kızlar kan testi yaptırmaya gidiyom dua edin beni için görüşürüz iki saat sonra gelirim
kızlar kan testi yaptırmaya gidiyom dua edin beni için görüşürüz iki saat sonra gelirim
masallllll bende kabuslar gördüm tatlım.köpekler ellimi ısırıyodu ama bişey olmuyodu çok fenaydı
masalcım hayırdır diyelim hayır olsun canım...ay bende arkadaşlarımla gezmeye gidiyodum. herkez indi bende benim evdeyiz işte kapıları pencereleri kapatıp inicem güyaaa.. sonra birden bi alt katımda katiller beni öldürmeye çalışıyo. bir kalktım nasıl kalktıysam kocişide korkutmuşum. sabah gene telefon öncesi rüya bombalar patlıyo bana yakın biyerlerde ay fenaydı bu gecem valla. öldüm korkudaaan
bide ben herşeyden korkarım evde. biyere daldıysam kociş bişey sorsun korkarım tir tir titrerim kendime gelmem zaman alır. ay sinir oluyorum bu huyuma. normaldede hep böyleyim. kendi gölgemden korkan biriyim. ay bişey değil paranoyak olucam yakında geceleri eşimi kaldırıp bütün evi gezdiğimiz oluyo biri var diyipte. evin ışıkları açılıyo sonra rahat ediyorum. bazende gecede 2-3 defa oluyo:78::78::78:
merhaba kızlar nasılsınız?
iyiyim bitanem. sen nasılsın??
iyiyim canım işler bitti oturdum pc başına.
özlüyorum gerçekten fırsat bulur bulmaz burdayım.
evet ya bende aynı valla.
bi bakayım dedim, çamşırlar var şimdi asıcam, sonrada oturup vakia süresini okuyucam.
rabbim kabul eder inşallah
merhaba şulecim bende iyiyim canım..
sen nasılsın
masalcım Allah kabul etsin canım
merhaba kızlar nasılsınız?
şule hoşgeldin ..iyiiyiz canım sen nasılsın bakalım?
evet canım 8. günüm ama adet belirtilerim başladı gibi.sağol tumecim iyiyim çok şükür 8.gün dimi bugün.
amin inşallah canım ben daha başlayamadım.
merhaba şulecim bende iyiyim canım..
sen nasılsın
masalcım Allah kabul etsin canım
evet canım 8. günüm ama adet belirtilerim başladı gibi.
zaten çok özenli bir aşılama olmadı bu, rastgele yapılmış gibiydi ya da bana öyle geldi..
evet canım 8. günüm ama adet belirtilerim başladı gibi.sağol tumecim iyiyim çok şükür 8.gün dimi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?