Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 yaşındayım hep özlem duyduğum bişeydi kilo insanların etopyalı muamelesi yapmasından bıkmıştım şimdi 66 kiloyum ve çok orantılı bi kilodayım oğluşum annesinin kilo özlemini giderdi ama kendisi gitti malesef

[ı]hımm ben 54 55 falan olduğumda kociş başlıyor
kg al demeye geçen 59 a çıktım nede bilmem korktu:18: Yeter bu kadar demeye başladı
[/ı]

Ben iyice kompleks yaptım derdim yokmuş gibi bide buu :96::96::96:
10 kilocuk verebilsem

allahtan kemikliyim sanırım kilomu göstermiyorum siz 50 lerden bahsediyorsunuz ben 60 kiloda 36 beden giyebiliyorum çok rahat 72 dede şu an 40 bedenim boyum 1.67

inşş en kısa zamanda tekrar yaşarsın o duyguyu tatlım.üzülme artık bundada bi hayır vardır de teselli et kendini..
allahtan kemikliyim sanırım kilomu göstermiyorum siz 50 lerden bahsediyorsunuz ben 60 kiloda 36 beden giyebiliyorum çok rahat 72 dede şu an 40 bedenim boyum 1.67

sanırım boylarımız aynı dediğin gibi kemik kas onlar kiloyu çok etkiliyo.aynı kiloda olan insanların biri kilolu biri zayıf gözükebiliyo bazen..

Son düzenleme:

slm kızlar nasılsınız tume gelmemiş bende annemlredeydim gelir gelmez baktım ama bi haber yok inşallah güzel haberlerle gelecek...ve bugün çok ama çok üzüldüğüm bi nokta oldu annem bana bi ebe demişti bende tamam gideyim dedim annemlerin orda biri gitmiş kız kaç kere aşılama falan denemiş olmamış en sonunda o ebe sayesinde kalmış kadın altan muane edip ilaç koyuyormuş kızla konuşayım dedim hem ögreneyim giderim diye bebişini dogurmuş yalnız anne karnındayken bebegin kalbinde sorun varmış dogduktan 2 gün sonra ölmüş nasıl dayanılır bu acıya allahım hepimize hayırlısını versin en önemlisi bu onun acısını verecegine böyle acı çekmek daha iyidir heralde kızda çok kötü olunca annesi götürmüş ben bu durumda zatende konuşamazdım ordan yakını ile konuştuk öyle söyledi allahım herşeyin hakkımızda hayırlısı nasıl dua edecegimizi bilmemiz çok önemli

kızlar selammmmmmmm..hepinizzi çok özledim..geçmişi okuyamadım umarım keyifler yerindedir..hamiş haberlerini bekliyorum dört gözle:)misafirim var yemeğe çıkmam lazım oyüzden ..sevgilerrrrrrrrbana da 50 dua yaz nevacım..

bitaraftan yemek yapıyorum sıkıştımda tumede yazmadı hala geçmişi okuyo sanırım hadi tumeee sevindir biziiii

merhaba kızlar

kusura bakmayın öğlen eve gelemedim.. sabah o kadar aceleyle çıktım ki evden, anahtarı evde unutmuşum..

neyse ben yine kan verdim değerim 6,11 çıktı..
5 üstü olduğu için hala pozitif görünüyor...
doktorumu aradım ama bugün ameliyat günüymüş ulaşamadım.
sağlık ocağındaki doktorla görüştüm..
çok normal dedi bu değer, daha adetine bir hafta var dedi.
yükselebilir dedi,
ama ben her zamanki gibi umutlu değilim.
ve gerçekten üzülmedim..
RABBİM HAKKIMDA NE EYLERSE GÜZEL EYLER.
pazartesiyi bekleyeceğim.
pazartesi doktoruma gideceğim.. hayırlısı bakalım..

inşşş hayırlısıyla bebişin seninledir bitanem...

ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…