Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız şula aşk olsun şaka yapmıştım bennnn...[/QUOTE]

biliyorum fabecim bu gevezelik geyiğini akşam çok döndürdük nevada nerde kaldın deyince takıliyim istedim.

canım benim ne güzel bi haber bu bence hamişsin canım ALLAH tamamına erdirsin.

şulecim duyguların çok güzel ama bence bi pazartesiyi bekleyelim çok fazla kaptırmak istemem kendimi bi doktora gideyim o zaman tam bayram ederizz

kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn

slm canımm gezinirken gözüme carptı okudum bende 5 gün kala silik cıkmıştı günüm geldi yine silik gittik doktora degerim 397 cıkmıştı yani hamileydim inşş sende hamilesindir darısıda burdaki bebiş isteyen tüm güzel anne adaylarına olsun inşş sunu bilin asla ümidinizi yitirmeyin kim ne derse desin doktorunuzu iyi secin işinde iyi olsun bide yumurtlama günlerinizi iyi degerlendirin onun ne öncesi nede sonrası asla işe yaramaz arkadaslar hakkınızda hayırlısı olsun inşşş

merhaba canım bende böyle bişey olmadı ama kk,da okuduğum yazılara istinaden bende böyle düşünüyorum bak gördünmü mine.

bu arada ALLAH tamamına erdirsinRABBİM kucağına almayı nasib etsin inşlh

amin tatlım benim çok tesekkür ederim darısıda size olsun inşş
bide kesin sonuc sabah biraz idrarınızı yapıp öle bi alın ve deneyin bende kkdan öle okuyup uygulamıştım

kızlarrrrrrrrrrrrr netim açıldı ama bu seferde kadınlar kulubü açılmıyo normalde..hata verip duruyor ..delirecem ..neyse buda bi aşamada tabi:):bide ben çarşamba hsg çekilicem ya acaba soğann suyuna başlasam bi sorun olur mu?

hayırlı olsun cicim

soğan kürünü yapıyorum ben
rahimi temizlermiş
bi zararı olmaz herhalde
ama yinede bir bilene sor
bende geçen yıl çektirdim hsg
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…