orkidecim günaydın
günaydın herkeze en hayırlı günler bütün dilekleriniz kabul olması umuduyla topingimiz çok sessiz artık neva olmayınca kimse girmek istemiyor galiba neva ne zaman geleceksin
günaydın kızlar uyuyormu daha kimse yok senle benden başkanasılsın?
evet gecede kimse yoktu orkide semiyle lafladık
nevanın yokluğu kendini hissetiriyor gerçekten
sanırım uyanamadılar sabah tume girdi işe gitmeden mine girmiş bi ara bende yakalayamadım neyseki sen geldin sıkıntıdan patlıyodum iyiyi canım sağol sen nasılsın?
evet o oldugu zaman sohbet baya koyu oluyor ne zaman gelecek acaba evet okudum geçmişi yazışmışsınız
bende iyiyim uyandım kahvaltımı yaptım buraya bakayım dedim sıkılıyorum bugün bende evde havada çok güzel bugün
ALLAH her daim iylik versin canım benim afiyet olsun evet ya burdada çok güzel hava ben ilk bahar ve sonbaharı çok severim zaten.
Eveeeeet nihayet geldiler orkide.
günaydın kızlar
ooooooooooooolllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy annemler geliyormuş kızlar çok mutlu oldum ya 2 aydır görmüyordum çok sevindim ya
gözün aydın canım doya doya hasret giderirsin
gününüz aydın olsun kızlaaaaaarrr.....
nasılsınız bakalım.?
suleciim akşam amma kaynatmışsınız.
ama üzüldüm kötüymüş semi akşam ağlama gecesi yapmışsınız... bende saat 11 kadar baktım durdum kımse gelmeyince bende yattım...
bugünde işlerim var, akşama görüşmek üzere öpüyorum sizleri...
bu arada gözün aydın tatlım
bu hafta sonu bizde bebek mevlütüne davetliyiz.offfffff gitmek istemiyorum ama gitmem lazımoffff
kızlar neden kimse yok bu akşam.
ben bebek görmeye gittim ya bu akşam.dokundu be ya.benden 10 yaş küçük kuzenimin bebeği 15 günlükallah annebabasına bağışlasın.sevdim ama kucağımdayken biranlığına düşündüm benim olduğunu varan1
annemle teyzemle mutfağa gitmiş ve seminin olmayacakmı bebeği demiş teyzeme
bu akşam ilk defa annemin gözlerinde bebeğimin olmayacağını düşündüğünü o umutsuzluğu gördüm.
bir daha bebek görmeye falan gitmeyecem işte.
selammm kıslar ben geldimmmm valla şimdi girdim eve bir duş alacağım tumeciğimin duasını okuyacağım sonra bir geçmişi okurum hepinizi çooook özledim gecede uzun uzun görüşürüz öptümmmm
offff
kızlar neden kimse yok bu akşam.
ben bebek görmeye gittim ya bu akşam.dokundu be ya.benden 10 yaş küçük kuzenimin bebeği 15 günlükallah annebabasına bağışlasın.sevdim ama kucağımdayken biranlığına düşündüm benim olduğunu varan1
annemle teyzemle mutfağa gitmiş ve seminin olmayacakmı bebeği demiş teyzeme
bu akşam ilk defa annemin gözlerinde bebeğimin olmayacağını düşündüğünü o umutsuzluğu gördüm.
bir daha bebek görmeye falan gitmeyecem işte.
dua en güzel ilaç canımm,evet çok zor hamile birini görmek,bebek görmek,ben şimdi kayınvalidemlere gitmek istemiyorum,çinkü eltimle oturuyor,onunda karnı burnunda ve nefesim daralıyor oraya gittiğimde ne yapacağım bilmiyorum,sanki kızın bi suçu var hamile diye,psikolojimi görçok zormuş.şuan ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ama ağlayamıyorum bile.yanımda annem var.
tüm ömrüm böyle gizli saklı üzülerek mi geçicek ya.
rabbim bize acır işallah.
bu ay da çalışamadık.offf bişeyler yapmalı ama ne.aşılama diyecek dr ama benim aşılamada da şansım yok denecek kadar az ki
rabbime sığınıp dua atmekten başka birşey gelmiyor şu an elimden
ilk geceden hamile kalmış gelin gelinin annesi kayınvalideme senin gelininmi diye sordu evet cbn alınca kısık sesle kucağına verin dedi içim kavruldu
2 ay önce o odanın karşısındaki odada sunni sancı verip bebeğimi benden almışlardı
selammm kıslar ben geldimmmm valla şimdi girdim eve bir duş alacağım tumeciğimin duasını okuyacağım sonra bir geçmişi okurum hepinizi çooook özledim gecede uzun uzun görüşürüz öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?