iyi geceler melodiciğim...iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr:)bende geldim sonunda..arkadaşımla görüştüm 6.ayına girecek kızı olacak inşallah ..onun cicilerini gösterdi bende hediye falan almıştım..ay bi içim gitti sormayın..allah bizede yaşatır inşşallah yaaa....semiiiiiiiii hoşgeldin canım tekrarr çok geçmiş olsun acil şifalar..
iyi geceler melodiciğim...
inşallah biz de bebişleimize ciciler alacağımız günü görürüz...
gerçi benim olmayan bebişimin bir tane zıbını var teyzesi:))))
eveeeeeeeeeetttt
iyi geceler kızlaaaarrrr...nabersiniz bakalım...
ben iyiyim inşallah
on kere sorardım ne kisti diye.aman cnm ya doktor sadece kistin var dedi geçti anlamadım bişi gebe değilsin deyince kistin üzerinde duramadım oda bişi demedi o yüzden başka doktor arıyorum zaten
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr:)bende geldim sonunda..arkadaşımla görüştüm 6.ayına girecek kızı olacak inşallah ..onun cicilerini gösterdi bende hediye falan almıştım..ay bi içim gitti sormayın..allah bizede yaşatır inşşallah yaaa....semiiiiiiiii hoşgeldin canım tekrarr çok geçmiş olsun acil şifalar..
iyi geceler melodiciğim...
inşallah biz de bebişleimize ciciler alacağımız günü görürüz...
gerçi benim olmayan bebişimin bir tane zıbını var teyzesi:))))
kocişte aynı şeyleri söylüyor...
o da sıkıldı benim depresif hallerimden..
kendime geleyim diye dün kuaföre gittim, fön çektirdim kendime geleyim dedim...
ama sevincimi de üzüntümüde bu aralar aşırı yaşıyorum sanırım..
bir bak çok mutluyum, bir bak dünyanın en mutsuz insanıyım..
ama atlatırım ben bunu..
canım benim inşallah yaa:)benimde örülmüş hırkaları var ..arkadaşımda 6.yılında hamiş kaldı düşün doğal yoldan..sabretmek lazım gerçekten ..bildiğim halde herşeyi yine de üzülüyorum işte ..
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm
ay özlemişin ben seni.dur öpücem
ay varya neden bilmem üstümdem yük kalmış gibi hissediyorum.
doğru düzgün buraya bile gelemiyordum yok hastane yok pc derken neyse pcmde düzelmiş
amanboncuk takayımda bozulmasın yine
artık müdavimiyim buranın işallah yeni yeni yeniden
on kere sorardım ne kisti diye.
ben 3 5 dr dolaştım hala ikna edemediler beni.ben hala soruyorum ne kisti diye
soğul canım
of ne zor bir durum.rabbim bizede nasip etsin işallah saray yapıcam bebişiin odasını.şu an boş olan odayı
benimde benimde
amaaaaan valla semi bende seni. dur bende öpeyim kız
neyim eksik benim senden kiii:76:
ay ben hiçbirşey almadım daha. korkuyorum almaya. ya olmazsa ona bakar kafayı kırarım ben yaaaa
kızlar üzülmeyin nolur.sizn geçtiğiniz yollardan geçmiş.sizin akıttığınız yaşları akıtmış.sizin milletten yediğiniz imalı sözleri yemiş.sabaha kadar bu düşünce yüzünden yorganın altında sessiz sessiz ağlamış.hani çoçuk yokmu daha sorcaklar diye insan içine çıkmamış.biri olarak yazıyorum bunu.yani sizi çok ama çok iyi anlıyorum.ama kafanıza bunu takmamaya çalışın.bilyiorum demesi kolay ama yapması çok zor aynı durum benm içinde vardı.ama ne zamnki kendimi rahatlatmayı öğrendim ozaman benm için hayat yeniden başladı.şuan 6.5 aylık bi oğlum var.böyle şeyler okuyunca hep ogünlerim aklıma geliyo.ama inannın ve Allahtan bunu samimi bi şekilde isteyin inşallah isteyen herkesin yavrusu olacaktır.
lavman bağırsakları boşaltmak için makattan yapılan müshil gibi bişey canım benim.
sıvı oluyo onu sıkıyosun 5 dak. içinde ishal şeklinde boşaltıyo tüm bağırsakları
çooooooook yaptım
Rica ederim tatlım ne demek tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız.
Ara ara evde yavaş ve kısa yürüyüşler yap rahime kan gitsin bebeğin tutunması için önemli.
Evet en doğrusu evde yalnız olmak ben istanbulda annemlerde kalabilirdim ama evimde olmayı tercih ettim sağolsun koçiş çok destek oldu gerçi ben 3 gün misafir ağırladım hemde kalabalıktılar çoluk çocuk hatırladıkça sinirim bozuluyor evin talan olduğunamı yanıyim yaşadığım sitresemi dağınıklıgada hiç tahammül edemem arakalarından çömele çömele toplayıp jarlıyla ağlayarak süpürmüşdüm üstelik durumumu ve dikkat etmem gerektiğini biliyolardı.
Bencede kabul etme en doğrusu.
tabi canım dr kayınvalidemin yanında uyardı duydu yani bikaç gün dışarıdan yedik ama nereye kadar insan gelirken bi çorba yapıp getirmi buda yetmezmiş gibi13 kişi 7si cocuk güya beni ziyarete geldiler musayitmisin diye sorsalar fikrimi söylerdim ama çayı koy geliyoruz diye aradılar e böyle olunca ne denebilirki.
müsaitttttttt değilim ben yatıyoruuum
kızlar sizlerinde eşinin ailesi size bebek için sabah akşam
'' hani nezaman gelecek torun,bu ay varmı bişey,etraftan soruyorlar yavv,,ben artık torun istiyorum beceremiyorsanız danışın..'' gibi tepki ve eleştirilere maruz kalıyormusunuz ??
benim kayınvaldem iyi beni anlıyo ve zamanla olur kızım ,sabredin diyo..
ama kayınbabam yukarda yazdığım şeyler onun sözleri..
insan ne yapacağını şaşırıyor..:26::26::26: utanıyorum ,adam herzaman bu muhabbette...
ayıp ya..üstelik eşime değil bana soruyor..
çüşşşş yani ALLAHA DUA EDİYORUZ SENDE ETTE ÇAVUK VERSİN TORUN DERDİM BEN AY SİNİR OLUYORUM BU PATAVATSIZ İNSANLARA SANKİ BAKKALDAN SİPARİŞ VERİYORLAR, BİZ İSTEMİYORUZDA TÖVBEEEE
hoşbulduk kızlar nasılsınız
masalcm düngece hast.de refakatcıydım.yeni geldim sayılır.hergün dahga iyiye gidiyor çok şükür
artık önemli olan hastalığ yenmesi.yenecekte işallah.hafta içi taburcu olacak ama günü belli değil canım.sağol sorduğun için
kızlar çenesi düşükler sizi
zaten yorgunum oku oku bitmedi.yada benim gözümde büyüdü
hızlı hızlı geçtim umarım bişey atlamamışımdır
EDACIM bahsettiğin topik hangisi canım neva ile cüz okuduğunuz.samanaltından su yürütüyor galiba nevacm
MİNECİM ikinci çizgi silikte olsa bence bebişin seninle.işallah yarın hepberaber seviniriz canım.
HOŞ GELDİN CANIMMM TABİ HIZLI GEÇ SEN ÖNEMLİ BİŞEYLER YOKTU ZATEN, ATLAMAMIŞSSINDIR :18::18::18::18::18:
evet canım buldum.sanırım ben bu aralar takip işini bıraktım.
yoksa farkederdim nevanın arada kaybolduğunu
kaçak varmışda haberim yokmuş
YOK CANIM BEN TAKİP ETMİYORUM SADECE KENDİMİ LİSTEYE EKLERKEN EL ALIŞKANLIĞI TABLO ŞEKLİNDE OLUŞTURMUŞUM ARKDŞLAR HATİM YAPIYORMUŞ 2 CÜZDE BEN ALDIM ONDAN YANİ
AEMİDE SÖYLEMİŞ ZATEN CANIM 10 GÜN GEÇMEDE 5 ÇOK DÜŞÜK BİR DEĞER ZATEN TUTMAYACAĞINIDA DEĞERDEN ANLIYORLAR NE SAF DOKTORLAR VAR YAAA KIZIYORUMKızlar selam benimde bi sorunum oldu regl günüm 10 gün flan gecikmişti gittim kan testi yaptırdım 5,37 çıktı doktor bi buçuk haftalık gebesin dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim sonuçla birlikte değer 1,1 olmuş çok üzüldüm oda yok dedi ama karnımda seyirme var 2-3 gündür ve regl oldum 1 hafta önce ama normalde 7 gün falan sürerdi bu sefer 3 gü kadar sürdü böyle bi durum yaşayan varmı bu arada göğsümden minik su damlaları oluyo bazen
yok cnm ya süt değil minik minik su damlası ama günüm geçti bu sefer seyirmeler başladı karnım üç gündür karıncalanıyo sanki doktora gitmekten korkar oldum bu yaşadığım ikinci hüzün bi gün var diyolar ertesi gün yok
BENCE SÜT DEĞİLSE BİLE PROLAKTİN ÇÜNKÜ MEMORİALDE BENİ BAŞTAN AŞAĞIYA MUAYENE ETTİKLERİNDE:92:GÖĞÜS UCUNDAN SU GİBİ BİŞEY GELİYORMU DEMİŞLERDİ BELKİ DEĞERİNDE ONDAN 5 ÇIKMIŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM CANIM.
işallah bu seferde pozitifi görürüz canım
hatta bu sefer ilk tahlilinde şöyle 200ün üstünde bir rakam çıksınkiböyle gelsinler.ama sen 40 küsur kgsun taşıyamazsında 2 bebişi:44::44:
ayy ben çok istiyorum benim yada burdaki arkadaşların ikiz bebişleri olsun:nazar:
BEN BİRE RAZIYIM VALLA
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
semi,melodi2+,tume+,sanal,AHSENNEVA+,masalcan+,o_rkide01+,
hadi hareket biraz
uyudunuzmu yoksam
yok be tatlım bişey olduğu yok.ben de sen gibi düşünüyordum
meger almamak için kendimi engellediğim için gerilmişim
aldım rahatladım.
dedim ben buna sarılır sarılır ağlarım.
nirdeeeeee koydum dolaba geceliklerimizin yanına(onunkide gecelik ya o bakımdan anne babasınınkilerin yanında dursun)arada görüyorum o kadar
bişey olduğu yok
kızlar üzülmeyin nolur.sizn geçtiğiniz yollardan geçmiş.sizin akıttığınız yaşları akıtmış.sizin milletten yediğiniz imalı sözleri yemiş.sabaha kadar bu düşünce yüzünden yorganın altında sessiz sessiz ağlamış.hani çoçuk yokmu daha sorcaklar diye insan içine çıkmamış.biri olarak yazıyorum bunu.yani sizi çok ama çok iyi anlıyorum.ama kafanıza bunu takmamaya çalışın.bilyiorum demesi kolay ama yapması çok zor aynı durum benm içinde vardı.ama ne zamnki kendimi rahatlatmayı öğrendim ozaman benm için hayat yeniden başladı.şuan 6.5 aylık bi oğlum var.böyle şeyler okuyunca hep ogünlerim aklıma geliyo.ama inannın ve Allahtan bunu samimi bi şekilde isteyin inşallah isteyen herkesin yavrusu olacaktır.
benimde annemde tatlım onların hepsi:)ah ah bir olsada kuzuma neler neler alıcam..biz eşimle gidip çok puset baktığımızı biliriz..herşey hazır ne alınacak falan ama gelen yok ne yazık ki..biz yakında sıyırıcaz sanırım karı kocakız benimde var örülmüş hırka kazaklar falannn..
ama hiçbirini ben örmedim..hepsi annemin evinde..
sadece benim çeyizimde iki yelek var..
biz de adettir.
gelin çeyizine bebek hırkası yeleği artık ne olursa konur
ben örgü konusunda yeteneksizim..
anneme göre tığ, şiş asla elime yakışmayan iki nesne..
uyumadık tatlım da kociş zorla beni yatağa götürmeye uğraşıyo sinir ediyo beni:)neyse yolladım onu yukarı
amaaaaan valla semi bende seni. dur bende öpeyim kız
neyim eksik benim sendeN Kİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?