Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhh ahhh daha erken desemde inanmazlarki artık :26:

ben anlamam çok ararsın temelli gidersem

he he tabi birde yağ gibi üste çık.yemezler canım.hem kaçak hem güçlü

bende giderim ne olacak yani var 3 5 topik kanki

ama gitmem tabi hiçbieyere topiğin tapusu benim üzerim
e

geçen gelen kızları bile o günden beri görmedim yani

semiciğim milletin dediğini takan kim benim kociş pek sohbet etmez mecbur etrafa bakıyorum ben kötü oluyorum herkes mutlu diye boş geliyor yani bir uğraş yok evet herkes bizede imreniyor ama bak geçen pazar ne oldu k.valdeme gittim 20 dk falan durdum yani tatlıda yapmıştım 2 kadın geldi oradan tanıyorum yani neyse servis yaptım falan kadın birden herşeyi beceriyonda şu çocuğu bir beceremedin demezmi

Bende dayanamadım en son tak dedi bir ara gelde göster bize dedim kadın dondu
ama sonra çooooooook utandım ama ne denilirdiki o lafa

Son düzenleme:
inşallah tatlım ya..zaten tüplerde sorun varsa tüp bebekten başka şansımız kalmıyo galiba..

valla bazen tüplerde hiç sorun yokkende tüpten başka secenek kalmıyor be tatlım
ben bazen karaları bağlıyorum tek tüpüm var olmayacak bebişim diye.sonrada yazdığım gibi düşünüyorum.nasip kısmet gerisi teferruat.duanı et git hsgne gerisi rabbime kalmış.ondan gelene sabredicez ve vardır bir hayır diyecz.bebişimizide yaratacak olan o değil mi.işallah tabi bizede nasip eder
kızzlar ben yatıyorum şekerler
gözlerim acıyor valla.
alışık değilim ben neye uğradığımı şaşırdım..
tuşları zor görüyorum

hepinize iyi geceler...
çoook öptüm sizi

iyi geceler canım öptüm canım

canlarımmmmm bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi :)sizleri seviyorum..umudumuz hiç bitmeyecek..neva iyi yapmışsın valla güzel cevapmış:)

oooohhh ağzına sağlık. oturtmuşsun kadını. hiçte utanma o utansın terbiyesiz.
daha bişey başka deme zaten iyi laf sokmuşsun... bu arada banada iyi bir fikir verdin tatlım.

bak bağıra bağıra yazıcam en sonunda burdan.
TAKMAYACAZ EGER TAKIYORSAKTA ALIŞACZ BİRGÜN BİR DENSİZ MUTLAKA ÇIKICAK BİRYERDEN AMA SABREDİCEZ BEBEĞİMİZ GELENE KADAR

ayrıca o kadınada gayet güzel demişsin tebrik ederim aferim sana
neden utanıyorsunki o utansın edepsiz

ooooooooo baya kalabalık topik.
nerde kaldın şuleeeeeeeeeeeeem canııııııııııııım ösledim kız dur bir sarılayım sana kuzumm
oooohhh ağzına sağlık. Oturtmuşsun kadını. Hiçte utanma o utansın terbiyesiz.
Daha bişey başka deme zaten iyi laf sokmuşsun... Bu arada banada iyi bir fikir verdin tatlım.

dimi ama

fatmagülün abisi gibi

geçeçek geçecek
geçti bile
geçer dimi?

Sen bana bakma 3 sene çok çalıştımda ondan yani evden çıkmak istemem takmıyomda çok sinir oluyorum yahu ne yapayım zayıflıyamıyomda zaten yemiyorum bide
Kıyafet sorunmda var olmayınca sinirlenip geri oturuyorum

ne ifade ama
Takıp takmam arasında gidip gelmişim

yemiyorum derken
eminsin dimi

of ya anlamıyorum ben sizi neden vücuduyla barışık olmaz insan.herkes zayır olacak diye bişey mi var.tamam şimdi kg sorunun var ona göre giy yarın zayıflarsın giyersin istediğini
ay hiç sanmıyorum kıyafatim dar geldi hevesim kaçtı çıkmayacam dışarı diyeceğimi
60 olduğumda sevinmiştim ben.
hem madem kgun seni üzüyor daha dikkatli rejim yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…