[ı]hımm ben 54 55 falan olduğumda kociş başlıyor
kg al demeye geçen 59 a çıktım nede bilmem korktu:18: Yeter bu kadar demeye başladı[/ı]
hayrıdır bitanem nolduuu??? kim üzdü seni bakim???
fabecim duyduklarımın karşılığında alt üst olmuştum ama 3 yıllık evliyim annemleri 3. kez ağırlıyıcaktım bu yüzden sıktım kendimi neyseki bişey hissettirmeden gittiler.
bu konuyu burda konuşuyor olmaktan çok utanıyorum başınızı şişirmek istemem sağol sorduğun için.
üzüldüm canım.şimdi iyisindir işallah.anlatmak istersen elimizden pek birşey gelmez belki amadinleriz
üzülme canım boşver anlatmak isterim ama anlatıp kafanızı şişirmek istemiyorum.
inşş en kısa zamanda tekrar yaşarsın o duyguyu tatlım.üzülme artık bundada bi hayır vardır de teselli et kendini..28 yaşındayım hep özlem duyduğum bişeydi kilo insanların etopyalı muamelesi yapmasından bıkmıştım şimdi 66 kiloyum ve çok orantılı bi kilodayım oğluşum annesinin kilo özlemini giderdi ama kendisi gitti malesef
allahtan kemikliyim sanırım kilomu göstermiyorum siz 50 lerden bahsediyorsunuz ben 60 kiloda 36 beden giyebiliyorum çok rahat 72 dede şu an 40 bedenim boyum 1.67
hayrıdır bitanem nolduuu??? kim üzdü seni bakim???
fabecim duyduklarımın karşılığında alt üst olmuştum ama 3 yıllık evliyim annemleri 3. kez ağırlıyıcaktım bu yüzden sıktım kendimi neyseki bişey hissettirmeden gittiler.
bu konuyu burda konuşuyor olmaktan çok utanıyorum başınızı şişirmek istemem sağol sorduğun için.
ya aşk olsun nedemek baş şişirmek?? kızarım heeeeanlatmak istersen dinleriz ama yok istemiyosanda sen bilirsin.ama üzülmek yok ok??
ya aşak olsun nedemek baş şişirmek?? kızarım heeeeanlatmak istersen dinleriz ama yok istemiyosanda sen bilirsin.ama üzülmek yok ok??
sağol fabecim beni dinlerken sıkılmıyıcağınızı biliyorum ama ben bu konuyu konuşuyor olmaktan utanıyorum inan.
kayınpederimden çarşamba günü tekrar tüp bebek deneyebilmek için altınlarımı istedim ayrıca kan pıhtılaşması rahim filmi ve doktorun istediği bikaç test var hepside maliyetli ama beni muhattap kabul etmeyip oğlunu araması yetmiyormuş gibi söyle karına onu silerim demişbakarmısın ya adamın borcu var diye 2 aylık evliyken hiç bişey gözetmeden çıkardım verdim şimdi 3 yıl sonra ilk defa istedim ve istiyor olma nedenim ortada beni silermiş alırken iyi isteyince kötü oluyruz.
sağol fabecim beni dinlerken sıkılmıyıcağınızı biliyorum ama ben bu konuyu konuşuyor olmaktan utanıyorum inan.
kayınpederimden çarşamba günü tekrar tüp bebek deneyebilmek için altınlarımı istedim ayrıca kan pıhtılaşması rahim filmi ve doktorun istediği bikaç test var hepside maliyetli ama beni muhattap kabul etmeyip oğlunu araması yetmiyormuş gibi söyle karına onu silerim demişbakarmısın ya adamın borcu var diye 2 aylık evliyken hiç bişey gözetmeden çıkardım verdim şimdi 3 yıl sonra ilk defa istedim ve istiyor olma nedenim ortada beni silermiş alırken iyi isteyince kötü oluyruz.
utanma tatlım onlar yaparken utanmıyolar sen hiç utanma..yani nasıl insanlar bunlar analamadım..ne desem bilmiyorum cnm ama takma boşver.sen değilde eşin neden istemedi altınları?? sana borçları olmasa bile eğer durumları müsaitse böyle bi konuda çıkarıp vermeleri gerekir.. sen Allaha dua et cnm rabbim yardım etsin inşş...
EEE HEP ÖYLE OLMUYORMU BİRİNİ 40 YIL SIRTINDA TAŞI 1 GÜN İNDİR SENDEN KÖTÜSÜ OLMAZMIŞ O HESAP KÖTÜLÜK BU DÜNYADA GEÇİYOR AMA BİZE ÖTEKİ TARAF LAZIM ONUN İÇİN ALLAHA HAVALE ET TATLIM O BİR ŞEKİLDE SANA YARDIM EDER O ALTINLAR K.PEDERDEN GELMESEDE BAŞKA YOLLA GELİR AMA ONDAN BU DÜNYADADA DİĞER TARAFTADA ÇIKAR ÖYLE OLMAKTANSA BOŞVER GÜZELİM İNŞ. ALINLARA GEREK DUYMADAN KENDİ GELİR BEBİŞ
slm kızlar nasılsınız tume gelmemiş bende annemlredeydim gelir gelmez baktım ama bi haber yok inşallah güzel haberlerle gelecek...ve bugün çok ama çok üzüldüğüm bi nokta oldu annem bana bi ebe demişti bende tamam gideyim dedim annemlerin orda biri gitmiş kız kaç kere aşılama falan denemiş olmamış en sonunda o ebe sayesinde kalmış kadın altan muane edip ilaç koyuyormuş kızla konuşayım dedim hem ögreneyim giderim diye bebişini dogurmuş yalnız anne karnındayken bebegin kalbinde sorun varmış dogduktan 2 gün sonra ölmüş nasıl dayanılır bu acıya allahım hepimize hayırlısını versin en önemlisi bu onun acısını verecegine böyle acı çekmek daha iyidir heralde kızda çok kötü olunca annesi götürmüş ben bu durumda zatende konuşamazdım ordan yakını ile konuştuk öyle söyledi allahım herşeyin hakkımızda hayırlısı nasıl dua edecegimizi bilmemiz çok önemli
HAKLISIN TATLIM NASIL DUA ETTİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ HERŞEYİN HAYIRLISI TATLIM HEP BİZDEN KÖTÜSÜNÜ DÜŞÜNÜM HAMDEDELİMKİ RABBİM KARŞILIĞINI VERSİNVE ÖYLE ACILAR YAŞATMASIN
utanma tatlım onlar yaparken utanmıyolar sen hiç utanma..yani nasıl insanlar bunlar analamadım..ne desem bilmiyorum cnm ama takma boşver.sen değilde eşin neden istemedi altınları?? sana borçları olmasa bile eğer durumları müsaitse böyle bi konuda çıkarıp vermeleri gerekir.. sen Allaha dua et cnm rabbim yardım etsin inşş...
eşimle babasınının ilişkileri çok mesafeli tek örnek veriyim sadece bayramlarda birbirleriyle öpüşürler sohpet etmezler beraber aynı odada otursunlar birbirleriyle konuşmazlar ve daha aklıma
gelmeyen bir sürü şey.
Ah nerde günahını bile vermez bize o
amin canım zaten tek sığınıcağımız kapı rabbim ama bu dünyadada insan ailesini yanında görmek istiyor artık eşim üzülücek diye ailemle bir araya geldiğimizde çok samimi olamıyorum bana senle babanın arasındaki ilişki gibi bi ilişki olmasını çok isterdim babamla dedi geçen gün. neyse eşimi ikna ettim ve konuşmaya gidicem kayınpederimle sence yanlışmı olur.
eşimle babasınının ilişkileri çok mesafeli tek örnek veriyim sadece bayramlarda birbirleriyle öpüşürler sohpet etmezler beraber aynı odada otursunlar birbirleriyle konuşmazlar ve daha aklıma
gelmeyen bir sürü şey.
Ah nerde günahını bile vermez bize o
amin canım zaten tek sığınıcağımız kapı rabbim ama bu dünyadada insan ailesini yanında görmek istiyor artık eşim üzülücek diye ailemle bir araya geldiğimizde çok samimi olamıyorum bana senle babanın arasındaki ilişki gibi bi ilişki olmasını çok isterdim babamla dedi geçen gün. neyse eşimi ikna ettim ve konuşmaya gidicem kayınpederimle sence yanlışmı olur.
ay bitanem ne desemki bellki k.pederin asabi biri.silerim falan dediğine göre.ben olsam konuşmazdım heralde eşime devrederdim olayı.çünkü sana ağır konuşursa tamiri zor.onlar baba oğul aralarında halletsinler.
peki bunların durumu müsaittemi vermiyolar yoksa durumları kötümü???
bide tatlım aklıma geldi sizin aşılama yaptırma şansınız yokmuydu??
EEE HEP ÖYLE OLMUYORMU BİRİNİ 40 YIL SIRTINDA TAŞI 1 GÜN İNDİR SENDEN KÖTÜSÜ OLMAZMIŞ O HESAP KÖTÜLÜK BU DÜNYADA GEÇİYOR AMA BİZE ÖTEKİ TARAF LAZIM ONUN İÇİN ALLAHA HAVALE ET TATLIM O BİR ŞEKİLDE SANA YARDIM EDER O ALTINLAR K.PEDERDEN GELMESEDE BAŞKA YOLLA GELİR AMA ONDAN BU DÜNYADADA DİĞER TARAFTADA ÇIKAR ÖYLE OLMAKTANSA BOŞVER GÜZELİM İNŞ. ALINLARA GEREK DUYMADAN KENDİ GELİR BEBİŞ
inşallah nevacım sağol biliyorum RABBİMİN adaleti er yada geç tecelli edicektir bizim gibi acelesi yok ama artık ben parada değilim bu sözden sonra nasıl böyle söyleyebilir aklım almıyor bu konuda öyle şeyler duydumki artık konuşmanın zamanıdır diyorum.
bu topiği bu konuyla meşgul ettiğim için herkesten
özür dilerim kusura bakmayın lütfen.
merhaba kızlar
kusura bakmayın öğlen eve gelemedim.. sabah o kadar aceleyle çıktım ki evden, anahtarı evde unutmuşum..
neyse ben yine kan verdim değerim 6,11 çıktı..
5 üstü olduğu için hala pozitif görünüyor...
doktorumu aradım ama bugün ameliyat günüymüş ulaşamadım.
sağlık ocağındaki doktorla görüştüm..
çok normal dedi bu değer, daha adetine bir hafta var dedi.
yükselebilir dedi,
ama ben her zamanki gibi umutlu değilim.
ve gerçekten üzülmedim..
RABBİM HAKKIMDA NE EYLERSE GÜZEL EYLER.
pazartesiyi bekleyeceğim.
pazartesi doktoruma gideceğim.. hayırlısı bakalım..
ay bitanem ne desemki bellki k.pederin asabi biri.silerim falan dediğine göre.ben olsam konuşmazdım heralde eşime devrederdim olayı.çünkü sana ağır konuşursa tamiri zor.onlar baba oğul aralarında halletsinler.
peki bunların durumu müsaittemi vermiyolar yoksa durumları kötümü???
bide tatlım aklıma geldi sizin aşılama yaptırma şansınız yokmuydu??
zaten benimle hiç muhattap olmuyorki silince değişen bişey olmıyıcak yani kaldıki bu laftan sonra onu görmek istemiyiceğimden emin değilim.
diyorum ta ilişkileri çok zayıf çocuklarıyla eşim tek erkek ama genede ilgisiz büyümüş.
babasından çok mecbur kaldığı zaman bile arabayı annesine istetiyordu.
durumları musait olmasa ALLAHTA şahit istemezdim ama yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.
bizim tek şansımız tüp bebekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?