Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçıyorum. kociş geldi gelecek...
yıne burda yakalarsaaaaa

iyi geceler şekerleriiiiimmmmm

Adetim 2 hafta geçikti Hamile miyim?
23 gün önce erkek arkadaşım ...... elime ........ ve ben elimi yıkamaya gittiğim zaman elim ile vajinama dokunup dokunmadığımı hatırlamıyorum aramızda herhangi bir temas veya benzer birşey olmamasına rahmen adetim 2 hafta geçti. Bugün boyunca da sürekli midem bulandı ve yediğim herşeyi çıkardım (afedersiniz).
Bu aralar sınav sitresi ve erkek arkadaşımın üzerime fazla gelmesinin de vermiş oldugu bir sitres var hamile olabilir miyim böyle bir durumda lütfen yardımcı olun. . . !

KIZLAR KENDİ KONUMA BAKAYIM DEDİM, NE ÇIKTI KARŞIMA NOKTALARIDA BEN KOYDUM YANİ BU KADAR KOLAYMI HAMİLE KALMAK YAHU TÖVBE YAPMADIĞIMIZ KALMADI

Ama şimdi nevacım bunların işi daha zor üstlerine ceket atılan grup

cık cık cık
onudamı denesek nevaaaaaa
havadan kapar belkiiii

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

uymicam küstümm

bak içime doğmuş nrvacım gece burda bişeyler olduğu
aykadaşım küsmüş mü bana
ama neden
gel sarılayım öpeyimde barışalım

feriha benim kadar alınmamıştır Yani o kadar, ama bu dizide baya bi Konuşmadan para kazanıyor oh ne güzel
:26::26::26::44::44::44::44::44::44:

Dimi çok kırırıcalar

kim,benmi

hıııııım bunu aklımın biköşesinde tutiyim inşlh msj adresine ulaşmıştır.

nerden göçtün tatlım

olabilüüüüüüüüüüüü
mineciğimle görüşüyordukta facede ondan gelemedim sohbet koyuydu

ee mine bizimde arkadaşımız ama senle özeli tercih etmiş artık ne yapalım
yapcak bişey yok

bu arada şakayı ben yaptım
ihale sana kalmış masalcım.benim pc işini biiyor sanırım.

ya bi türlü anlatamadım nedense..bi anda heyecanlandım galiba.umuarım bu sefer anlatabilirm..

benim elimde 3tane sperm sonucu var.1tanesi aşılamalardan önce olan spermiogram test sonucu
diğer ikisi aşılama yapılırken verilen spermin değerlerinin yazdığı uyduruk bi kağıt.

benim bahsettiğim ilki yani spermiogram testi sonucunda yazanlar.morfolojıyle alakalı açık bişe şekilde hiiiiççç biş yazmıyo dedim.yinede normalmidir????

[/QUOTE]

kız şula aşk olsun şaka yapmıştım bennnn...

Kruger Metodu Nedir?
Sperm değerlendirmesinde bir kaç farklı kriter vardır. "Kruger kriterleri" özellikle spermdeki şekil bozukluklarını göz önüne alan mikroskobik bir değerlendirme metodudur.

Özel bir boyama sonrası sperm şekil (morfoloji) özellikleri incelenerek sperm örneğinin fertilite (doğurganlık) kapasitesi belirlenir.

Sperm üretimini sigara, alkol, ısı, ilaçlar ve enfeksiyonlar gibi bir çok faktör etkilediği için normal olmayan örneklerin analizi birer ay ara ile iki veya üç kez tekrarlanmalıdır. Sperm analizinde bir fertilite sorunu saptanırsa erkeğin fiziksel ve hormonal açılardan daha ileri muayenesine geçilir.

Sperm üretim döngüsü 2-3 ayda bir tekrarlanır. Yani üretilen bir sperm 2-3 ay sonra semene salgılanacaktır. Aynı şekilde kişinin karşılaştığı zararlı etkenler veya tedavi için kullanılan faydalı ilaçlar da sperm üretimini 3 ayın sonunda etkileyebilir. Semen analizi sonuçlarını değerlendirirken bu süreç akılda tutulmalıdır.

FEBECİĞİM SENİ ANLADIK CANIM AÇILIM YAPMAMALARININ NEDENİ,MORFOLOJİ İNCELENMİŞ AMA SORUN OLMADIĞI İÇİN AÇMAMIŞLAR DEMEKKİ FARKLI OLUYOR BİZDEDE ÇOK AÇIK OLMUYOR SADECE BÜYÜK BAŞ KÜÇÜK BAŞ DİYEDE GEÇEBİLİR HER TESTTE FARKLI YAZIYORLAR HERKESİN SİSTEMİDE FARKLI OLUYOR DEMEKKİ. MERAK ETME OLSA BİŞEY ZATEM SÖYLERDİ DR BİZE SÖYLEMİŞTİ. ŞEKİL BOZUKLUĞU VAR DİYE.

NEYSE KIZLAR BENİM BU AKŞAM MİSAFİRİM GELECEK EVİ TEMİZLEYEYİM AMA ÖNCE MARKETE GİDEYİM OFF 2 AYAĞIMI 1 PABUCA SOKARIM BEN ŞİMDİ ÖPTÜM HEPİNİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…