Kızlar selam benimde bi sorunum oldu regl günüm 10 gün flan gecikmişti gittim kan testi yaptırdım 5,37 çıktı doktor bi buçuk haftalık gebesin dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim sonuçla birlikte değer 1,1 olmuş çok üzüldüm oda yok dedi ama karnımda seyirme var 2-3 gündür ve regl oldum 1 hafta önce ama normalde 7 gün falan sürerdi bu sefer 3 gü kadar sürdü böyle bi durum yaşayan varmı bu arada göğsümden minik su damlaları oluyo bazen
sakin ol tumecim
sağol canım
sorma tatlım nöbet bizdeydi düngece
ve ben uykusuzluğa hiç gelemem aynenolurum.
eve zor attım kendimi.7den beride uyuyorum ama bukadar deliksiz bir uykuyu uzun zamandır uyumamıştım.çıt çıksa uyanırdım top patlasa duymayacaktım
sen nasılsın canım
hmerhaba canı m hıoşgeldin.:79:
benzer durum yaşayan arkadaşımız var.pozitif ama çok düşük pozitif büyük ihtimal kamyasal gebelik ve adet olursun gibi birşeyler söylemişti dru
senin değerinde maalesef çok düşükmüş
güzel şeyler yazmak isterdim ama sanırım döllenme oldu ama ya tutunamadı yada kimyasaldı
değerinde düşmüş ve adet olmuşsun zaten.değerin düşmese belki der başka ihtimalleri düşünebilirdik
göğsündeki su damlası hakkında fikrim yok.
ama süt gibi deseydin prolaktinini ölçtir derdim canım
süt değilse prolakti değil demekki, bence kafanı karıştırmayan iyi bir doktor bul...yok cnm ya süt değil minik minik su damlası ama günüm geçti bu sefer seyirmeler başladı karnım üç gündür karıncalanıyo sanki doktora gitmekten korkar oldum bu yaşadığım ikinci hüzün bi gün var diyolar ertesi gün yok
ay ben mesaj yazarken semicim gelmiş....
iyiyiim canım ben sen nasılsın?
bende ağrı sızı bir şey yok şu an için
sanki hiç aşılama yaptırmuış gibi değilim..
süt değilse prolakti değil demekki, bence kafanı karıştırmayan iyi bir doktor bul...
bak adetinde az gelmiş.
kısmet semicimmm..işallah bu seferde pozitifi görürüz canım
hatta bu sefer ilk tahlilinde şöyle 200ün üstünde bir rakam çıksınkiböyle gelsinler.ama sen 40 küsur kgsun taşıyamazsında 2 bebişi:44::44:
ayy ben çok istiyorum benim yada burdaki arkadaşların ikiz bebişleri olsun:nazar:
Teşekkür ederim cnm ilgin için doktorları araştırıyorum artık kist oluşmuş demişti en son göründüğüm doktor ama ne ilaç verdi ne bişi kocamda yok yanımda artık o gelmeden tedaviyi tamamliyim
yok cnm ya süt değil minik minik su damlası ama günüm geçti bu sefer seyirmeler başladı karnım üç gündür karıncalanıyo sanki doktora gitmekten korkar oldum bu yaşadığım ikinci hüzün bi gün var diyolar ertesi gün yok
bende iyiyim canım..
ne güzel dinlenmişsindir biraz..
refakatçi olmak zordur.. ben bir kez annemi beklemiştim
ama o günki yorgunluğumu anlatamam..
Allah kolaylık versin valla..
bende kocişe kızdım küstüm, aslında ortada bir şey yok ama çok alındım işte...
teşekkür ederim canım olmasını istiyorum ama doktorlarımız sağolsun kafa karıştırmada birebir bizim psikolojimiz kimin umrunda doğru dürüst yok deselerde daha çabuk tatmin olabilirdim
Teşekkür ederim cnm ilgin için doktorları araştırıyorum artık kist oluşmuş demişti en son göründüğüm doktor ama ne ilaç verdi ne bişi kocamda yok yanımda artık o gelmeden tedaviyi tamamliyim
kısmet semicimmm..
Allahım nasip ettiyse olur..
ama ben bu ay 2. aşılamama göre daha umutsuzum..
keşke zonguldaka gidebilseydim.. gitmedim burda yaptırdım ama şimdi keşke gitseydim diyorum..
burası farklı, ilgi az, doktorun çok hastası var, yeterince konuşamıyoruz falan filan işte..
adet günü gelene kadar test yaptırmayacağım canım..
diğerinde de öyle yapmıştım..
ah ah canım
bende yanlızlık çekiyordum benden başka bu topikte kimsenin kisti yok diye
gel sen takılalım biz senle.
druna sormadın mı ne kisti diye bir sürü kist çeşidi var.
ilaçla gitmeyen kistlerden olabilirmi acaba.allah korusun tabi.ama ne yapalım bizimkilerde doğomda gidecek
tabi doğurmayı başarabilirsem
kanaman olduğu için biraz da değilmşi tatlım.ama nasip canım ben aşılamada kanama olursa şans daha az diye birşey duymadım
bahsettiğin drla konuşamama olayının falanda başarı şansını etkileyeceğini düşünmüyorum canım.aşılama esnasında işini düzgün yaptıysa gerinine katlanılabilinir
eveeeeeeeeeetttt
iyi geceler kızlaaaarrrr...nabersiniz bakalım...
ben iyiyim inşallah
aslında naz yapmak da değil semicim..
sanırım bu aralar benim psikolojim bozuk..
aşırı tepkilerim var...
sen gelmeden önce eski topiğimize gittim..
size hamile haberini verdiğim sayfaları okudum..
hepinizin sevinci yazdıkları inan hüngür hüngür ağladım.
sanırım aşırı duygusalım bu aralar.
ya da yoruldum ya da bahar sendromundayım...ben de bilmiyorum işte..
bu 15 gündür böyle herşeye ağlamak istiyorum.
mutsuzsun ve daha kötü olmak için en yapmaman gereken şeyimi yaptın tumecim
tatlım bazen hepimize oluyor.özellikle banayarı depresifim
aldığımız hormon ilaçlarınında tuzu biberi olduğunu düşünüyorum.
şöyle bir sirkelen kendine gel bakayım.ağla ağla açılmışsındırda zaten
bak işallah herşey güzel olacak.bebişin gelecek ve seni hiççç bırakmayacak annesi
şimdi önüne bakam zamanı canım şöyle göbişine doğru
mutsuzum yaniii.....
herkes kocişini uyutmuş gelmiş herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?