günaydın şulecimm...
işe gitmeden bir bakayım dedim..
sabah yine idrar testi yaptım..
çizgim hala silik ama düne göre daha belirgin...
yarın dananın kuyruğu kopacak valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
beta hcg yükseldiyse bebeişim gelmiştir...
yükselmediyse
neyse canım ben çıkayım geç kalıyorum işe
masalım bende anestezisiz çektirdim..
ölüyorum sandım, çığlık çığlığa hastaneyi ayağa kaldırdım valla.
Allahım bir daha yaşatmasın bana bunu..
Bir daha böyle bir şeye gerek olursa, anestezi ile çektireceğim artık..
üstelik antibiyotik ve ağrı kesici bende kullandım..
Gerçi ben jinekolojik muayeneyi bile zor tolere ediyorum.
Her muayene ve aşılama benim için kabus..
Düşünsene canım kendimi ne kadar kasıyorsam artık plastik spekulum kırılıyor
hoşgeldin canım...
Amin ainşallah rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu
oh maşallah tumecim amma kuvetliymişin sen
Ay şaka bi yanada allah yardımcın olsun tatlım, zor senin için. çok şükür bende yok.
Ilk gittiğimde çoook korkmuş ve utanmıştım ama artık alıştım. Baksana türkiyenin her yerine gidip gösterebilecek pozisyondayım
Masalım cidden ya herkes gördü valla
canım bizim en güçlü kaslarımız oradaki kaslarımızmış...
Valla benim için her doktor kabus, ben masaya yatarken gözlerim doluyor, başlıyorum ağlamaya..
Doktor da şaşırıyor.
Düşünsene karşısında infertilite tedavisi gören biri ama masayı görünce başlıyor zırlamaya
Bu aşılamamda masya yattığımda sakindim..
Ne zamanki doktoru gördüm başladım ağlamaya, iki kolumu iki tarafta ebe tuttu, sanırım doktora tekme atma ihtimalime karşı bacaklar masaya bağlandı, ama ben çığlık çığlığa
Düşünsene ben ve doktor dışında odaya diğer ebeler de geldi, bir de bir kaç hasta bakıcı
ayyy rezil olmuştum
günün birinde hamile kalırsam, normal doğum da yapamam herhalde ben....
Zaten hamiş kalırsam sezeyanla kistim de alınacak :))))))
ay inşallah böyle bir şey olur
ah kızlar ya annemle konuştum canım burnuma geldi babam şeker hastası insülin boyutunda aynı zamanda tansiyonu var bide diyalize giriyor kısmi felç geçirdi evlenmeden önce hayatımın 8 senesini tamamen annem ve babama odaklamıştım 3 yıldır her akşam aradığımda babamın şekerinin düşmemiş ve şuurunu kaybetmemiş olması için dua ediyorum nekedar dikkat etsekte hiç beklenmedik bi anda oluyor ve tesadüfen farkediliyor.
Dün sabahta diyalize giderken geç kalmış biraz ve servisi kaçırmış annemde arabanın gittiğini görünce uyumuş babamında şekeri düşmüş merdivenlerde kalmış sabah 7,de allahtan komşunun eşi işe giderken farketmiş ve yukarı çıkarmış.
Eşime keşke evlenmeseydim onların yanında kalsaydım diyordum oda takdirin önüne geçemessin diyor haklı ama nebiliyim işte.
Dua etmekten başka şansım kalmadı.
merhaba arkadaşlar.ara ara topiğe girip okuyorum ama geçmiş okadar uzun ki fazla da internette durmamam gerekiyor.mine.yi merak ediyordum.sanırım 4 çıkmış sonucu.bakalım belki dediğiniz gibi geç döllenme olmuştur.tume.cim galiba sen de pazartesi öğreneceksin.herhangi bir ilaç kullanıyormusun?jel veya hap.onlar adet olmayı engelliyor.adet olamanı bekleme bence.zamanı gelişnce direkt baktır sonucuna.ben senden ümitliyim.sperm tahlil sonucunuz baya iyi çünkü.masal.cım sen de tüp bebeğin hangi aşamasındasın?başladınızmı?yada ne zaman başlayacaksınız?buarada benim çok zor geçiyor.bütün gün bulantım var.öğürmekten bir hal oldum.allah.ıma şükür bugün daha iyiyim.cumartesi kalp atışını duymaya gidicez.o gün 7.haftamız bitecek inşallah,8 e giricez allahımın izniyle:))herkesi çok öpüyorum.tume için okunan duayı kaçırdım ama her akşam hepiniz ve hepimiz için dua ediyorum bolbol.öpüyorum herkesi.
maaşallah allah cc muhabbetinizi arttırsın kızlar nasılsınız
akşam namazındansonra uyudum,kalktım,içim bi kıpır kıpır kendimi çok mutlu hissettim
bu ay farklı bişey var içimde,herzamankinden daha çok umut,kalbimin üstünde böyle minik bişey hoplayıp duruyor,ben aşılama olduğum zamanbile bu kadar ümitli değildim,çok dua edin kader arkadaşlarım,ümitlerim suya düşmesinler,kendimi çook acayip hissediyorum
selam kızlar
ben geldim:))
kan sonucumu aldım.. Beta hcg 8,07 çıkmış...
Bu değer biraz düşük.. Bugün aşılamanın 10. Günüydü.. Cuma tekrar kan testi yaptırcağım.. Inşallah değerim yükselmiş olur... 7-8 mart gibi adet olacaktım.. Adetten bir hafta önce bu değer normal midir sizce????
Eğer bebek gerçekten varsa şu an 3 haftalık falan oluyor... Doktoru aradım ama tel kapalı ulaşamadım..
[ı]offff
kızlar neden kimse yok bu akşam.
Ben bebek görmeye gittim ya bu akşam.dokundu be ya.benden 10 yaş küçük kuzenimin bebeği 15 günlükallah annebabasına bağışlasın.sevdim ama kucağımdayken biranlığına düşündüm benim olduğunu varan1
annemle teyzemle mutfağa gitmiş ve seminin olmayacakmı bebeği demiş teyzeme
bu akşam ilk defa annemin gözlerinde bebeğimin olmayacağını düşündüğünü o umutsuzluğu gördüm.
Bir daha bebek görmeye falan gitmeyecem işte.[/ı]
[ı]çok zormuş.şuan ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ama ağlayamıyorum bile.yanımda annem var.
Tüm ömrüm böyle gizli saklı üzülerek mi geçicek ya.
Rabbim bize acır işallah.
Bu ay da çalışamadık.offf bişeyler yapmalı ama ne.aşılama diyecek dr ama benim aşılamada da şansım yok denecek kadar az ki
Rabbime sığınıp dua atmekten başka birşey gelmiyor şu an elimden[/ı]
[ı]ya ne bileyim bazen hiç etkilenmiyorum sanki bazende böyle oluyor işte
türkçesi bastırdığım görmemezlikten duymamazlıktan geldiğim bütün duygularım bazen böyle bir yol bulup su yüzüne çıkıyor sanırım.
E hadi bu durumda oturup beraber ağlayalım[/ı]
[ı]hım bu benim için çok zor bir soru.çünki cevabını bildiğimi sanmıyorum.
Ne beklediğimi bilmiyorum.özet geçeyim.
1negatif aşılama ve sonra aşılama ile şansımın çok az söylendi.aşılamam özeldeydi.tüp için üniversite hastanesine gittim tabi onlarda önce aşılama dediler.
Bende 2 aşılama ardından tüp v.s bu meşakatli yolu yürüyecek yaşayacak gücü bulamadım kendimde öyle kaldı.ocak ayı idi sanırım.bir dahada gitmedim.
Gitmem gerekiyor biliyorum ama gidemiyorum neden bilmiyorum
böyle saçma sapan bir durumdayım işte[/ı]
[ı]hımmm:44::44:
Başkasına gelince öylede iş kendime gelince biraz değişiyor.
Ben asla bir masal kadar tume kadar olabileceğimi sanmıyorum.
Benim daha önceden hastaneye antipati duymamın sebepleri var.ve sanırım bıçak kemiğe dayanmadan gidemeyeceğim tüp için.birinin beni sürüklemesi gerekiyor canım ama bunu kimseye demiyorum ki beni tutup götürmesinler zorla
[/ı]
kızların kulağını çınlattım sabah yiyicem zılgıtı
[ı]
Ay yok canım uğraşamam onunla.daha beter sinirlenmekten başka birşeye yaramaz.6 yıldır tanımdım artık değişmez.
Ya bende hiç suç yok tabi
hhheehehee akladım kendimi yine kulakları çınlasın neva gibi yağ gibi üste çıktım
[/ı]
günaydın herkeze en hayırlı günler bütün dilekleriniz kabul olması umuduyla topingimiz çok sessiz artık neva olmayınca kimse girmek istemiyor galiba neva ne zaman geleceksin
evet gecede kimse yoktu orkide semiyle lafladık
nevanın yokluğu kendini hissetiriyor gerçekten
neva hoşgeldin,nerelerdesin kuzummm
allah cc kolaylık versin işlerinde
hoşgeldinnn bitanemmmm...hadi işlerini bitir gel hemen
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|
TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
EDANURLU|60|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
ŞULE|30|OKUNDU
HASRET41|40|?
KIZLAR BU CUMAYA KADAR BİTİRELİM
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
31.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI 11. GÜN
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|24.04.2011
NEVA|25.04.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|? ?
günaydın şulecimm...
işe gitmeden bir bakayım dedim..
sabah yine idrar testi yaptım..
çizgim hala silik ama düne göre daha belirgin...
yarın dananın kuyruğu kopacak valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
beta hcg yükseldiyse bebeişim gelmiştir...
yükselmediyse
neyse canım ben çıkayım geç kalıyorum işe
günaydın diycem ama topikte kimseler yok noluyo topiğe iyice sessizleşti
febecim canım cevap verebilmek için yarım saattir pc ile boğuşuyorum
geç olacak ama
ben her mübine geldiğinde 1 defa mübin duası okunduğunu biliyorum
hepsi bu.
mübin duasına gelindiğinde tekrar baştan okunduğunuda duymuştum ama hocalardan öyle birşey duymadım hiç.belki özel bir amaçla okuınduğunda olabilir ama normali her mübünde 1 kez mübin duası
allah kabul etsin canım
nevacım bende eda için 30tane alıyorum.
Herkese kalsın diye.bitmezse yine alabilirim...
evet canım bende onun için az alıyorum herkese kalsın diye nasılsın? şekerimmm
[ı]bende düşünüyorum biz neden artık dua okumuyoruz diye
sevindim tekrar listeyi görünce
edacım için 50 tane yazarmısın banada nevacım
bu arada kızlar annemin çok kapsamlı güzel bir dua kitabı var.orda hacet ve istek duası diye geçiyor.
Akşam namazlarından sonra 40 elham suresi.
Bende okumak istedim.başlayacam bugün işallah
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin[/ı]
aşk olsun semiiiiiii
kız öyle bi bebişim olsun,onu öyle boyayıp maça gidicez inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?