Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
han gibi valla herkese yeter 5 odalı depo üzerine yaptık anlamam öle uğramak falan kalmaya geleceksin anlaştıkmı?şimdi sıvası yapıldı dışı yapılacak sonra cam kapı falan bişey kalmıyor yani hızlandı yapılması 2 3 aya geçerim inş.

aynen öle şekerim burada hiç ip yok balkonlarda zaten bişey silkelenmeye korkuyorum misafir gelse çocuklu biri gelip bişey diyecek diye çekiniyorum en güzeli müstakil becede k.valdemin yanı ama nasıl olacak yaşayıp göreceğiz bakalım

hııııım müstakil bencede çooook iyi. keşke öyle bi imkanımız olsa.

benimde balkonda çamaşır asmam yasaaaak. herkez görürmiş ne luzumu varmış falan filan.
bende odanın biri boş bebek olacak ya odayı o zaman bebek odası yaparım oyüzden bişey almadım
o oda çamaşır odası olarak kullanılıyo. tabiii bebek olunca artık salonda asarım çamaşırları

canım bu yollardan geçmişl biri olarak diyorumki
2 3 ay demede sen ona ramazandan sonra de yaz bitmeden falan.han gibi evin masfarıda han gibi oluyor.sıva,fayans,cam bunlar masraf.kapısıdır döşemesidir ızır zıvırı nispeten daha kolay.
allah yardımcınız olsun
birde ustalarla uğraşmak var.adamı sinir hastası eder o ustalar.ne kadar paran olursa olsun canı isteyince geliyorlar ve onların canı isteyince bitiyor evin

içini kararttım dimiyaşadıklarım geldi aklıma.
ama hepsi olup bitince evine taşınmak çok büyük keyif.
rabbim tez zamanda nasip etsin sanada.

ehehehhhe
bende taşındım mutluluktan uçuyorum falan.evimde yatağımda ilk gecem.mutlu mesut bir okadarda taşınmadan dolayı yorgun uyudum
sabah kalktım yine mutlu mutlu.oda ne evde bir koku var
dolaşıyorum evi heryer acayip kokuyor.daha yeni temizlenmiş heryer mis ama koku felaket.nasıl korkmuştum
hep öyle olacak zannetmiştim.
meger gider borularına s takılmamış.lodoz vardı.eee izmit körfezinin bütün lağım kokusu dolmuş benim eve.
neyseki halletti kociş buda evimin şakası oldu bana

ya kizlar bende konu acmak istiyorum..ama nasil oluyo bulamadim

şuleciğim dün merak etmiştinya ne hakkında konu açacak diye bu arkadaşımızda evliliği iyi gitmeyen arkadaşlardan 16 yaşında evlenmiş ve 25 yaşında şu anda 2 çocuğu varmış boşanmak istiyormuş allah yardımcısı olsun dün bende merak ettim doğrusu insan çekmemeli bence ama ortada çocuk olunca farklı tabi bilemiyorum anne evine dönmek zor çocuklarla herşeyin hayırlısı allahu teala kadını değerli kılmış, bir kadını ağlatırken çok dikkatli olun erkeğin kaburgasından yaratıldı başından değil üstün olmasın diye ayaklarından değil ezilmesin diye ve akıttığı yaşlar tek tek sayılırmış erkekler dikkat edin kalbinize yakın bir yerden yaratılmışki sevilsin korunsun diye daha ne denilebilirki?

canım valla bana evlenirken 1 sene bir oturup evini yapacağız dediler, sonra o 5 sene oldu neyse üstüne 2 sene daha eklenince eee yeter ama dedim. Ayrıldım 3 sene oldu ayrıyım ben ayrılır ayrılmaz para yok diyenlerin evi(k.validemin) evine 20 30 milyar harcandı tahminim çünkü camlarını değiştirdi,laminant yaptırdı kat kalerüferi yaptırdı,evi sırf duvar kağıdı yaptırıp dışını boyattı,mutfak dolabını değiştirdi kendine yeni yatak odası eşya aldı, anlayın artık ama iyi oldu yoksa ilk benim ev yapılsaydı hep beraber benim eve geçilip onuın evi tadilat olacaktı eşimde önce o bitsin sonra biz yaptırırız dedi biraz arayı uzattık tabi yüz göz olunmuştu.bu arada onun evindeki bu işlemler tam 2 ayda bitti

aslında çok merkezi yerlerde lhoş durmuyor çamaşır ipleri falan.
allahtan öyle bir yerde değilim.rahatım.
merkezde görüyorum bazen çamaşır asmışlar.mecburen sanırım.çünki o beyazlara beyaz demeye bin şahit gerekir.hava kirliliği egzos dumanı v.s mahvetmiş.üzülüyorum o kadınlara

birazda oyüzden dışarı asmıyorum bende evdede çabuk kuruyor heh yıkandı benimde bir posta asıpta geleyim.

senin gitmeni bekliyormuş kahyınvaliden evi yaptırmak için.
ah tatlım ah.sanırım her geline deniyor beraber oturalım.tek tencere kaynasın ev yaparız çıkarsınız diye.
ben dedim çift tencere kaynasın benim huzurum olsun.
hem ne münasebet ben ayrı bir aileyim sanene benim tenceremden tavamdan.ayrı düşünmüyorlar en başta düşünce şekli yanlış.aileye gelen gelin.hayır efendim ben senin ailene gelmedim.oğlunla evlendik.neyse açılmasın şimdi benim ağzım
birde bu para biriktirirsiniz olayı varya uyuz oluyorum.yahu ben kocişimle bana ait bir ev bir hayat kurmak istiyorum para istemiyorummmmmmmmmmmmm diye isyan etmişliğim vardır

dediğim banada dediler ama ben yermiyim
şimdide çok şükür kendi evimiz var.
rabbim olmayan herkese nasip etsin

evet şekerim ben çok merkezdeyim. evimiz çarşı içinde ve dolmuş durağının olduğu yerde.
veeee kışın dışarı çıkınca nefes alamayacak kadar egzos dumanı oluyo. bende yeni yıkanmış çamaşırların temız kokmasını istiyorum. yoksa benzın kokulu gıyınırdık artık.
bırazda o nedenden kocişi dinliyo gibiyim

merhaba canım.nasılsın.
ama amabenim adım neden küççük sen beni nevadan daha azmı seviyosunnnnnnn

olurmu hiç öyle şey
hepiniz aynısınız benim için
yol arkadaşlarımsınız bu zorlu yolda yürüdüğüm

ben aşağıda konuyu okuyanlar kısmından kopyalayıp yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…