Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bide masalcım dikkat edilmesi gereken bi konu daha var benim fikrim tabi bu dr nekadar transferden sonra günlük yaşantınıza dönün desede bence dikkat edilmesi gereken bi süreç 12 gün kendine kibar davran özellikle ev işinin her türlüsünden uzak dur ani oturuş ve kalkışlar yapma ev içerisinde yürü rahme kan gitmesi açısından genellikle ayaklarını dikip uzanmayı tecih et.

tamam canım ay sağol kız valla allah razı olsun. bilinçlendiriyosun beni.
evet bitanem bende öyle düşünüyorum. uzanacam wc dışında kalkmayacağım valla.
bide kimseyide evde istemiyorum benim bi huyum var evde biri olunca kendimi rahat hissedemem.
en iyisi yanlız başıma kalayım. ee zaten kocişte evde olur bikaç gün gerisini hallederim ben bişekilde

Rica ederim tatlım ne demek tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız.
Ara ara evde yavaş ve kısa yürüyüşler yap rahime kan gitsin bebeğin tutunması için önemli.
Evet en doğrusu evde yalnız olmak ben istanbulda annemlerde kalabilirdim ama evimde olmayı tercih ettim sağolsun koçiş çok destek oldu gerçi ben 3 gün misafir ağırladım hemde kalabalıktılar çoluk çocuk hatırladıkça sinirim bozuluyor evin talan olduğunamı yanıyim yaşadığım sitresemi dağınıklıgada hiç tahammül edemem arakalarından çömele çömele toplayıp jarlıyla ağlayarak süpürmüşdüm üstelik durumumu ve dikkat etmem gerektiğini biliyolardı.

ayyy durumunu bile bile niye geliyolar ya.
benimde anlamadığım bu zaten. neyse bidahakine daha dikkatli olursun veeee kimseyide kabul etme bence canım benim. ben öyle yapıcam şahsen.

semiciiim hoşgeldin bitanem.
nasılsın??? görümcenden ne haber, taburcu oldumu bitanem?
durumu nasıl merak ettim:26:

ayyy durumunu bile bile niye geliyolar ya.
benimde anlamadığım bu zaten. neyse bidahakine daha dikkatli olursun veeee kimseyide kabul etme bence canım benim. ben öyle yapıcam şahsen.

Bencede kabul etme en doğrusu.
tabi canım dr kayınvalidemin yanında uyardı duydu yani bikaç gün dışarıdan yedik ama nereye kadar insan gelirken bi çorba yapıp getirmi buda yetmezmiş gibi13 kişi 7si cocuk güya beni ziyarete geldiler musayitmisin diye sorsalar fikrimi söylerdim ama çayı koy geliyoruz diye aradılar e böyle olunca ne denebilirki.

cık cık cık.. ay k. valdende bi alemiş şekerim.
valla ben aşılama yaptırdığımda kimseyi istemedim. benim kocişin elinden herşey gelir yemek filan annemede demiştim kimse gelmesin diye.
biliyorum huyumu biri geldimi kesinlikle yatamam hemen kalkarım, kimseyede iş gördürtemem.
illa kendim yapmak isterim ondan kimseyide istemiyorum. nasıl olsa sevgilim herşeyimi halleder benim

aynen benim kocişte marifetlidir sıkıntı olmuyordu
bende öyleyim evimde kimseye iş yaptırmam gittiğim yerdede iş yapamam
ama açık açıkta gelmeyin denmiyor işte neyse geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…