Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam cnm anladım bizim morfolojı normal deyip konuyu kapatıyorum :)

bende ablama gidiyorum akşama benimde misafirim var...sana kolay gelsin tatlım..

görüşrüz kızlar..

bugün muanemi oldum kızlar rahim filmim falan olunca sadece bi kaç kan tahlili verdim ve nisanın dördünde sulu ultrason çekinecek bunu nedn istediler anlamadım çokta merak ediyorum nasıl birşey diye hayırlısı ben başladım tüp bebege inşallah sonuç alrım

:44::44::44:sulu ultrason(hss)rahim filminin bir çeşiti canım içine bir balan yerleştirip su vererek şişiriyorlar kafanı karıştırmak istemem ama rahim filmin varya adam düşünmüş heralde na yapsam diye bide tüp bebek yapacak saçma geldi yani yapmaya çalıştığı rahim filminden bir farkı yokki bence hadi histereskopi desen tamam o kamerayla bakıyorlar her yerine, bu arada yapışıklık polip falan varmı diye bakamak için sanırım araştır bir istersen.

canım günaydınlar...
banada yapacaklarmış. fakat benim anestezi altında yapacaklar ama sulu demedi. sadece rahimin her tarafını güzelce bakacaz dedi ve yanlış hatırlamıyosam kameralı bişeyle bakacaklardı.
bakalım banada ne diyecekler.:44:

hayırlısı olsun tatlım inşallah sonucun çoooook güzel olur veeeeee meleğin gelir göbeğine sonrada kucağınaaaaaaa

günaydınlaaaaaaaaaarrrr şekerleeeeeeeeeeeerrr

nevaaaaaaa genemiiiiiiiiiiiiiiii misafiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr:122::122:

günaydınlaaaaaaaaaarrrr şekerleeeeeeeeeeeerrr

Nevaaaaaaa genemiiiiiiiiiiiiiiii misafiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr:122::122:

eveet canım yabancı değil eltimle bir arkadaşı tabi eşleride çarşamba akşamı geleceklerdi ben hasta yatıyordumya bugünü söyledim işte evimi temizledim dolmamı pişirdim pastamı yaptım mayalı hamurumu yoğurdum. Bir börekle mercimek köftesi kaldı bide pişirmesi ama ben alışkanım sanırım zor gelmiyor kuzum dün demişsinya yemeyi seven yapmayıda sever

ALLAH'ım!!...
Kaldıramayacağım_________Yükü,
Taşıyamayacağımız________Derdi,
Çekemeyeceğimiz_________Çileyi,
Gidemeyeceğimiz__________Yolu,
......Aşamayacağımız__________Engelleri,
Yaşayamayacağımız_______Canı,
Sevemeyeceğimiz_________Yari,
Veremeyeceğimiz_________Cevabı,
Yiyemeyeceğimiz__________Lokmayı,
Konuşamayacağımız_______Sözü,
Duyamayacağımiz_________Sesi,
Gidemeyeceğimiz__________Mekanı,
Giremeyeceğiz____________Gönülü,
Kavuşamayacağımız_______AŞK-ı

verme BİZE Ey Rabbim..
Sevdiklerimizi bize bağışla...
(AMİN)

anlamadım kuzum :26: he doğruya soru sormuştum ben sana :26:
öyle olmuştu tatlım
krisciğim sen geç geliyorsun diye geç gelecektim canım sizin topiğe nasılsın bebiş yoruyormu?

hoşgeldin canım,inşallah uğraşmadan tutunuverir bebişin sana...biz her ay gebelik testleri ile boğuşuyoruz
ama adet günün geçmeden belli olmaz testte
erken gebelik testi ise bilemem ama

bende geleyimmi ....ikram süper

hıım çorummuş kız örtmenmisin sen?

yea
canım okul öncesi öğretmeniyim ancak çalışmıyorum(başörtüme dokunuyorlar)
geçen sene ücretli çalıştım,ama tercih yapmadım,sorun hallolursa inşallah
yapacam
profilide yapmıştım değiştirmedim sonra

Son düzenleme:

ya bende ama sözleşmeli yapabiliyorum sen 4 yıllık üni okudunmu?

okudum canımm ama aöf
sen ne öğretmenisin

bende okul öncesi 1 sene yaptım, sonra kaza geçirdim yapmadım zaten sözleşmelide zorlaştı şimdi sosyal hizmetler okuyorum 2 yıllık çalışmayı istediğim yerde kimsesiz çocuklar yuvası çocuğum olmasa bile onlara annelik yapmak bir nevide olsa onlar annesizliğini ben çocuksuzluğumu paylaşırım inşallah bakalım istiyorum ama inş. Olur.

ne kazası?

canım inşallah bitirirsin
gerçekten sevabıda çok olur o çocuklara eğitmen olmanın hakkıyla yaptıktan sonra,bir ara bende düşündüm
lise çıkışım çocuk gel.ve eğt. olduğu için başvurabiliyoduk
ama başvurmadım taabi

kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…