:26::26::26:bilmiyormuydun koymayı :26:
ay aşkolsun şekerim sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sağol söylediğin için bitanem.
bu arada sana bişey daha sorucam. transferde veya yumurta toplama işleminden önce lavman yapıldımı sana yada 1 gece önceden lavman yap da gel dendimi bitanem.
bana verdikleri broşürde öyle yazıyo da ondan sordum.
demekki kabızlıktan dolayı lavmöan yaptırıyolar yani öyle yazıyo broşürde. onlar söylemeyebilir kabızlığıda ondan dedim. ay karmakarışık yazdım galiba:44:
rica edeim canım benim teşekkür edilicek bişey yok.
lavman ne bilmiyorumki tatlım?
rica edeim canım benim teşekkür edilicek bişey yok.
lavman ne bilmiyorumki tatlım?
lavman bağırsakları boşaltmak için makattan yapılan müshil gibi bişey canım benim.
sıvı oluyo onu sıkıyosun 5 dak. içinde ishal şeklinde boşaltıyo tüm bağırsakları
ay aşkolsun şekerim sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sağol söylediğin için bitanem.
bu arada sana bişey daha sorucam. transferde veya yumurta toplama işleminden önce lavman yapıldımı sana yada 1 gece önceden lavman yap da gel dendimi bitanem.
bana verdikleri broşürde öyle yazıyo da ondan sordum.
demekki kabızlıktan dolayı lavmöan yaptırıyolar yani öyle yazıyo broşürde. onlar söylemeyebilir kabızlığıda ondan dedim. ay karmakarışık yazdım galiba:44:
hııım bikez daha okuyunca daha iyi anladım hayır canım bana vermediler ama bencede önlem alınmalı o dönem böyle olasılığı yüksek bişey için uyarılmamam beni çok sinirlendirmişti
neyseki bidahakine tecrübelendim.
hııım bikez daha okuyunca daha iyi anladım hayır canım bana vermediler ama bencede önlem alınmalı o dönem böyle olasılığı yüksek bişey için uyarılmamam beni çok sinirlendirmişti
neyseki bidahakine tecrübelendim.
hııım yok canım bana böyle bişey verilmedi neyse bak boşuna gerdim seni senin hastane bu ihtimali göz önünde bulundurmuş.
hııım yok canım bana böyle bişey verilmedi neyse bak boşuna gerdim seni senin hastane bu ihtimali göz önünde bulundurmuş.
ay bilmiyorum. şimdi yine okudum hastane hakkındaki yorumları filan canım sıkıldı.
%50 iyi yorumlar var %50 kötü. ama sanırım oraya gidicem.
yarın tekrar giidicez tekrar konuşmak için. fiyat açısından yapılacak tetkikler falan filan için.
bakalım yarınki yaklaşımları nasıl olacak. soracağım sorulara nasıl bir cevap verecekler açıkçası merak ediyorum. inşallah beni tatmin ederler
ay bilmiyorum. şimdi yine okudum hastane hakkındaki yorumları filan canım sıkıldı.
%50 iyi yorumlar var %50 kötü. ama sanırım oraya gidicem.
yarın tekrar giidicez tekrar konuşmak için. fiyat açısından yapılacak tetkikler falan filan için.
bakalım yarınki yaklaşımları nasıl olacak. soracağım sorulara nasıl bir cevap verecekler açıkçası merak ediyorum. inşallah beni tatmin ederler
bu hastane işinide çok sitres yapma senin dr,la iletişimin önemli herkesin beklentileri farklı nihayetinde çok eşelemek doğru değil.
bide masalcım dikkat edilmesi gereken bi konu daha var benim fikrim tabi bu dr nekadar transferden sonra günlük yaşantınıza dönün desede bence dikkat edilmesi gereken bi süreç 12 gün kendine kibar davran özellikle ev işinin her türlüsünden uzak dur ani oturuş ve kalkışlar yapma ev içerisinde yürü rahme kan gitmesi açısından genellikle ayaklarını dikip uzanmayı tecih et.
tamam canım ay sağol kız valla allah razı olsun. bilinçlendiriyosun beni.
evet bitanem bende öyle düşünüyorum. uzanacam wc dışında kalkmayacağım valla.
bide kimseyide evde istemiyorum benim bi huyum var evde biri olunca kendimi rahat hissedemem.
en iyisi yanlız başıma kalayım. ee zaten kocişte evde olur bikaç gün gerisini hallederim ben bişekilde
Rica ederim tatlım ne demek tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız.
Ara ara evde yavaş ve kısa yürüyüşler yap rahime kan gitsin bebeğin tutunması için önemli.
Evet en doğrusu evde yalnız olmak ben istanbulda annemlerde kalabilirdim ama evimde olmayı tercih ettim sağolsun koçiş çok destek oldu gerçi ben 3 gün misafir ağırladım hemde kalabalıktılar çoluk çocuk hatırladıkça sinirim bozuluyor evin talan olduğunamı yanıyim yaşadığım sitresemi dağınıklıgada hiç tahammül edemem arakalarından çömele çömele toplayıp jarlıyla ağlayarak süpürmüşdüm üstelik durumumu ve dikkat etmem gerektiğini biliyolardı.
neyse aldım gene sazı elime sonra kızlar kızıcak gene pardon kızlar ya napiyim huy işte.
ayyy durumunu bile bile niye geliyolar ya.
benimde anlamadığım bu zaten. neyse bidahakine daha dikkatli olursun veeee kimseyide kabul etme bence canım benim. ben öyle yapıcam şahsen.
kızmayız tatlım. biz memnun oluyoruz.
hepimizde bazen oluyo yani çenemiz düşüyo.
Bencede kabul etme en doğrusu.
tabi canım dr kayınvalidemin yanında uyardı duydu yani bikaç gün dışarıdan yedik ama nereye kadar insan gelirken bi çorba yapıp getirmi buda yetmezmiş gibi13 kişi 7si cocuk güya beni ziyarete geldiler musayitmisin diye sorsalar fikrimi söylerdim ama çayı koy geliyoruz diye aradılar e böyle olunca ne denebilirki.
cık cık cık.. ay k. valdende bi alemiş şekerim.
valla ben aşılama yaptırdığımda kimseyi istemedim. benim kocişin elinden herşey gelir yemek filan annemede demiştim kimse gelmesin diye.
biliyorum huyumu biri geldimi kesinlikle yatamam hemen kalkarım, kimseyede iş gördürtemem.
illa kendim yapmak isterim ondan kimseyide istemiyorum. nasıl olsa sevgilim herşeyimi halleder benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?