Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o zaman minik mucize seninle ..yüksek ihtimal inşallah güzelim ..çok sevinicez topik olarakminecim ayağını sürü bari de bizde peşinden gelelim senin..

ay canım inş ama çok korkuyorum ya nedense

ay canım inş ama çok korkuyorum ya nedense

ne kadardır bekliyorsun canım bebk için ?ben 1 seneyi devirdim her ay umutlanıp sonra hüsran yaşamaktan yoruldum.. korkuların bu yüzden olabilir uzun süreden beri bekliyorsan eğer..

ne kadardır bekliyorsun canım bebk için ?ben 1 seneyi devirdim her ay umutlanıp sonra hüsran yaşamaktan yoruldum.. korkuların bu yüzden olabilir uzun süreden beri bekliyorsan eğer..

canım ben 8 senelik evliyim ama iki senedir tedavi görüyorum 4 aylık evliyken bi düşüğüm oldu üç defa aşılama yaptırdım ikinci aşılama da hamile kaldım ama bebeğim tutunamadı 6 haftalıkken düştü o yüzden çok korkuyorum

minecim şöyle düşün hamile kalabiliyosun en azından :)o yüzden kalbini ferah tut strese girmeki bebiş varsa rahat rahat tutunsun sana ..hem öğrenirsen çok rahatlıyacaksın varsa da yoksada acabalarla beklemek çok daha zor çünkü..

Canımsın sen benimm nasıl rahatsız olurum allah senin evladını aldı benimkini yolladı ama ben inanıyorumki gelecek inşallah yavrun en hayırlı zamanda herzaman yanındayım her ihtiyacında kader arkadaşım yoldaşım benim iyiki tanımışım sen canım

*** GÜNÜN DUASI ***

Derdimin şifası sendedir
Ya Rab!
Lâl olan dilimin sözü sendedir
......Ya Rab!
üryan geldim kapına,
günah defterim sendedir
Ya Rab!
Şifamı tez eyle,
dilimi söz eyle,
günahımı setr eyle,
meftun geldim kapına
beni Sana ram eyle…

allah kabul etsin canım benim..

kızlar bugün bir miskinlik bir uyuşukluk var ki üstümde sormayın....
hiç bir iş falan da yapmadım...

öyle tv izliyorum.. biraz da karnım ağrıyor(

kızlar benim dr yurt dışına gitmiş haftaya pazartesiye aldım randevuyu ve hala adet olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bi yandanda korkuyorum ama yaptırcam yarın gidip

mineciiim allahım sana müthiş bi sabır vermiş kuzum.
ben olsaydım şimdiyekadar çoktaaaaaaaan yaptırmıştım testimi.
bebişin inşallah senledir. stres yapma üzme kendini bak yeğenimiz tutunsun sana tatlım...
stres iyi değil biliyosun
karnını okşa bebeğinle konuş sana sımsıkı tutunsun bebeğin

inş bitanemmm inş

kızlar bugün bir miskinlik bir uyuşukluk var ki üstümde sormayın....
Hiç bir iş falan da yapmadım...

öyle tv izliyorum.. Biraz da karnım ağrıyor(

geçmiş olsun canım amandikkat et kendine,aşılama sonrası oluyor ağrı sızı
2 kere yaptırdım tecrübe var ama bebek yok
doktor progestan verdimi
aman dikkat et gerekirse terinden bile kalkma

kızlar fesde bebek sevdalıları diye bi grup oluşturdum :)

yok canım bu ağrı adet ağrısı gibi, kırmızılar ben geliyorum diye sinyal veriyor..

progestan kullanmıyorum.. 2. aşılamada hamile kalır kalmaz kullanmıştım..

ama bunda duphaston kullanıyorum.. o da progestan gibi düşüğü önlüyor..

facesin varmı ????*

senin facen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…