bir gece hoca nasretinin evinden çok görültü patırdı geliyormuş
komşuları rahatsız olmuş tabi kapıyı çalmaya da utanmışlar gece yarısı ayıb olur diye
sabah olmuş komşuları hocayı görmüşler durumu sormuşlar
hoca demişler..
dün gece sizin evden çok görültü patırdı sesi geliyordu hayırdır inşallah diye sormuşlar
hoca hiçç önemli bir şey değil
bizim hanım biraz kızdıda
komşular - eeeee
hoca - eesi hanım cüppeyi duvara fırlattı
komşular- yapma hocam cüppeden bu kadar ses çıkarmı *?
hoca - evet çıkmaz ama içinde adam varsa çıkar :)
o zaman minik mucize seninle ..yüksek ihtimal inşallah güzelim ..çok sevinicez topik olarakminecim ayağını sürü bari de bizde peşinden gelelim senin..
ay canım inş ama çok korkuyorum ya nedense
ne kadardır bekliyorsun canım bebk için ?ben 1 seneyi devirdim her ay umutlanıp sonra hüsran yaşamaktan yoruldum.. korkuların bu yüzden olabilir uzun süreden beri bekliyorsan eğer..
canım ben 8 senelik evliyim ama iki senedir tedavi görüyorum 4 aylık evliyken bi düşüğüm oldu üç defa aşılama yaptırdım ikinci aşılama da hamile kaldım ama bebeğim tutunamadı 6 haftalıkken düştü o yüzden çok korkuyorum
Canımsın sen benimm nasıl rahatsız olurum allah senin evladını aldı benimkini yolladı ama ben inanıyorumki gelecek inşallah yavrun en hayırlı zamanda herzaman yanındayım her ihtiyacında kader arkadaşım yoldaşım benim iyiki tanımışım sen canımMerhaba canım arkadaşım ne güzel seni burda görebilmek RABBİM bebişinihayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin kızlar biz mirandayla aynı hastanede aynı doktorda tedavi oluyoruz ben transferden çıkmış umutla ve acabalarla beklerken miranda endişemi farketmiş sonucu aldık olumsuz olduğunu sanmış sordu ben hayır transferden çıktım işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum dedim biraz sohpet ettik eşiyle hemşeri olduğumu öğrendim tlf,n nolarımızı aldık görüşmeye devam ettik beni çok bilgilendirdi çok tecrübeli sonra miranda testi verdim lütfen dua et diye msj attığında meğer ben bebeğimi kaybetmişim şimdide miranda bebişini umutla karnında beklerken ben umutla umutsuzluk arasında beklemedeyim. İşte böyle kızlar ne yaşıyacığımızı bilemeyiz can çıkmadan umut kesilmez mirandacım tanışmamızı paylaşmamdan rahatsız olmassın umarım öpyrm seni canım lütfen bu msj,ı okuduğunda elini göbişinin üstüne koyup bebişine teyzesinin onu koooocaaaman öptüğünü söylermisin.
*** GÜNÜN DUASI ***
Derdimin şifası sendedir
Ya Rab!
Lâl olan dilimin sözü sendedir
......Ya Rab!
üryan geldim kapına,
günah defterim sendedir
Ya Rab!
Şifamı tez eyle,
dilimi söz eyle,
günahımı setr eyle,
meftun geldim kapına
beni Sana ram eyle
kızlar benim dr yurt dışına gitmiş haftaya pazartesiye aldım randevuyu ve hala adet olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bi yandanda korkuyorum ama yaptırcam yarın gidip
mineciiim allahım sana müthiş bi sabır vermiş kuzum.
ben olsaydım şimdiyekadar çoktaaaaaaaan yaptırmıştım testimi.
bebişin inşallah senledir. stres yapma üzme kendini bak yeğenimiz tutunsun sana tatlım...
stres iyi değil biliyosun
karnını okşa bebeğinle konuş sana sımsıkı tutunsun bebeğin
allah kabul etsin canım benim..
minee sen niye bana cevap vermiyossun hıhhh
kızlar bugün bir miskinlik bir uyuşukluk var ki üstümde sormayın....
Hiç bir iş falan da yapmadım...
öyle tv izliyorum.. Biraz da karnım ağrıyor(
canım görmedim bişeymi sordun askolsun neden cevap vermeyeyim
geçmiş olsun canım amandikkat et kendine,aşılama sonrası oluyor ağrı sızı
2 kere yaptırdım tecrübe var ama bebek yok
doktor progestan verdimi
aman dikkat et gerekirse terinden bile kalkma
kızlar fesde bebek sevdalıları diye bi grup oluşturdum :)
doktor progestan verdimi
facesin varmı ????*
doktor progestan verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?