Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

veeee çoooook sevindim...
hayırlısıyla bebişin en sağlıklı en güzeeel bi şekilde gelmesi dileğiyle tatlıııımmm...
amaaaaaaaan yer onu teyzesiiiiiii

bilmiyorum ki masalcım
üniye gitmeye cesaretim yok ta
eski druma 2.aşılamamı yaptırsam mı diyorum
pek mantıklı bir düşünce değilk ama:44::44:

peki özele gitme şansın varmı tatlım.
özelde denesen nasıl olur. benimki bi fikir:44:

bende oğluşuma 2 tane zıbın almıştım eşimle kalp atışlarını duyduktan sonra bide hamiş bi komşum var çok tatlı yeşil bi zıbın almıştı sağolsun kaldırdım onları şimdi sürekli görmiyim diye.

ben o konuda beceriksizim sanırım
bebiş bakabilirmiyim bilmiyorum.uyku düşkünüyüm ben uykumu alamayınca leyla gibi dolaşıyorum tüm gün.bir iş bile yapamıyorum
bebiş olursa hele birde huysuz birşey olursa ne yaparım bilmem
tek bildiğim eririm ben aldığım kg 1 ayda erir gider valla
yok sadece bu gece değil her gece rica ederim semicim ne demek
Ahhhhhhhh semicim okadar dua ediyorumki uyku uyabilmek için bende halimden hiç memnun değilim ama düzelmiyor işte.

bende uyuyamam ama vücut alıştı en erken 1 de uyumaya.o yüzden yani
sen neden uyuyamıyorsun ki tatlım.

semicim geçen gece bende özele gidemiyiceğini düşündüğüm için maddiyatın engel olduğunu düşünmüştüm bende merak ediyorum masalın sorusunun cvb,nı neden özeli tercih etmiyosun?

canım benim ya kıyamam ama üzülmek yok rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek yeniden ..umutlu olmaya bakalım değil mi şulecim.geçmişi okudum tatlım çok sinir k.pederine ya insan nasıl bu kadar vicdansız olur anlamıyorum ama allah çok büyük sen hiç merak etme..

bilyorum tam olarak semicim ama tek şüpelendiğim bi konu var bekarlıktan kalma babamın gece şekeri düşerde duymayız diye uyuyamıyordum sonrada geçmedi.
bende bebek olunca gece nasıl uyanıcam diye endişe ediyorum bazen benim sıkıntım 2 gün hiç uyumıyim dayanıyorum ama uyuduğum zaman uyanmakta zorlanıyorum.

Evet melodicim sabredicez RABBİMİN vardır bi bildiği boynumuz kıldan ince hamd olsun.
ona sorsan o dünyanın en iyi kayınpederi bu akşam gittim konuşyum ezile büzüle nihayet ikna oldu çok şükür görseydin ama halimi sadaka istiyordum sanki.

valla annelik öyle bişeymiş ki tık dediğin anda uyanırsın diyolar..bide anne olunca içgüdüsel bazı şeyler hemen yapıyosun bence..ben yeğenlerime bakarken deliksiz uyuduğumu hiç hatırlamam ki bende uykuya acayip düşkün bir tipim..dicem o ki hiç merak etmeyin kucağınıza aldığınız anda siz bile şaşıracaksız olanlara :)

olsun tatlım boşver ..bebeğe giden her yol mübah ya:)torunu olunca belki değişir azcıkın :)

iyi geceler masalcım ALLAH rahatlık versin bu arada bukadar pimpirikli olmak doğru değil nacisane fikrim eşelememek lazım biliyosun.

aşılama için mi tüp içinmi
aşılamam zaten özelde oluyor canım
tüp diyorsan 1 tüp bebek yaptırabilirim özelde ama ya tutmazsa 2.cisi maddi olarak yorar bizi

olsun tatlım boşver ..bebeğe giden her yol mübah ya:)torunu olunca belki değişir azcıkın :)

aynen katılıyorum sana başka bi sebeple istemezdim istemedimde zaten bende eşimi bunu
düşünerek ikna ettim.
5 tane torunu var ama onları alıp sevmez bile sanmıyorum canım bizim bebişimizide sevsin.

inşallah ya bazen ben acaba naparım diye üzülüyordum.

aşılama için mi tüp içinmi
aşılamam zaten özelde oluyor canım
tüp diyorsan 1 tüp bebek yaptırabilirim özelde ama ya tutmazsa 2.cisi maddi olarak yorar bizi

bende nedenini merak ediyordum geçen yanlış anlama sebebim buydu ama kısmende olsa doğru anlamışım haklısın semicim kolay değil bizim 9 milyarı buldu.

canlar ben çıkıyorum eşim bekliyor :)yumurtlama zamanlarımda bu aralar çalışmak lazım :)ya bide ben salı günü hsg çektirdim ya bugün birlikte olsak sorun olmaz heralde değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…