Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar çoook hoşsunuz :)) benim arkamdan gelmişsiniz...takım hala zayıflamak istediğinizi düşünüo bende sölemedim :)) çok şekersiniz...
takımım iyidir sıcak kanlı arkadaşlarım var
ben kk ile kilo nedeniyle tanıştım ama kaderde bu sorunla da karşılaşmak varmış (
Rabbim e şükürler olsun dert verdi ama inş. dermanını da verecek
sınavımızı isyansız atlatmayı nasip etsin bize...

tumeyi merak ettim
şulecim o konuda bende dertliyim ama sesimi çıkarmıyorum Rabbime bıraktım
demek ki sınav her yerden geliyo önemli sabredip dua etmek

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama degerin sıfırlanmamışta demek var umut hemen umutsuzluga kapılma iki yöndende düşün inşllah seninledir bebişin

tumeyi merak ettim
şulecim o konuda bende dertliyim ama sesimi çıkarmıyorum Rabbime bıraktım
demek ki sınav her yerden geliyo önemli sabredip dua etmek

Ah dosbacım bende 3 yıldır susuyodum ama tüp bebek tedavisi için 15 milyar kredi çektik ödüyoruz bebeğimide kaybettim tektar yaptırmak istiyorum ANNE olmak istiyorum dolayısıyla o paraya ihtiyacım var yoksa inan hiç tenezzül etmezdim.AMİN canım RABBİM yardım etsin.

Tumecim RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin seninledir bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine umuduna kavuşman dileğiyle.

inşşş hayırlısıyla bebişin seninledir bitanem...

ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi..

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama degerin sıfırlanmamışta demek var umut hemen umutsuzluga kapılma iki yöndende düşün inşllah seninledir bebişin

Tumecim RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin seninledir bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine umuduna kavuşman dileğiyle.

SAĞOLUN KIZLAR..
inşallah hayırlısı olur..
biliyorsunuz ki umutlu değildim zaten...
üzülmedim ben.
demekki yine doğru zaman değilmiş,
pzartesi gideceğim doktora.
3. aşılamanın yapıldığının raporunu alıp yazın tüp bebek için zonguldak yollarına düşeceğim

yanlış anlama ama tatlım istesende k.pederinin vereceğini sanmıyorum çünkü insan olsalar size söyletmeden zaten verirlerdi sadece tatsız şeylerle bir başka şeylere üzüleceksin kocanda tavrını koysun ezik durduğu sürece daha çok üzülürsünüz tatlım herşeydede öne atlama derim sildide çok büyük iş o kimki böyle karaktersiz, bencil,dünya malına tamahkar insanlardan nefret ediyorum insan evladını madur edermi olduki o ziynet eşyası kadına borç helali nasıl alırlar tövbeee kızdım yinee

dosbacım aslında doğru düşünmüşler ben zayıflamak istiyorum amaaaaa çok yavaş oluyor yemekle aram yok ama çekirdek tatlı türünü çok seviyorum :125:

5 in üstü pozitif değilmi tatlım ben öyle biliyorum ne bu umutsuzluk anlayamadım ben :26:

nevacım 8.07 iken 6.11e düşmüş..
sanırım biyokimyasal gebelik..
çükü 12. güne göre değer düşük

hımmm anladım tatlım ne yapalım elden sabretmekten başka birşey gelmiyor
neyse kızlar ben şimdi çkıyorum akşama uğrayabilirsem bir ara uğrarım malum yarın sınav var dua edin benim için kuzucuklarum

Anladım canım keşke yardımcı olabilseydim.
Ama pansiyon ötele nazaran daha ucuzdur tabi ALLAH yardımcın olsun.

evet bende öyle düşünüyorum burda bir tanıdığımın vasıtasıylan şirin evleren kiralık bir oda buldum ana sirin evler şişliye ne kadar mesafede onu bilmiyorum varsa bilgin paylaşırmısın canım

kızlar herkese iyi geceler..
bu akşam topik pek sessiz.
gerçi bizim topik geceleri hareketli9:

ben yatıyorum şekerler... sabah erken kalkacağım...

kızlar herkese iyi geceler..
bu akşam topik pek sessiz.
gerçi bizim topik geceleri hareketli9:

ben yatıyorum şekerler... sabah erken kalkacağım...

tumecim hakkında hayırlısı bitanem.
öpüyorum seni

iyi geceler tatlım

kızlar iyi geceler
ben yorgunum bu akşam. dualarımı bitirip yatıcam

öpüyorum herkeziii.... tatlı rüyalaaaarr

mrb arkadaşlar 24 martta donmuşlarla transferım oldu ve 4 gun kaldı teste çok heycanlıyım.....10.gunde ıdrarda çıkarmı sonuç yapan varmıııı.............

slm sınavı olan herkese başarılar allah yardımcımz olsun inşalla iyi sonuçlar alırız kızlar forumda akarken gördüm şans dilemek istedim...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…