kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn
kızlarrr
2000 salavatım var
almak isteyen varmı :)
ya bi türlü anlatamadım nedense..bi anda heyecanlandım galiba.umuarım bu sefer anlatabilirm..
benim elimde 3tane sperm sonucu var.1tanesi aşılamalardan önce olan spermiogram test sonucu
diğer ikisi aşılama yapılırken verilen spermin değerlerinin yazdığı uyduruk bi kağıt.
benim bahsettiğim ilki yani spermiogram testi sonucunda yazanlar.morfolojıyle alakalı açık bişe şekilde hiiiiççç biş yazmıyo dedim.yinede normalmidir????
canım benim ne güzel bi haber bubence hamişsin canım ALLAH tamamına erdirsin.
kim,benmi
hayır semicim ferihayı izliyorduk nevayla onu kastettim.
bu arada şakayı ben yaptım
ihale sana kalmış masalcım.benim pc işini biiyor sanırım.
şulecim duyguların çok güzel ama bence bi pazartesiyi bekleyelim çok fazla kaptırmak istemem kendimi bi doktora gideyim o zaman tam bayram ederizz
slm kızlar
kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn
iyi diyelim iyi olsun sizden naber
slm canımm gezinirken gözüme carptı okudum bende 5 gün kala silik cıkmıştı günüm geldi yine silik gittik doktora degerim 397 cıkmıştı yani hamileydim inşş sende hamilesindir darısıda burdaki bebiş isteyen tüm güzel anne adaylarına olsun inşş sunu bilin asla ümidinizi yitirmeyin kim ne derse desin doktorunuzu iyi secin işinde iyi olsun bide yumurtlama günlerinizi iyi degerlendirin onun ne öncesi nede sonrası asla işe yaramaz arkadaslar hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
merhaba canım bende böyle bişey olmadı ama kk,da okuduğum yazılara istinaden bende böyle düşünüyorum bak gördünmü mine.
bu arada ALLAH tamamına erdirsinRABBİM kucağına almayı nasib etsin inşlh
amin tatlım benim çok tesekkür ederim darısıda size olsun inşş
bide kesin sonuc sabah biraz idrarınızı yapıp öle bi alın ve deneyin bende kkdan öle okuyup uygulamıştım
aldım 200 tanesini edacım.nekadar vaktim var.
canım teşekkürler 20 nisana kadar tatlım
kızlarrrrrrrrrrrrr netim açıldı ama bu seferde kadınlar kulubü açılmıyo normalde..hata verip duruyor ..delirecem ..neyse buda bi aşamada tabi:):bide ben çarşamba hsg çekilicem ya acaba soğann suyuna başlasam bi sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?