Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tumeeee bitanem çok sevindim inşşş yükselir değerin.. inşşş bebişin seninledir

bitanemmmm

dosba 1 haftalığına gitmemişmiydi yaa çok oldu sanki gelmedi hala

hperide hiç uğramıyo artık

tekrar sizleri çok özlediğimi belirterek,söze başlamak istiyorum inanın kızlar haber veremeden gittiğim için üzgünüm ama fırsatım olmadı neyseki bazı arkdşlarda numaram olduğu için haberleşebildik neyse geçmişi okudum baya birikmiş ancak bitti

rahim filmi benim içinde bir felaketti hayatımda öğle bir sancı görmedim ve çok kanamam oldu yarım saat yatırdılar hastanede allahtan temiz çıktı ama sancılı olması açık olduğuna işarettir demişti dr adi dr insan anestezi yapmazmı birden aldılar ne oluyor demeye kalmadan oldu olan Birde ben 2 gün doğrulamadım karnım çook şişti sonrasında neydi anlamadım:44:

aştın sen masalcııım

ayy tume öldüm gülmekten kuzum spekulumu kırdın heh ne desem bilemedimki bayağı güçlüymüşssün kızdırmamak lazım

günün birinde hamile kalırsam, normal doğum da yapamam herhalde ben....

Zaten hamiş kalırsam sezeyanla kistim de alınacak :))))))

ay inşallah böyle bir şey olur

delimisin bende hamile kalırsam inşallah deformeden dolayı inş. çocuk orada durur diyorum nede olsa yol geçen hanı laçkalaştı iyice dermişim

bol bol dua edelim herşey için birtanem acı tatlı hepsi bizim için doğanın kanunu bu çekeceğimiz varsa çekeriz önemli olan sabırla şükürle atlatmak herşeyi

allah razı olsun bitanem duaların yeter kuzum hem senide korusun rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah hayırlara vesile olur tatlım bişeye kavuşmak onun olmasına inanmaktan geçer

canım aşılaman olalı 10 gün oldu,aşılamada spermenler yumurtalığa yollanıyor orada döllenip rahime gelmesi 4 gün sürüyor yani 6 günlük varsa 3 hafta nasıl oluyor anlayamadım açıkçası :26:hem adet tarihin 6 7 nisan diyorsun daha günün bile geçmemiş bence değer çooooooooooooooook güzel bitanem 3. Aşılamanda tuttu sanırım inşallah öyle düşünüyorum. Bu sefer sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah tatlım

semiciğim

Hiç olmadı bu tatlım tamam o an üzülüyorsun tabikide ama orada kalmalı tamam mı? şu başkalarına verdiğin nasihatları neden kendine uygulayamaz insan önce kendin sağlığın önemli bitanem üzülmek var ama kahrolmak yok okmi

hayır üzülerek geçmeyecek tatlım bol bol dua edeceğiz nisan yağmurunu duymuşsunuzdur bu ay hep birlikte onu yapacağız ben bugün temizlendim bu akşam meryem süresine başlıyorum inş. Biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi rabbimin taktirine kalmış ne yapalım elden başka bişey gelmezki verilene razı olmaktan başka inan kafaya taktıkçainsan çok daha kötü oluyor. Iyi yönlerini düşünmeliyiz annemlerin orada adamın birinin 7 çocuğu varmış, kredi falan çekip kadınlarla yemiş eve bakmıyor o kadın aç ihtiyaç içinde 7 çocukla ne yapsın oda çok çocukla sınavını görüyor çalışsa çalışamaz geleceklerinden endişeli ağlayıp duruyor rabbim önce herşeyin hayırlısını versin. O kadar....

tamam bunu içinden atmak olarak kabul ediyorum

evet gelelim konuya içimden geçeni yazmışssın tatlım o gebzedeki dediğim dra 2 miz gidiyoruz kadın kendi gelinini götürmüş 9 yıl çocuğu olmamış kadın 3 tane iğne vermiş 2. Iğnede hamile yine aynı şekilde yine aynı kadın 13 yıl çocuğu olmayan aynı apartmanda o kadınıda ona yönlendirmiş onunda bir çocuğu var dün annemlerdeydi o kadın çok temiz kalpli havalar düzelsin senin için istihareye yatacağım dedi. Ama o kart çok uğurlu kime verdiysem gittiyse hamile kaldı dedi karı kocalarmış kocasıda erkek drymuş yapabileceği birşey varsa yapıyormuş yoksa yönlendiriyormuş üstelik gelinini hiç muayene bile etmemiş sadece önceki raporlara testlere falan bakmış en çokta bu hoşuma gitii Sskda çalışıyormuş olmazsa ilk oraya gideriz görüşmeye aklımıza yatarsa devam ederiz olmamı? Kabul etmiyoum gidiyoruz sen tırsak ben tırsak birbirimizi sürükleyeceğiz tamam mı? Heee bide istersen gelme

kızların kulağını çınlattım sabah yiyicem zılgıtı

:44:

lütfen yağ kelimesiyle adımı aynı cümlede kullanma biliyorsun takıntım var bu arada 1 kilo daha vermişim

günaydın herkeze en hayırlı günler bütün dilekleriniz kabul olması umuduyla topingimiz çok sessiz artık neva olmayınca kimse girmek istemiyor galiba neva ne zaman geleceksin

evet gecede kimse yoktu orkide semiyle lafladık
nevanın yokluğu kendini hissetiriyor gerçekten

neva hoşgeldin,nerelerdesin kuzummm
allah cc kolaylık versin işlerinde

hoşgeldinnn bitanemmmm...hadi işlerini bitir gel hemen

geldimmmm canlarım benim

Son düzenleme:
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|

TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
EDANURLU|60|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
ŞULE|30|OKUNDU
HASRET41|40|?

KIZLAR BU CUMAYA KADAR BİTİRELİM

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

31.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI 11. GÜN
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|24.04.2011
NEVA|25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??

Son düzenleme:

slm nevacım hoşgeldin. ben tume için 40 ayetel kürsiyi okudum canım.

tumecim canım yazdıklarını okudum. inşallah değerin yükselir canım. yarın kan testi yaptıracaksın sanırım. inşallah bize güzel haberler verirsin. benim için de bir umut olursun. benim aşılamamın 4. günü daha. belirtilerin varsa paylaş canım. dualarım seninle.

semiii cnm tam zamanında geldin sana bi sorum varrr...

yasin suresinde her mübine gelince baştanmı okumamız gerekiyodu?? nasıldı o şimdi okuyacağım inşş..

bi kitap var bende onda farklı yazıyo her mübine geldiğinde 7kere mübin duasını okunur yazıyo.onu okudum bitti şimdi senimkinide okumak istiyorum...

tumecim bence hamişsin canım.ikinci çizgi koyulaştıysa bunun başka anlamı olamaz dimi ama

günaydın diycem ama topikte kimseler yok noluyo topiğe iyice sessizleşti

minecim o saatte kendi adıma ooooo imkansız

nevacım hoşgeldin tatlım
demek gitti 1 kg daha.aferim sana

ben senin şevkini kırmak inan istemiyorum ama
inanmıyorum ben öyle şeylere desem.

febecim canım cevap verebilmek için yarım saattir pc ile boğuşuyorum
geç olacak ama
ben her mübine geldiğinde 1 defa mübin duası okunduğunu biliyorum
hepsi bu.
mübin duasına gelindiğinde tekrar baştan okunduğunuda duymuştum ama hocalardan öyle birşey duymadım hiç.belki özel bir amaçla okuınduğunda olabilir ama normali her mübünde 1 kez mübin duası
allah kabul etsin canım

onuda bana masal sölemişti oda senden duymuştu galiba

neyse tatlım bendeki kitapta da her mübinde 3-5 veya 7kez mübin duası okunur yazıyo.bende 7kez okudum.kısacık bi dua zaten. ozaman diğerini okumuyorum ben...

sağol bebişim...

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|

EDANURLU İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
FEBE|30|?
EDANURLU|30|?
SEMİ|50|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

31.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI 11. GÜN
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|24.04.2011
NEVA|25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??
EYLÜL|DOĞAL|??

Son düzenleme:
nevacım bende eda için 30tane alıyorum.

herkese kalsın diye.bitmezse yine alabilirim...

benim için başlamışsınız çok sevindim :79:
bende alayım mı 30 tane :) herkesin duası olsun istiyorum,sinerji çok olsun
bu arada şeker gibi ,bal gibi bol bebişli günler güzel hatunlar

Son düzenleme:
bende düşünüyorum biz neden artık dua okumuyoruz diye
sevindim tekrar listeyi görünce
edacım için 50 tane yazarmısın banada nevacım

bu arada kızlar annemin çok kapsamlı güzel bir dua kitabı var.orda hacet ve istek duası diye geçiyor.
akşam namazlarından sonra 40 elham suresi.
bende okumak istedim.başlayacam bugün işallah
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

inşallah canım inşallah

edacım sen eşinin imam olduğunu söylemiştin bir ara değilmi
o günden beri ne kadar şanslı olduğunu yazıcam denk gelemedik bir türlü
bizim en iyi komşumuz camimizin imamının eşiydi.sempatim var yani.hele o camiyle yanyana olan lojmanlar havası bile başka oluyor valla

aşk olsun semiiiiiii

kız öyle bi bebişim olsun,onu öyle boyayıp maça gidicez inşşş

bak ne kadar haklıyım sadece semi hyazısı okunuyor
aşkolsun kızmını okumak için pcyi gözüme soktum neyseki gözler sağlam

işallah canım işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…