Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmerhaba canı m hıoşgeldin.:79:
benzer durum yaşayan arkadaşımız var.pozitif ama çok düşük pozitif büyük ihtimal kamyasal gebelik ve adet olursun gibi birşeyler söylemişti dru
senin değerinde maalesef çok düşükmüş
güzel şeyler yazmak isterdim ama sanırım döllenme oldu ama ya tutunamadı yada kimyasaldı
değerinde düşmüş ve adet olmuşsun zaten.değerin düşmese belki der başka ihtimalleri düşünebilirdik
göğsündeki su damlası hakkında fikrim yok.
ama süt gibi deseydin prolaktinini ölçtir derdim canım

yok cnm ya süt değil minik minik su damlası ama günüm geçti bu sefer seyirmeler başladı karnım üç gündür karıncalanıyo sanki doktora gitmekten korkar oldum bu yaşadığım ikinci hüzün bi gün var diyolar ertesi gün yok

bende iyiyim canım..
ne güzel dinlenmişsindir biraz..
refakatçi olmak zordur.. ben bir kez annemi beklemiştim
ama o günki yorgunluğumu anlatamam..
Allah kolaylık versin valla..

bende kocişe kızdım küstüm, aslında ortada bir şey yok ama çok alındım işte...

teşekkür ederim canım olmasını istiyorum ama doktorlarımız sağolsun kafa karıştırmada birebir bizim psikolojimiz kimin umrunda doğru dürüst yok deselerde daha çabuk tatmin olabilirdim

süt değilse prolakti değil demekki, bence kafanı karıştırmayan iyi bir doktor bul...
bak adetinde az gelmiş.

ay ben mesaj yazarken semicim gelmiş....

iyiyiim canım ben sen nasılsın?
bende ağrı sızı bir şey yok şu an için
sanki hiç aşılama yaptırmuış gibi değilim..

işallah bu seferde pozitifi görürüz canım
hatta bu sefer ilk tahlilinde şöyle 200ün üstünde bir rakam çıksınkiböyle gelsinler.ama sen 40 küsur kgsun taşıyamazsında 2 bebişi:44::44:
ayy ben çok istiyorum benim yada burdaki arkadaşların ikiz bebişleri olsun:
nazar:

süt değilse prolakti değil demekki, bence kafanı karıştırmayan iyi bir doktor bul...
bak adetinde az gelmiş.

Teşekkür ederim cnm ilgin için doktorları araştırıyorum artık kist oluşmuş demişti en son göründüğüm doktor ama ne ilaç verdi ne bişi kocamda yok yanımda artık o gelmeden tedaviyi tamamliyim

kısmet semicimmm..
Allahım nasip ettiyse olur..
ama ben bu ay 2. aşılamama göre daha umutsuzum..
keşke zonguldaka gidebilseydim.. gitmedim burda yaptırdım ama şimdi keşke gitseydim diyorum..
burası farklı, ilgi az, doktorun çok hastası var, yeterince konuşamıyoruz falan filan işte..

adet günü gelene kadar test yaptırmayacağım canım..
diğerinde de öyle yapmıştım..

Teşekkür ederim cnm ilgin için doktorları araştırıyorum artık kist oluşmuş demişti en son göründüğüm doktor ama ne ilaç verdi ne bişi kocamda yok yanımda artık o gelmeden tedaviyi tamamliyim

tekrar geçmiş olsun canım :))))

canım ilk test yaptırdığın yerin hatası
adeti 10gün geçen kişininm degeri 5 çıkarsa
tebrikler 1,5 haftalık hamilesin denmez
evet pozitif ama çok düşük diye uyarılır hasta herşeye hazırlıkl olması için

bu arada 2. hüzün demişsin:26::26:

görmemişim küstüm msjını
ah ah nedir bu kocişlerin bizden çektiği
kesin naz yapıyosun gibi bir hiz doğdu içime
teşekkür ederim canım olmasını istiyorum ama doktorlarımız sağolsun kafa karıştırmada birebir bizim psikolojimiz kimin umrunda doğru dürüst yok deselerde daha çabuk tatmin olabilirdim

evet canım haklısın ve yukarıda yazdığım gibi düşünüyorum

aslında naz yapmak da değil semicim..
sanırım bu aralar benim psikolojim bozuk..
aşırı tepkilerim var...
sen gelmeden önce eski topiğimize gittim..
size hamile haberini verdiğim sayfaları okudum..
hepinizin sevinci yazdıkları inan hüngür hüngür ağladım.
sanırım aşırı duygusalım bu aralar.
ya da yoruldum ya da bahar sendromundayım...ben de bilmiyorum işte..

bu 15 gündür böyle herşeye ağlamak istiyorum.

mutsuzum yaniii.....

Son düzenleme:

ah ah canım
bende yanlızlık çekiyordum benden başka bu topikte kimsenin kisti yok diye
gel sen takılalım biz senle.

druna sormadın mı ne kisti diye bir sürü kist çeşidi var.
ilaçla gitmeyen kistlerden olabilirmi acaba.allah korusun tabi.ama ne yapalım bizimkilerde doğomda gidecek
tabi doğurmayı başarabilirsem

kanaman olduğu için biraz da değilmşi tatlım.ama nasip canım ben aşılamada kanama olursa şans daha az diye birşey duymadım
bahsettiğin drla konuşamama olayının falanda başarı şansını etkileyeceğini düşünmüyorum canım.aşılama esnasında işini düzgün yaptıysa gerinine katlanılabilinir

aman cnm ya doktor sadece kistin var dedi geçti anlamadım bişi gebe değilsin deyince kistin üzerinde duramadım oda bişi demedi o yüzden başka doktor arıyorum zaten

tabi bu da bir etken...
ben bir kaç topikte okumuştum ... diğerlerinde kanama olmamıştı ama bunda 2 gün kanama oldu..
bir de yumurtanın çatladığını hiç hissetmedim..

gerçi ben hiç bir ay hissetmiyorum zaten

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr:)bende geldim sonunda..arkadaşımla görüştüm 6.ayına girecek kızı olacak inşallah ..onun cicilerini gösterdi bende hediye falan almıştım..ay bi içim gitti sormayın..allah bizede yaşatır inşşallah yaaa....semiiiiiiiii hoşgeldin canım tekrarr çok geçmiş olsun acil şifalar..

herkes kocişini uyutmuş gelmiş herhalde...

yok kız ben işe gönderdim
çalışacak zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…