Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

herkese için iyi bir hafta olur inşallah..
minecim en başta senin için canım..
inşallah mutlu haberlerle döneceksin bize..

kızlar benim dr yurt dışına gitmiş haftaya pazartesiye aldım randevuyu ve hala adet olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bi yandanda korkuyorum ama yaptırcam yarın gidip

kızlar benim dr yurt dışına gitmiş haftaya pazartesiye aldım randevuyu ve hala adet olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bi yandanda korkuyorum ama yaptırcam yarın gidip

minecim özel tıp merkezi falan yok mu yakında;??? kanı ver bir saate sonuç çıkıyor zaten
ay vallahi ben çatlardım herhalde..
ya da sağlık ocağı...

ayyy tatlım hadi yap şu testide içimiz rahatlasın..inşşş var bebişin neden erteliyosun?? ben çatlardım şimdiye kadar...

nese benim çıkmam lazım senin için girmiştim..

öptümmm herkesii

mine bugun daha çok koyulaşırdı keşke bidaha idrarda baktırsaydın git ver canım testi bekleme bence doktorunu ara yada o senin yönlendirmezmi

kızlarrrrrrrrrr selam ....gününüz mutlu geçsin canlarım..bende minenin sonucunu merakla bekliyorum bnce hamile zaten ..topiğimiz şenlenecek ohhh

kızlarrrrrrrrrr selam ....gününüz mutlu geçsin canlarım..bende minenin sonucunu merakla bekliyorum bnce hamile zaten ..topiğimiz şenlenecek ohhh
aleykümselam tatlımmmm ,inşallahhhh güzel geçer :)

mine canım sabrına hayran kaldım,adetin düzenliyse neyi bekliyosun anlamadım,hiç gecikirmiydi önceden...kii bide silikte olsa 2.çizgiyi görmüşşün,hadi durmaaa çabukkkk test yaptıııııııııııır:84:

mine bugun daha çok koyulaşırdı keşke bidaha idrarda baktırsaydın git ver canım testi bekleme bence doktorunu ara yada o senin yönlendirmezmi

ya orkideciğim bende merak ediyorum ama hiç test yaptırmak gelmiyo içimden korkuyorum galiba ondan ama yarın gidip kan testi yaptırcam

ay kızlar bana herşey yakışır başladı..

çok seviyorum bu programı ya:))))

ya orkideciğim bende merak ediyorum ama hiç test yaptırmak gelmiyo içimden korkuyorum galiba ondan ama yarın gidip kan testi yaptırcam

minecim normalde böle gecikmeler yaşarmıydın tatlım ?içini ferah tut güzelim herşey olcacağına varır.birgün bizde anne olcağız allahımın izniyle..

minecim normalde böle gecikmeler yaşarmıydın tatlım ?içini ferah tut güzelim herşey olcacağına varır.birgün bizde anne olcağız allahımın izniyle..

hayır canım hiç gecikmezdi erken olurdu geç olmazdı

bir gece hoca nasretinin evinden çok görültü patırdı geliyormuş
komşuları rahatsız olmuş tabi kapıyı çalmaya da utanmışlar gece yarısı ayıb olur diye
sabah olmuş komşuları hocayı görmüşler durumu sormuşlar
hoca demişler..
dün gece sizin evden çok görültü patırdı sesi geliyordu hayırdır inşallah diye sormuşlar
hoca hiçç önemli bir şey değil
bizim hanım biraz kızdıda
komşular - eeeee
hoca - eesi hanım cüppeyi duvara fırlattı
komşular- yapma hocam cüppeden bu kadar ses çıkarmı *?
hoca - evet çıkmaz ama içinde adam varsa çıkar :)

hayır canım hiç gecikmezdi erken olurdu geç olmazdı

o zaman minik mucize seninle ..yüksek ihtimal inşallah güzelim ..çok sevinicez topik olarakminecim ayağını sürü bari de bizde peşinden gelelim senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…