iyiyim canım çok şükür...haber vererek gittim ya merak etmezsiniz sandım...benim kabalığım kusura bakmayın... moraller iyi mi sizler nasılsınız??dosbacım hoşgedin canım.
hele şükür yani merak ettik seni.
nasılsın herşey yolunda mı canım
edacım sen eşinin imam olduğunu söylemiştin bir ara değilmi
o günden beri ne kadar şanslı olduğunu yazıcam denk gelemedik bir türlü
bizim en iyi komşumuz camimizin imamının eşiydi.sempatim var yani.hele o camiyle yanyana olan lojmanlar havası bile başka oluyor valla
bak ne kadar haklıyım sadece semi hyazısı okunuyor
aşkolsun kızmını okumak için pcyi gözüme soktum neyseki gözler sağlam
işallah canım işallah[/COLOR][/I][/B]
[ı]nevaaa uyudun mu tatlım:97::97:[/ı]
iyiyim canım çok şükür...haber vererek gittim ya merak etmezsiniz sandım...benim kabalığım kusura bakmayın... Moraller iyi mi sizler nasılsınız??
çok teşekkürler tatlım
evet canım çok şükür :) rabbim den namazını terketmeyen birini dilerdim rabbim de bana imam verdi:)
ama malesef lojmanım camimizle yanyana değil aramızda 3-4 ev var,
benimde hep hayalimdir hemen evim caminin yanında olsun ezanı tam böyle içimde hissederek duyayım,evim köyün yukarısında kaldığı için az geliyor sesi
i
slm kızlar nasılsınız ??
var mı güzel bi haber??
ben çok şükür çok daha iyiyim tatil ii geldi...kafam rahatladı...eşimle bebiş fikrini şu an tamamen kapattık hiç konuşmuyoruz adı bile geçmiyo...inanın gençleştim :))
febecim sitem etmese bi süre daha uğramayabilirdim hakkınızı helal edin...
pazartesi evime döndüm
kendime bakım yapıyorum geziyorum....
sizlerde ne gibi değişiklik var masal tüp baby yaptı mı?? güzel haber aldık mı ?
ne güzel tatlım benim kocişte 4 senedir kılıyor ben daha yeni başladım
Ama çok pişmanım geç kaldığım için çooooooooook kaza namazım var rabbim affeder inşallah kılmaya çalışıyorum her namazımın peşine gerçekten öteki (gerçek)dünyamız için bişeyler yapmamız lazım bu dünya boş
febecim annem gitti
ama sayının o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.1 3 5 7 farketmez.her mübine geldiğinde 1 okunuyor ama daha çok yazabilirler fazlası zarar olmayacağına göre.
netten araştır diyeceğim ama heryerde farklı yazacak.eda biliyordur belki
evlendiğimden beri kılıyorum çok şükür.ama geçen sene rahatsızlığımdan dolayı(tabiki bahane olamaz)kılamadım.eşim benden çoook önde
çok gerideydi ama şimdi çok önde.çok şükür boynuz kulağı geçti.
nevacım zararın neresinden dönülse kardır.o kadar üzülüyorum ki bekarken yaşadığım hayata ama o yaşlarda kafa farklı çalışıyor işte.bilinçte verilmemiş neyse çenem düşer benim şimdi
ben çıkayım k.pederim yemeğe gelecek.kayınvalidem hala hastanede olduğu içşin yemekte bende.
yemeğim var ama yanına bir pilav yapayım bari
gece 23:15 gibiburalardayım işallah
görüşürüzzzzzzzzzzzz
[ı]febecim annem gitti
Ama sayının o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.1 3 5 7 farketmez.her mübine geldiğinde 1 okunuyor ama daha çok yazabilirler fazlası zarar olmayacağına göre.
Netten araştır diyeceğim ama heryerde farklı yazacak.eda biliyordur belki
evlendiğimden beri kılıyorum çok şükür.ama geçen sene rahatsızlığımdan dolayı(tabiki bahane olamaz)kılamadım.eşim benden çoook önde
çok gerideydi ama şimdi çok önde.çok şükür boynuz kulağı geçti.
Nevacım zararın neresinden dönülse kardır.o kadar üzülüyorum ki bekarken yaşadığım hayata ama o yaşlarda kafa farklı çalışıyor işte.bilinçte verilmemiş neyse çenem düşer benim şimdi[/ı]
canım benim,başlamışsınya çok şükür önemli olan bundan sonrası allah cc izniyle
mevlam ın rahmeti o kadar çokki şükürler olsun
rabbim namazlarımızı kabul eder ve inşallah mahşer günü arşından gölgelenmeyi nasip eder
amiiiiiiiiiiiin bitanem inşallahnevacım ben okudum 30taneyi bittiiiiii
Rabbim namazlarımızıda kabul etsin inşş.. Onun merhmametine sığınıyorum bende rabbim affetsin...
evet istemek çok önemli daha geçen yaz tatile gittiğimizde hiç huzur bulamadım rahatsız oldum durumumdan bidaha gitmem diyoum sezgine onun yerine teseddürlü insanların gideceği yerlere gideriz il gezeriz dedim allaha şükür oda benim kafadan gerçekten içim hep huzursuzdu facedeki açık resimlerimi videolarımı falan hep sildim dikkat ediyorum artık başımıda açmayacağım inşallah rabbbim herkese doğru yolu nasip etsin
inşallah canım ama aynı evde eşlerin iisininde kılması çok güzel hele sabah namazına eşim kaldırıyor bazen ben çok güzel oluyor huzur buluyor insan bu çocuk olayını bile ben allaha sığınarak birazda olsa yendim daha önemli şeyler var yapmam gereken inşallah rabbimin istediği kul, peygamber efendimize layık ümmet birbirimize karşı hayırlı müğmin kardeşler oluruz ve ahirettede beraber oluruz
amiiiiiiiiiiiin bitanem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?