Umudumun tükendigi yerdeyim

Yani herseyi ben abartiyorum öylemi? Herseyde suclu olan benim?

Görümcemin isine geldiginde pesimde fir döner isi olmayinca yüzüme bile bakmaz bukadar olmaz ya

Sana sen suçlusun denmediki fazlamı alıngansın ?

Karşıma bırak napıyorlarsa yapsınlar sen onlara yaranmak iyi olmak zorunda değilsin senin hayatın ayrı ayrı bir ev kuracaksın.

İllaki eşinin tarafı ile iç içe olman illaki seni herşeye dahil etmeleri yada dahil olman gerekmiyor.Bunu bi anlasan.

Birz mesafe koy,saygını koru ve kendi mutluluğuna bak başkaları napıyorsa yapsın.

Bir insanın ilişkisine dair en büyük sorunu nasıl görümce olabilir ki? Görümce yani öte başı bu, kapını kapattığında dışarıda kalacak birisi nihayetinde. Umudunuzun tükendiğini söylemişsiniz bir de, yok artık. Bence de abartan ve aşırı tepki veren kişi sizsiniz şu durumda.

istemeye çağılmasada olurda nişana nasıl çağırmıyorlar anlamadım nişanlınızdamı bişi dmeıyor nası aile bunlaryaa tamam ortada sorun var ama bukadar buyutme nişanlına laf sokarak değil güzelce sebebını sor gerçekten cvbı merak ettım

_Aysima_;29136225]Yok ben görümcemden önce evleniyorum diye cok kompleksli
Görümcemin erkekarkadasinin ailesi görüsmeye gelmis kayinvalidemlerle haberim olmadi cagirilmadim ben onlar icin ne oldugumu sordum dogru dürüst cvp alamadim ozaman ne istemeye ne nisana gelmem dedim insan azda olsa der kizim yapma etme sen bu evin bu ailenin bi parcasi oldun küslük olmasin falan hatda istemeye gelcekleri günü bile demediler
Bumudur aile ya bana aileden bahsetmesinler

canım bence gitmen en doğrusu,şuan nişanlıymışsın..eğer ki gitmezsen evlenince bu konu çok önüne çıkar,hatta kayınvalidenin;nişanlını doldurmasına malzeme olur .. ablan nişanlandı ona bile gelmedi gibi ..git ki dilleri uzamasın,malzeme bulupta üzerine oynamasınlar..gittiğinde ise sakın sinirlendiğini belli edipte onları sevindirme,ne yaparsanız yapın yıldıramazsınız,nişanlımla mutluyum modunda ol-ki- onlar sinirden baş ağrısı çeksinler.. sakın öfkene yenilme :20:

Sana sen suçlusun denmediki fazlamı alıngansın ?

Karşıma bırak napıyorlarsa yapsınlar sen onlara yaranmak iyi olmak zorunda değilsin senin hayatın ayrı ayrı bir ev kuracaksın.

İllaki eşinin tarafı ile iç içe olman illaki seni herşeye dahil etmeleri yada dahil olman gerekmiyor.Bunu bi anlasan.

Birz mesafe koy,saygını koru ve kendi mutluluğuna bak başkaları napıyorsa yapsın.[/Q

yanlışlıkla beğen butanuna bastım..arkadaşlarım ben yeni üyeyim,uzun zamandırda bu siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum.konuya gelince arkadaş alıngan değil,bilmem farkında mısınız ama üslubunuz çok sert,sürekli;hata sende,niye abartıyorsun,bunda ne var gibi yaklaşımlar içindesiniz..yazıldığı zaman dertler basit gibi geliyor,önemli olan yaşamak;yaşanmıyorsada empati kurmak..dertlerin şekli farklı olsa da acılar hep aynı,sonuçta içi yanıkyor mu yanıyor ..rica ediyorum anlayış biraz lütfen :116:

o kadar karışık anlatmışsın ki...

ilk mesajını bir düzenle. tane tane yaz.

anladığıma göre cevap vereyim.
sadece tanışma ve isteme varsa, çağırmamalarına pek kızma. ev çok kalabalık olmasın diye belki çağırmadılar. çağırsalar güzel olurdu ama sıkıntı yapmana değmez.
eğer o gün bir de nişan yapılacak ise(bazen hepsini sıkıştırıp yaparlar ya), çağırmaları gerekirdi tabii... ona kızmakta haklısın...

şimdi evlilik üzeri canını bunlarla sıkma yine de. kendi ayıbı, der geçerdim. ona göre davranırdım sonrasında. kişi yaptığını kendine yapıyor.
normalde boş zaman sorunları yoksa, düğün üzeri sıkıştırmaya hiç gerek yoktu. apar topar ne gerek var...

benim görümcemin isteme ve nişanı aynı gün olmuştu. damadı ve ailesini ilk kez o gün gördüm. isteme+nişan ve düğüne gittim sadece. sonrasında normal görüşüyoruz şimdi.
evli olduğum halde, aile içi tanışmalara eşimle beni çağırmadılar. hiç sorun etmedim. umrumda değil açıkçası. isterseler çağırsınlar, istemezlerse çağırmasınlar. :51:

sen de düğününe odaklan canım. böyle şeyler yüzünden kendi mutluluğuna gölge düşürme.

yanlışlıkla beğen butanuna bastım..arkadaşlarım ben yeni üyeyim,uzun zamandırda bu siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum.konuya gelince arkadaş alıngan değil,bilmem farkında mısınız ama üslubunuz çok sert,sürekli;hata sende,niye abartıyorsun,bunda ne var gibi yaklaşımlar içindesiniz..yazıldığı zaman dertler basit gibi geliyor,önemli olan yaşamak;yaşanmıyorsada empati kurmak..dertlerin şekli farklı olsa da acılar hep aynı,sonuçta içi yanıkyor mu yanıyor ..rica ediyorum anlayış biraz lütfen :116:

Sitenin kurallarından biride üyelere değil konu sahibine yorum yapmanız.

aynı yerden 'beğen iptal' tuşuna basarak iptal edebiliyorsunuz.
yeni üyesiniz diye belirteyim dedim :34:

Kusuruma bakmayin ben gercekten bu aralar cok alinganim
Arkadaslarla konustugumda bu konuyu anlayis gösteriyolar cünkü neler yasadigimi biliyolar herneyse
Oluruna birakmam lazim herseyi galiba
Canim umudumun tükendigi yerdeyim yazdim cünkü nisanlimla aramda aciliyor

Allah biliyor kiskanmiyorum dügünüme 2hafta kaldi bide araya nisan soktular ben onda degilimki
Bugün istemeye geldiler cagirilmadim bu ne ya?

Isteme olayına cagrilmaniz mi gerekiyor bilmediğimden soruyorum yanlis anlamayın..

offf onlar senin arayıp sormanı bekliyolardır şimdi.bence bırak hevesini alsın görümcen,sende düğününün tadını çıkar..hiç umursamıyomuş gibi davran..hatta git o nişana süslen püslen gülücükler saç..herkes aaa ne kadar güler yüzlü gelininiz varmış desin.nişanın gündemine otur,görümcende madem çatlıyo orta yerinden ayrılsın :))))) bak o zaman sen kazanmış olacaksın....

offf onlar senin arayıp sormanı bekliyolardır şimdi.bence bırak hevesini alsın görümcen,sende düğününün tadını çıkar..hiç umursamıyomuş gibi davran..hatta git o nişana süslen püslen gülücükler saç..herkes aaa ne kadar güler yüzlü gelininiz varmış desin.nişanın gündemine otur,görümcende madem çatlıyo orta yerinden ayrılsın :))))) bak o zaman sen kazanmış olacaksın....

Hahahahahs hic gülesim yoktu sagol ya nesemi yerine getirdin beni güldürdün allahda seni güldürsün

bence tanışma merasiminde sizin olmanız gerekmiyor, o yüzden haber vermemişlerdir bunda alınganlık yaptığınızı düşünüyorum:23: ama sonra sormuşsunuz ben sizin için neyim diye sanırım istediğiniz cevabı alamadığınız için bi küskünlük olmuş.. bence fazla takılmayın, aile olmak kolay değil. gerçekten evlendiğiniz zaman tek eşinizle değil ailesiyle de evlendiğinizi anlayacaksınız:6: evlenmeden önce derdim ki eşimle evlenicem ondan sorumluyum ama hiç öyle değilmiş..
siz iyi geçinmeye bakın ve nişan veya düğünde gidin.. ya da o kadar beklemeyin başka hazırlıklarda yardımcı olun elinizden geldiğince:34:

Allah biliyor kiskanmiyorum dügünüme 2hafta kaldi bide araya nisan soktular ben onda degilimki
Bugün istemeye geldiler cagirilmadim bu ne ya?

istemeye neden çağırsınlar ki anlamadım. evlenmemişsiniz bile daha. ben evli olduğum halde görümcemi istemeye geldiklerinde çağırmalarını istemem. ya da çağırmalarını beklemem. gitmem. sadece nişana giderim olur biter. bence düğününüze iki hafta kala sinirleriniz bozulmuş sizin. gerilmişsiniz. normaldir.

istemeye neden çağırsınlar ki anlamadım. evlenmemişsiniz bile daha. ben evli olduğum halde görümcemi istemeye geldiklerinde çağırmalarını istemem. ya da çağırmalarını beklemem. gitmem. sadece nişana giderim olur biter. bence düğününüze iki hafta kala sinirleriniz bozulmuş sizin. gerilmişsiniz. normaldir.

Ya olay bizde su biz evliyiz soy isimlerini aldim ama dügün 2hafta sonra evet sinirim alt üst oldu herseye agliya bilirim

bence tanışma merasiminde sizin olmanız gerekmiyor, o yüzden haber vermemişlerdir bunda alınganlık yaptığınızı düşünüyorum:23: ama sonra sormuşsunuz ben sizin için neyim diye sanırım istediğiniz cevabı alamadığınız için bi küskünlük olmuş.. bence fazla takılmayın, aile olmak kolay değil. gerçekten evlendiğiniz zaman tek eşinizle değil ailesiyle de evlendiğinizi anlayacaksınız:6: evlenmeden önce derdim ki eşimle evlenicem ondan sorumluyum ama hiç öyle değilmiş..
siz iyi geçinmeye bakın ve nişan veya düğünde gidin.. ya da o kadar beklemeyin başka hazırlıklarda yardımcı olun elinizden geldiğince:34:

Oldum oldum merak etmeyin

Evet kizlaaaar baya sinirlendim etdim ama nisanlim/esim tarafindan davet edildim ve kendimi süper bi sekilde gösterdim hamaratligim üzerimdeydi kendimi en iyi süper tarafimdan gösterdim

Ya olay bizde su biz evliyiz soy isimlerini aldim ama dügün 2hafta sonra evet sinirim alt üst oldu herseye agliya bilirim

kastettiğim soy ismini almak değil aynı evde yaşamaktı. yani eşinizin sizi bırakıp tek başına bir yerlere gidemeyeceği (istisnalar hariç) zamanı kastettim. ama zaten gitmişsiniz. böyle en ufak şeyi takarsanız ooooo hiç mutlu olamazsınız. erkeğin ailesi ile ilgili konularda iki kat relaks olmak gerekiyor. şimdiden mutluluklar dilerim.

Back
X