yok canım düzceye daha yakın 5dk falan şimdi oturduğum yer 15 dk merkeze köyde denmez aslında
[ı]kociş askerdemi hemde 3 senedir.:26::26::26:
Hım sevmiyor yani öyle bayrak gibi çamaşırları:92::92::92::92:
Ben apartmanda otururkende vardı tüm dairelerin ipi.ne olmuş yani.ne güzel kuruyorlardı valla.
çamaşırlıkta beyazlarımı kurutuyorum ipte diğerlerini.
şimdi müstakil.kapı önünde komşular otururya o tip bir mahalle benimkisi ama gayet memnunum yani sayılırım ya da.bahçem var bahçede çiçeklerim böcüklerim falan var.yaramazım var.
Hiç oturmam dediğim biryerde oturuyorum ama iyiymiş valla.apartmanda ölsen 1 hafta sonra kokundan ancak anlarlar[/ı]
aynen öle şekerim burada hiç ip yok balkonlarda zaten bişey silkelenmeye korkuyorum misafir gelse çocuklu biri gelip bişey diyecek diye çekiniyorum en güzeli müstakil becede k.valdemin yanı ama nasıl olacak yaşayıp göreceğiz bakalım
han gibi valla herkese yeter 5 odalı depo üzerine yaptık anlamam öle uğramak falan kalmaya geleceksin anlaştıkmı?şimdi sıvası yapıldı dışı yapılacak sonra cam kapı falan bişey kalmıyor yani hızlandı yapılması 2 3 aya geçerim inş.
ya kizlar bende konu acmak istiyorum..ama nasil oluyo bulamadim
[ı]canım bu yollardan geçmişl biri olarak diyorumki
2 3 ay demede sen ona ramazandan sonra de yaz bitmeden falan.han gibi evin masfarıda han gibi oluyor.sıva,fayans,cam bunlar masraf.kapısıdır döşemesidir ızır zıvırı nispeten daha kolay.
Allah yardımcınız olsun
birde ustalarla uğraşmak var.adamı sinir hastası eder o ustalar.ne kadar paran olursa olsun canı isteyince geliyorlar ve onların canı isteyince bitiyor evin
içini kararttım dimiyaşadıklarım geldi aklıma.
Ama hepsi olup bitince evine taşınmak çok büyük keyif.
Rabbim tez zamanda nasip etsin sanada.
Ehehehhhe
bende taşındım mutluluktan uçuyorum falan.evimde yatağımda ilk gecem.mutlu mesut bir okadarda taşınmadan dolayı yorgun uyudum
sabah kalktım yine mutlu mutlu.oda ne evde bir koku var
Dolaşıyorum evi heryer acayip kokuyor.daha yeni temizlenmiş heryer mis ama koku felaket.nasıl korkmuştum
hep öyle olacak zannetmiştim.
Meger gider borularına s takılmamış.lodoz vardı.eee izmit körfezinin bütün lağım kokusu dolmuş benim eve.
Neyseki halletti kociş buda evimin şakası oldu bana
[/ı]
hııııım müstakil bencede çooook iyi. keşke öyle bi imkanımız olsa.
benimde balkonda çamaşır asmam yasaaaak. herkez görürmiş ne luzumu varmış falan filan.
bende odanın biri boş bebek olacak ya odayı o zaman bebek odası yaparım oyüzden bişey almadım
o oda çamaşır odası olarak kullanılıyo. tabiii bebek olunca artık salonda asarım çamaşırları
aslında çok merkezi yerlerde lhoş durmuyor çamaşır ipleri falan.
Allahtan öyle bir yerde değilim.rahatım.
Merkezde görüyorum bazen çamaşır asmışlar.mecburen sanırım.çünki o beyazlara beyaz demeye bin şahit gerekir.hava kirliliği egzos dumanı v.s mahvetmiş.üzülüyorum o kadınlara
canım valla bana evlenirken 1 sene bir oturup evini yapacağız dediler, sonra o 5 sene oldu neyse üstüne 2 sene daha eklenince eee yeter ama dedim. Ayrıldım 3 sene oldu ayrıyım ben ayrılır ayrılmaz para yok diyenlerin evi(k.validemin) evine 20 30 milyar harcandı tahminim çünkü camlarını değiştirdi,laminant yaptırdı kat kalerüferi yaptırdı,evi sırf duvar kağıdı yaptırıp dışını boyattı,mutfak dolabını değiştirdi kendine yeni yatak odası eşya aldı, anlayın artık ama iyi oldu yoksa ilk benim ev yapılsaydı hep beraber benim eve geçilip onuın evi tadilat olacaktı eşimde önce o bitsin sonra biz yaptırırız dedi biraz arayı uzattık tabi yüz göz olunmuştu.bu arada onun evindeki bu işlemler tam 2 ayda bitti
AHSENNEVA.. semi
selamlar :80::80:
aslında çok merkezi yerlerde lhoş durmuyor çamaşır ipleri falan.
allahtan öyle bir yerde değilim.rahatım.
merkezde görüyorum bazen çamaşır asmışlar.mecburen sanırım.çünki o beyazlara beyaz demeye bin şahit gerekir.hava kirliliği egzos dumanı v.s mahvetmiş.üzülüyorum o kadınlara
merhaba canım.nasılsın.
ama amabenim adım neden küççük sen beni nevadan daha azmı seviyosunnnnnnn
merhaba canım.nasılsın.
ama amabenim adım neden küççük sen beni nevadan daha azmı seviyosunnnnnnn
[/QUO
merhaba canım. hoşgeldin:))
olurmu hiç öyle şey
hepiniz aynısınız benim için
yol arkadaşlarımsınız bu zorlu yolda yürüdüğüm
ben aşağıda konuyu okuyanlar kısmından kopyalayıp yaptım
evet biliyordum zaten tüm suç nevanın.kocaman kocaman yazmış nickini
masalcım bak sende yanlış anlamışsın.hatta suç sende.aşağıda yokmuşsun nerelerdeydin bakim
bu durumda en masum benim
masalcan kuzum
selam yoktunki ben onu yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?