten çok bir şeyim mi var diye kendimi düşünüyorum :)

Kızlar merhaba bu site de yazılanları okuyunca moralim düzeliyor, sizlere sorum olacak ben adetime 2 gün kala betahcg baktırdım 0,101 cıktı gecen ay 0,24 cıkmıstı betahcg adetim7 gün gecince baktırmıstım şimdi hala adet olmadım sizce tekrar kan tahlili yaptırmalımıyım? Sonuc hüsran olur mu korkusundan dolayı yaptıramıyorum

acaba biz erken mi davranıp duruyoruz diyorum konuları okudukca benim dört gün geçti idrar testi evde yaptım olumsuz çıktı öyle regl olacak havamda hiç yok sadece regl başlangıc günümde göğüslerim çok çok ağrıyordu her tarafım kopuyordu denebilir .s adetiniz her zaman mı düzensizdir?

Benim de hiç regl belirtisi yok ama sürekli tansiyonum düşmeye midem bulanmaya başladı her yemekten sonra psikolojik olabilir bilmiyorum. Çocuk cabaları baslayana kadar düzenliydi ama iki aydır cocuk için cabalıyoruz adetim gecikmeye başladı.hemşireyim kız kardeşim doktor bu işleri biliyoruz fakat hala daha sabırsız davranıyorum. Bayan olmanın bize verdiği özelliklerden biri heralde

Artık kendimize nasıl bir mesaj gönderiyorsak :) sistemimizi bile bozuyoruz ama ben o erkenden cevap bekleyenleri binde bir görüyorum biraz zaman geçmesi gerek çoğu kişi idrarda göremiyor zaten birtakım nedenlerden ötürü .. ne kadar gerçekleri bilsekte bol bol konuşmak istiyoruz böyle anlarda :)) en güzeli bu platform bence biraz daha bekleyin inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır.

adetnz uc bes gun geçip sonuc bu sekildeyse negatiftr canim gecmeden verdysen suphe olablr ama gecmis sanirim yinede gelmezse tekrarlayip dr a git adet sokucu verir.

İnşallah canım :) çok sağol bitanesin sen ya sağolun Allah razı olsun hepinizden inş bol bol dua edecem bende adetimi bekleyecem hayırlısı artık napim Allah tan gelene kadar sabır bekleyecek inşallah gelecek meleğim inşallahhhh

İnşallah bu bebektendir gecikme doğru diyorsun canım çok takıp üzdüm kendimi ama artık üzmeyip bekleyecem Allahtan isteyip dua edecem sürekli veren De o Alan da o sonuçta inşallah olur benimde bebeğim

Bende aynen senin gibiyim çok üzülüyorum benimde çoçuğum olmuyo bazen ölmeyi arzuluyorum bıkdım artık her şeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…