slm canım hoşgeldinmasalcan ahsenneva semi
selamlar :80::80:
yok kuzum, benimki bencil fikretin kaynanası (yaprak dökümünde)melek melek gençti herşeyin iyisi onun olsun isterdi,o gezssin ben evde iş yemek misafir ağırla yapayım eşimle en fazla yatarken 12 den sonra görüşeyim bana bağırsın çağırsın isterdi anlamadımki benle zoru neydi kocası yatmiyodu sanki oğlunu kıskanıyordu benden hizmetçiydim üstelik yaranamıyordumda sessiz olduğum için ha geçti ha geçecek derken kiraya çıkmayalım dedik ama yetti cana imana çıktık 1 haftada bana körlüğüne yaptırdı hala daha benim ev yapılıyorya yok kağıtlarını değiştirecekmiş, yok 2 tak. Perdesi var yeni diktirecekmiş oturduğu koltuklar eskisinde yenisini almaya bakıyormuş falan böyle bir insan düşün he ankastre fırını unutmayalımsenin gitmeni bekliyormuş kahyınvaliden evi yaptırmak için.
Ah tatlım ah.sanırım her geline deniyor beraber oturalım.tek tencere kaynasın ev yaparız çıkarsınız diye.
Ben dedim çift tencere kaynasın benim huzurum olsun.
Hem ne münasebet ben ayrı bir aileyim sanene benim tenceremden tavamdan.ayrı düşünmüyorlar en başta düşünce şekli yanlış.aileye gelen gelin.hayır efendim ben senin ailene gelmedim.oğlunla evlendik.neyse açılmasın şimdi benim ağzım
birde bu para biriktirirsiniz olayı varya uyuz oluyorum.yahu ben kocişimle bana ait bir ev bir hayat kurmak istiyorum para istemiyorummmmmmmmmmmmm diye isyan etmişliğim vardır
dediğim banada dediler ama ben yermiyim
şimdide çok şükür kendi evimiz var.
Rabbim olmayan herkese nasip etsin
[ı]merhaba canım.nasılsın.
Ama amabenim adım neden küççük sen beni nevadan daha azmı seviyosunnnnnnn
[/ı]
çok şükür janımmhıııımmm yok yok ben yanlış görmüşüm.
,en başta benim adım vardı. özüüüüüürrrrr
naber tatlım nasılsın???
evet biliyordum zaten tüm suç nevanın.kocaman kocaman yazmış nickini
masalcım bak sende yanlış anlamışsın.hatta suç sende.aşağıda yokmuşsun nerelerdeydin bakim
bu durumda en masum benim
dimmiiii
kızlar ben kaçayım azıcık kestireyim
bu saatte uyunmaz ama ağırlık çöktü ya.:97::97:
aaa ben bu saate uyumaya bayılırım valla.
Bende bi kahve yaptım kendime. Bitanede sıgara ıçıcem şimdiSonrada duş alıp dualara başlıyıcam.
bende bi kahve yaptım kendime. bitanede sıgara ıçıcem şimdisonrada duş alıp dualara başlıyıcam.
kızlar ben kaçayım azıcık kestireyim
bu saatte uyunmaz ama ağırlık çöktü ya.:97::97:
Bende bi kahve yaptım kendime. Bitanede sıgara ıçıcem şimdiSonrada duş alıp dualara başlıyıcam.
ohh canıma minnet kıskandım valla,kendinemi müslümansın kız sen yap banada geliyomAyy geçen gül gül öldüm. Hastayım öksürüyorum eşim hep sigaradan,hapşuruyorum hep sigaradan ,dünde gelmiş şaban bile bırakmış sen sakın bırakma diyor delimi ne taktı sigarama çokta içmiyom bide
nevam ....nevammm :) canım hoşbuldum şükür iyiyim sen nasılsın?
söyleeeeeeee kuzuuuuuuum sen nasılsın bakem, iyi olmaya çalışıyorum bu ay sıkı bir çocuk çalışması beni bekliyor inşallah bişey olmaz karışıklıktan neyse ortalık kurtulur bari, bişey olursada sözüm buradan dışarı
ıçmeyin tabi yaaa
söyleeeeeeee kuzuuuuuuum sen nasılsın bakem, iyi olmaya çalışıyorum bu ay sıkı bir çocuk çalışması beni bekliyor inşallah bişey olmaz karışıklıktan neyse ortalık kurtulur bari, bişey olursada sözüm buradan dışarı
[ı]neva
bu hangi di,l oluyor canım
ne ce konuşuyorsun sen anlamadım ben birşey[/ı]
ohh canıma minnet kıskandım valla,kendinemi müslümansın kız sen yap banada geliyomAyy geçen gül gül öldüm. Hastayım öksürüyorum eşim hep sigaradan,hapşuruyorum hep sigaradan ,dünde gelmiş şaban bile bırakmış sen sakın bırakma diyor delimi ne taktı sigarama çokta içmiyom bide
ahhh dua ediyorum daha kötü şeylere başlamadım diye bir gece,yeni evliyken 1 kutu hap içtim banamısın demedi biliyormusunuz? Sadece 3 gün uyumuşum salak gibi dolaştım uyku ilacı içmişim. Ne şans bendeki uykucu geline çıkmıştı adım allaha yalvarıyorum herşeden önce bana sabır versin diye çok lazım olacak bana çünkü,düşünmüyor da değilim çocukta yok niye tutuyoruzda diyodur belkide. Bezdirmeyemi uğraşıyor çünkü eltimi hiç istemezken çocuğu var diye kapısından ayrılmıyor değişik insan, benide isteyerek aldı bide ama yönetilmek bir yere kadar yani
canım çift çizgiyi gördünmü o günde dahil peşpeşe 3 gün çalışılacakmış canım sen pre-seed de kullanıyorsun dimi bende sipariş vereceğim ebaydan +50 ovulasyon/gebelik testide var 17 euro bakalım inş. Işe yarar krise bişey soracağktım aklıma geldi dur.sorayımbende tam gaz devam çalışmalara
Yalnız dün ovy.testte çift çizgi vardı bugün yok
1 günde gittimi ne
Yoksa ben çatlaması için incir-havuç suyu içtim
çatladıda yoksa tutunmu bebişiminşaallahhhhhh
amaaaaaaaaaaannnnn
:78::78::78::78::78::78::78:
çooook utandım kuzular. Ay buyrun ayol pasta bile ikram ederim ben sizeeeee
canım ben anlamadım
Niye hap içtin
eltinin kapısından kim ayrılmıyor
ve sen kendini niye bu kadar yıpratıyorsun
benim hep inandığım birşey var
firavunun başı bile ağrımamış
mevalm sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş
asıl sorunu olmayan korksun
güçlü kadınlarız hemde çok güçlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?