Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
veremedim yaaa... oooof çok kafam karışık.
okudukça beynim sulanıyooooo

rahat ol tatlım hayırlısıyla güzel olacak herşey:)dediğim konuyu araştır ama bii bence ..google yaz mini tüp baby diye..ya bide bi doktor tavsiye ettiler bana hüseyin ceyberi izmirde kadınlarr kulubünde sayfası bile hastaları açmış çok iyi bi doktor diyolar..

baktım ama genelde yumurta rezerveleri olmayanlara yapılıyomuş. canım..
ya ben sadece merkezle ilgili problem yaşıyorum karar veremiyorum.
yoksa mikroenjeksiyon olacak. onda kararlıyım.

neyse adet olunca gidecem zaten o gün kararım netleşir ben eminim deeeee

ya ben ne yapayım semicim en yakın arkadaşım hamiş sürekli bebk kıyafetleri eşyaları alıyoruz falan..ah nasıl içm gidiyo bir bilsen ..bu arada doktorlar neden size tüp bebek dediiler illa ki sonuçta tek tüpün açık ..benimde öle çünkü ve doğal yoldan hamiş kalabilirsin dedi doktorum..

arkadaşlar bu gün tv de hocadan dinledim enbiya suresi 87 88.ayetleri ilişkiye girmeden 3 kere okunursa çocuk oluyormuş ALLAHIN izniyle..duyurulur..denenmiş

canım drum tüp bebek demedi.normal yollada kalabilirim biliyorum drum sadece normal yada aşılama ile şansımın az olduğunu söyledi.
eee haklı tek tüp artı sperm hareket problemi olunca şansım sebepsiz infertiliteye göre azalıyor

ben bebek elbisesi almaya bayılırım.kuzenime dedim.alır alır gelirim diye.burulurum biraz o kadar.dediğim gibi o akşam anneminde umutsuz olduğunu ilk defa farketmek beni üzdü sanırım.annem hep olacak derdi şimdi acaba mı diye düşündüğünü farkettim sanırım
ama yanıltıcam herkesi
işallah rabbim verecek

hıııım semi tatlım sanki harekete geçiyomuşun gibi bi his uyandı bende

canım benim inşallah :)var ya o kadar mutlu olucam ki içimizden biri hamile kalırsa teker teker gidelim göbüşleri şişirelim inşallah..bende bayılıyorum bebek kıyafeti almaya valla ama şimdi biraz buruluyorum da tabii ama ben 4 yeğen büyüttüm bebk konusunda tecrübem var alllah artık kendi çocuğuma bakmayı nasip eder inşallah ..

hıııım semi tatlım sanki harekete geçiyomuşun gibi bi his uyandı bende

bilmiyorum ki masalcım
üniye gitmeye cesaretim yok ta
eski druma 2.aşılamamı yaptırsam mı diyorum
pek mantıklı bir düşünce değilk ama:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…