canım drum tüp bebek demedi.normal yollada kalabilirim biliyorum drum sadece normal yada aşılama ile şansımın az olduğunu söyledi.
eee haklı tek tüp artı sperm hareket problemi olunca şansım sebepsiz infertiliteye göre azalıyor
ben bebek elbisesi almaya bayılırım.kuzenime dedim.alır alır gelirim diye.burulurum biraz o kadar.dediğim gibi o akşam anneminde umutsuz olduğunu ilk defa farketmek beni üzdü sanırım.annem hep olacak derdi şimdi acaba mı diye düşündüğünü farkettim sanırım
ama yanıltıcam herkesi
işallah rabbim verecek
bilmiyorum ki masalcım
üniye gitmeye cesaretim yok ta
eski druma 2.aşılamamı yaptırsam mı diyorum
pek mantıklı bir düşünce değilk ama:44::44:
canım benim inşallah :)var ya o kadar mutlu olucam ki içimizden biri hamile kalırsa teker teker gidelim göbüşleri şişirelim inşallah..bende bayılıyorum bebek kıyafeti almaya valla ama şimdi biraz buruluyorum da tabii ama ben 4 yeğen büyüttüm bebk konusunda tecrübem var alllah artık kendi çocuğuma bakmayı nasip eder inşallah ..
veeee çoooook sevindim...
hayırlısıyla bebişin en sağlıklı en güzeeel bi şekilde gelmesi dileğiyle tatlıııımmm...
amaaaaaaaan yer onu teyzesiiiiiii
canım benim inşallah :)var ya o kadar mutlu olucam ki içimizden biri hamile kalırsa teker teker gidelim göbüşleri şişirelim inşallah..bende bayılıyorum bebek kıyafeti almaya valla ama şimdi biraz buruluyorum da tabii ama ben 4 yeğen büyüttüm bebk konusunda tecrübem var alllah artık kendi çocuğuma bakmayı nasip eder inşallah ..
yok sadece bu gece değil her gece rica ederim semicim ne demek
Ahhhhhhhh semicim okadar dua ediyorumki uyku uyabilmek için bende halimden hiç memnun değilim ama düzelmiyor işte.
peki özele gitme şansın varmı tatlım.
özelde denesen nasıl olur. benimki bi fikir:44:
bende oğluşuma 2 tane zıbın almıştım eşimle kalp atışlarını duyduktan sonra bide hamiş bi komşum var çok tatlı yeşil bi zıbın almıştı sağolsun kaldırdım onları şimdi sürekli görmiyim diye.
ben o konuda beceriksizim sanırım
bebiş bakabilirmiyim bilmiyorum.uyku düşkünüyüm ben uykumu alamayınca leyla gibi dolaşıyorum tüm gün.bir iş bile yapamıyorum
bebiş olursa hele birde huysuz birşey olursa ne yaparım bilmem
tek bildiğim eririm ben aldığım kg 1 ayda erir gider valla
bende uyuyamam ama vücut alıştı en erken 1 de uyumaya.o yüzden yani
sen neden uyuyamıyorsun ki tatlım.
kızlaaaar ben kaçıyorum
iyi geceler hepinize. öpüyoruuuuuuuuuummm
canım benim ya kıyamamama üzülmek yok rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek yeniden ..umutlu olmaya bakalım değil mi şulecim.geçmişi okudum tatlım çok sinir k.pederine ya insan nasıl bu kadar vicdansız olur anlamıyorum ama allah çok büyük sen hiç merak etme..
ben o konuda beceriksizim sanırım
bebiş bakabilirmiyim bilmiyorum.uyku düşkünüyüm ben uykumu alamayınca leyla gibi dolaşıyorum tüm gün.bir iş bile yapamıyorum
bebiş olursa hele birde huysuz birşey olursa ne yaparım bilmem
tek bildiğim eririm ben aldığım kg 1 ayda erir gider valla
bende uyuyamam ama vücut alıştı en erken 1 de uyumaya.o yüzden yani
sen neden uyuyamıyorsun ki tatlım.
Evet melodicim sabredicez RABBİMİN vardır bi bildiği boynumuz kıldan ince hamd olsun.
ona sorsan o dünyanın en iyi kayınpederi bu akşam gittim konuşyum ezile büzüle nihayet ikna oldu çok şükür görseydin ama halimi sadaka istiyordum sanki.
peki özele gitme şansın varmı tatlım.
özelde denesen nasıl olur. benimki bi fikir:44:
olsun tatlım boşver ..bebeğe giden her yol mübah ya:)torunu olunca belki değişir azcıkın :)
valla annelik öyle bişeymiş ki tık dediğin anda uyanırsın diyolar..bide anne olunca içgüdüsel bazı şeyler hemen yapıyosun bence..ben yeğenlerime bakarken deliksiz uyuduğumu hiç hatırlamam ki bende uykuya acayip düşkün bir tipim..dicem o ki hiç merak etmeyin kucağınıza aldığınız anda siz bile şaşıracaksız olanlara :)
aşılama için mi tüp içinmi
aşılamam zaten özelde oluyor canım
tüp diyorsan 1 tüp bebek yaptırabilirim özelde ama ya tutmazsa 2.cisi maddi olarak yorar bizi
canlar ben çıkıyorum eşim bekliyor :)yumurtlama zamanlarımda bu aralar çalışmak lazım :)ya bide ben salı günü hsg çektirdim ya bugün birlikte olsak sorun olmaz heralde değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?