sevindim tatlım eğlenmene inş. Sık sık yaparsınız yazda geliyor artık
TAMAM CANIM BENİMKİDE SÖYLENİYOR SABAH ERKEN KALKACAĞIM İYİ GECELER KISLARRRRRRRkızlaaaar ben kaçıyorum.
kociş kalktı hala pc'demisin diyooor...
iyi geceler hepinize... sizi seviyoruuuummm
veeee öpüyoruuuum
kızlaaaar ben kaçıyorum.
kociş kalktı hala pc'demisin diyooor...
iyi geceler hepinize... sizi seviyoruuuummm
veeee öpüyoruuuum
kızlar benim dr yurt dışına gitmiş haftaya pazartesiye aldım randevuyu ve hala adet olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bi yandanda korkuyorum ama yaptırcam yarın gidip
kızlar benim dr yurt dışına gitmiş haftaya pazartesiye aldım randevuyu ve hala adet olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bi yandanda korkuyorum ama yaptırcam yarın gidip
mine bugun daha çok koyulaşırdı keşke bidaha idrarda baktırsaydın git ver canım testi bekleme bence doktorunu ara yada o senin yönlendirmezmi
aleykümselam tatlımmmm ,inşallahhhh güzel geçer :)kızlarrrrrrrrrr selam ....gününüz mutlu geçsin canlarım..bende minenin sonucunu merakla bekliyorum bnce hamile zaten ..topiğimiz şenlenecek ohhh
mine bugun daha çok koyulaşırdı keşke bidaha idrarda baktırsaydın git ver canım testi bekleme bence doktorunu ara yada o senin yönlendirmezmi
ya orkideciğim bende merak ediyorum ama hiç test yaptırmak gelmiyo içimden korkuyorum galiba ondan ama yarın gidip kan testi yaptırcam
minecim normalde böle gecikmeler yaşarmıydın tatlım ?içini ferah tut güzelim herşey olcacağına varır.birgün bizde anne olcağız allahımın izniyle..
ay kızlar bana herşey yakışır başladı..
çok seviyorum bu programı ya:))))
hayır canım hiç gecikmezdi erken olurdu geç olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?