Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallllll bende kabuslar gördüm tatlım.köpekler ellimi ısırıyodu ama bişey olmuyodu çok fenaydı

ay bende arkadaşlarımla gezmeye gidiyodum. herkez indi bende benim evdeyiz işte kapıları pencereleri kapatıp inicem güyaaa.. sonra birden bi alt katımda katiller beni öldürmeye çalışıyo. bir kalktım nasıl kalktıysam kocişide korkutmuşum. sabah gene telefon öncesi rüya bombalar patlıyo bana yakın biyerlerde ay fenaydı bu gecem valla. öldüm korkudaaan
bide ben herşeyden korkarım evde. biyere daldıysam kociş bişey sorsun korkarım tir tir titrerim kendime gelmem zaman alır. ay sinir oluyorum bu huyuma. normaldede hep böyleyim. kendi gölgemden korkan biriyim. ay bişey değil paranoyak olucam yakında geceleri eşimi kaldırıp bütün evi gezdiğimiz oluyo biri var diyipte. evin ışıkları açılıyo sonra rahat ediyorum. bazende gecede 2-3 defa oluyo:78::78::78:

masalcım hayırdır diyelim hayır olsun canım...
baktın mı rüya tabirine..

merhaba şulecim bende iyiyim canım..
sen nasılsın

masalcım Allah kabul etsin canım

evet canım 8. günüm ama adet belirtilerim başladı gibi.

zaten çok özenli bir aşılama olmadı bu, rastgele yapılmış gibiydi ya da bana öyle geldi..

bunları düşünmek için çok erken benimde 6 günden sonra adet sancılarım başlamıştı ama bebeğim bana tutunmuştu.

orkidecim ben karnıbahar aldım bugün onu yapıcam.yanınada makarna ve şehriye çorbası.. karnıbahara bayılıyorummmmm... eşim bişe demese haftada 1 yaparım :125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…