ay valla neva ben anlatma masal anlama konusunda zorluk çekiyor sende olmasan.
kızlar ben kaçıyorum. kociş geldi gelecek...
yıne burda yakalarsaaaaa
iyi geceler şekerleriiiiimmmmm
masal sana ananası nekadar tüketmen gerektiğiyle ilğili yazdığım iletiyi okudunmu.
Ama şimdi nevacım bunların işi daha zor üstlerine ceket atılan grupAdetim 2 hafta geçikti Hamile miyim?
23 gün önce erkek arkadaşım ...... elime ........ ve ben elimi yıkamaya gittiğim zaman elim ile vajinama dokunup dokunmadığımı hatırlamıyorum aramızda herhangi bir temas veya benzer birşey olmamasına rahmen adetim 2 hafta geçti. Bugün boyunca da sürekli midem bulandı ve yediğim herşeyi çıkardım (afedersiniz).
Bu aralar sınav sitresi ve erkek arkadaşımın üzerime fazla gelmesinin de vermiş oldugu bir sitres var hamile olabilir miyim böyle bir durumda lütfen yardımcı olun. . . !
KIZLAR KENDİ KONUMA BAKAYIM DEDİM, NE ÇIKTI KARŞIMANOKTALARIDA BEN KOYDUM YANİ BU KADAR KOLAYMI HAMİLE KALMAK YAHU TÖVBE YAPMADIĞIMIZ KALMADI
Adetim 2 hafta geçikti Hamile miyim?
23 gün önce erkek arkadaşım ...... elime ........ ve ben elimi yıkamaya gittiğim zaman elim ile vajinama dokunup dokunmadığımı hatırlamıyorum aramızda herhangi bir temas veya benzer birşey olmamasına rahmen adetim 2 hafta geçti. Bugün boyunca da sürekli midem bulandı ve yediğim herşeyi çıkardım (afedersiniz).
Bu aralar sınav sitresi ve erkek arkadaşımın üzerime fazla gelmesinin de vermiş oldugu bir sitres var hamile olabilir miyim böyle bir durumda lütfen yardımcı olun. . . !
KIZLAR KENDİ KONUMA BAKAYIM DEDİM, NE ÇIKTI KARŞIMANOKTALARIDA BEN KOYDUM YANİ BU KADAR KOLAYMI HAMİLE KALMAK YAHU TÖVBE YAPMADIĞIMIZ KALMADI
okudum okudum bitanem teşekkür ederim....
allahtan severim anansıda hiiiiç hayır demem...
ben çıkıyorum geldi kociş
iyi geceler senin kociş hep geç geliyor yazık ona ne iş yapıyor.
evet tatlım. gerçi 2 gün çalışıyo 2 gün evde....
dolmuşumuz var... şöförle dönüşümlü çalışıyooo... k.pederimin dolmuşu canım
kızlar ben kaçıyorum. kociş geldi gelecek...
yıne burda yakalarsaaaaa
iyi geceler şekerleriiiiimmmmm
iyi geceler herkese bende yatıyorum kızlar
ama şimdi nevacım bunların işi daha zor üstlerine ceket atılan grup
cık cık cık
Onudamı denesek nevaaaaaa
Havadan kapar belkiiii
hoşgeldin bitanem daha adetin geçmemiş idrar testinde çıkmaz yani üzülme her ay farklı şeyler yaşıyoruz gelecek ama artık canı ne zaman isterse
boşuna bekleme semi sormayacağım arkadaşa küstüm sana
uymicam küstümm
:26::26::26::44::44::44::44::44::44:feriha benim kadar alınmamıştır Yani o kadar, ama bu dizide baya bi Konuşmadan para kazanıyor oh ne güzel
Dimi çok kırırıcalar
hıııııım bunu aklımın biköşesinde tutiyim inşlh msj adresine ulaşmıştır.
hııııım neeeeee bak gene anlamadım....
kalbi ağzında ne demek.....
ben size bi sır vereyimmi ben aslında tc değilim yabancıyım biliyomuusunuz...
anlamamamın sebebide budur bazen
göçmenim beeeeennnn:)))
olabilüüüüüüüüüüüü
mineciğimle görüşüyordukta facede ondan gelemedim sohbet koyuydu
ya bi türlü anlatamadım nedense..bi anda heyecanlandım galiba.umuarım bu sefer anlatabilirm..evet tatlım kızlar bir yaptırsın bakalım
bizde gaza gelir yaptırırız belki
benim doğal yoldan olması imkansız geliyor artık.o yüzden bir an önce gaza gelsem iyi olacak hani
gaza getirin beni kızlar
evet bencede en güzeli o.gerçi bugünkide pek zarif
hangisi kazandı kız ben izleyemedim sonunu
ehehehheh benimde benimde:37:
febe tatlım kuruntu yapıyorsun sanki
aşılamadaki sperm sonuçlarında olmuyor canım.
diğer sperm sonucunda morfoloji bölümü mutlaka vardır
hani baş anomalisi
kuyruk anomalisi falan yazar canım.ordaki değerlerden anlayabilirsin
ve de sorun olsaydı şu ana kadar mutlaka söylerdi drun
[/QUOTE]merhabaaaa geçmi kalktın kız uykucu o kadar saat otur sonra gündüz gelme
günümüz vardı nevacım bide baktım çok şikayet var biraz kafalarını dinlesinler istedim.
benimkide kahveye gidecekmiş çooook üzüldümferiha var oley
sorma bende KAHROLDUM ama ne çare
evet 4 4lük olmuyor hiç birşey muhakkak hayatımızda bizi üzen şeyler oluyor.
öyle tabi bazen unutsakta sınavdayız işte.
size bir anımı anlatayım bilgisayarı bir tek açma kapama yı biliyorum eşime dedimki beni bilgisayar kursuna yazdır.çalışıyorum o zaman tabi hafta sonları gidicem neyse gittim kursa,hoca başladı anlatmaya klavyeyi aldı eline anlatmama gerek yok nasılsa hepiniz biliyorsunuz dedi:26:ay dedim ne diyo bu adam başladık hesap açmalar kasa oluşturmalar havaleler faturalar düşüne biliyormusunuz benim kociş beni neye yazdırmış bilgisayarlı muhasebeay rezilliğimemi yanayım, kocişe sinirlendiğimemi neyse başardım ama belgemide aldım yani şekerler emeklemeden koştum diyebilirim canım ben hep kendim buldum tuş üzerinde 3 karakter varya kimisinde heh 2. karakter için önce shift(enterin altında yukarı doğru ok)onla birlikte basıyorsun,3. karakterler için alt tuşuyla birlikte ok bukadar.
sorma tatlım ya gerçekten boşuna kader arkadaşım dememişsin bi benzerlik daha bilgisayar bukadar yaygın değil abime ben bilgisayar kursuna gidicem dedim oda bilgisayar muhasebe kursuna yazdırmış önce homurdandım sonra 100 üzerinden 90,la aldım sertifikayı sonra pıratiğe dökmeyince böyle cahal kaldım evlendim eşim program yazıyor işi bu ama bilgisayar hayatımızın orta yerine oturdu nefret ettim taki kk farkedene kadar şimdi ne oldu başından kalkmıyorsun diyor.
kader arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?