bende nedenini merak ediyordum geçen yanlış anlama sebebim buydu ama kısmende olsa doğru anlamışım haklısın semicim kolay değil bizim 9 milyarı buldu.
neden o kadar ço acaba ?masal 5,6 ya halledecek sanırım siz bayağı ödemişsiniz tatlım ..
evet bizimde ortalama 7 bulucaktı ama eşimin rahatsılığının genetik olabiliceğinden test yapıldı pahallı bi testi bu nedenle maliyet artı.
günaydın kızlar....
gününüz güzel geçsin inşallah..
az önce tekrar idrar testi yaptım.
2. ç,izgim biraz daha silikleşmiş..
yani beta hcg sürekli düşüyor, kesinleşti bu.
bu sefer de olmadı ama moralleri bozmak yok...
BEBEK UĞRUNDA HERŞEYE TAM GAZ DEVAM....
dosbaaaa dün çok güldüm ben vallaaaa ..bilmiyolarki ben sizin peşinizden geldim
kızlar çoook hoşsunuz :)) benim arkamdan gelmişsiniz...takım hala zayıflamak istediğinizi düşünüo bende sölemedim :)) çok şekersiniz...
takımım iyidir sıcak kanlı arkadaşlarım var
ben kk ile kilo nedeniyle tanıştım ama kaderde bu sorunla da karşılaşmak varmış(
Rabbim e şükürler olsun dert verdi ama inş. dermanını da verecek
sınavımızı isyansız atlatmayı nasip etsin bize...
şulecimmmm hallettinizmi yaniii çok sevindimmm hadi bakalım inşşş bebişine kavuşursun tatlımmmEvet melodicim sabredicez RABBİMİN vardır bi bildiği boynumuz kıldan ince hamd olsun.
ona sorsan o dünyanın en iyi kayınpederi bu akşam gittim konuşyum ezile büzüle nihayet ikna oldu çok şükür görseydin ama halimi sadaka istiyordum sanki.
yarınkilerde güzel geçer inşşş tatlımmmne yapalım tumecim elbet gelecek bebişimiz ama bir gelsin ben onu varyaaaaaaaa
neyse şimdi geldim kızlar bugün 1 dersten sınavım vardı çok güzel geçti yarın 3 dersten var hele ingilizce offff inş. onlarda güzel geçer.
günaydınlar
şuleye ne oldu.cezamı aldı acaba neden ki:26::26:
nevacım sınavının güzel geçmesine sevindim
aşılama için mi tüp içinmi
aşılamam zaten özelde oluyor canım
tüp diyorsan 1 tüp bebek yaptırabilirim özelde ama ya tutmazsa 2.cisi maddi olarak yorar bizi
masalll naber şekerim özledim kız seniiii çok geziyosun bu aralar
ben tüp diye düşündüm canım. hatta mikro yapsan tutma şansı daha büyük ya.
evet bitanem. maddi açıdan bayağı bi zor durum bakalım bizim ne kadar tutacak. 5 gözüyle bakıyorum umarım artmaz. yoksa bizde zorlanırız canım.
benimde bi hastanedemi yaptırsak yoksa özelemi gitsek aklımdan geçiyo ama bilmiyorum.
garantiside yok ki 1. tutacak diye
ay evet yaa. kaç gündür evde oturamadım.
hatta bugünde kocişin teyzesi k.valdeme gidiyomuş benide çağırdı.
gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum valla:44:
iyiyim ben bitanem valla ne olsun.
sen nasılsın tatlım iyimizin.
eveeeete bende seni özledim kuzuuum
tatlım dondurulmuşun maaliyeti daha az olmuyomu??
bunu şuleyede sormak istiyodum..
hadi yaaa off bunları duyunca bende çok kötü oluyorum ... ama dondurulmuşlarla hamile olanda çok var..yani kendiliğinden olmasını isterken bunları yaşamamak için.. nese içimizi rahat tutmaya çalışalım tatlım...bilmiyorum ki 2. için indirim yapıyolar ama ne kadar yapıyolar bilmiyorum şekerim.
dondurulmuşlarda ne kadar güvenli bilmiyorum canım. akşam biyerde okudum2 defa ısrarla dr dondurulmuşlarla yapmış ki kendileri yenisini alın demiş. dondurulmuşlarla yapmayalım demişler dr inat etmiş 2. ve 3. tüp baby tutmamış. 3. sonucunu aldıklarında dr bende heralde hata var demiş göndermiş valla nasıl üzüldüm anlatamam.
kabul etmiş dondurulmuşlarda sorun varmış yanii.artık koşullarmı iy değildi bozuldu spermler yoksa başka bişeymi var anlamadım açıkçası.
para tuzağı başka bişey de değil. ve bunu yapan ege univ. profesor.artık düşün kimlere emanet ediyoruz kendimizi. kimlere güvenecez biiiiizzzz
bazen olunca böle arka arkaya oluyo dimi ozaman ben evimi özlüyorummm
bende aklıma koymuştum bugün camları silecektim çok yağmur yağıyoo. yağmur yağınca cam silinmez dimi:26::26:
evet valla yoruldum daaa...
hııım silinmez, benimde ayni niyetim vardı ama ne yağmur ne yağmur.
ne zamandır niyet ediyorum hooop yağmur. tabi benim işler iptal.
sabaha karşı gök gürültüsü ve şimeğe uyandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?