masal yahu karar veremedin mi tatlım hala bak ne dicem sana bide mini tüp bebek diye bişey çıkmış onu da bir araştır istersen kuzucum..
veremedim yaaa... oooof çok kafam karışık.
okudukça beynim sulanıyooooo
rahat ol tatlım hayırlısıyla güzel olacak herşey:)dediğim konuyu araştır ama bii bence ..google yaz mini tüp baby diye..ya bide bi doktor tavsiye ettiler bana hüseyin ceyberi izmirde kadınlarr kulubünde sayfası bile hastaları açmış çok iyi bi doktor diyolar..
bak yine söylüyorum boşuna kafanı yoruyorsun.herşey güzel olacak o kaday
pimpirikli şey seni
yok tatlım umudum bitmedi bende anne olacağım
canım annemin halleri dokundu bana yoksa başka bişey yok yani:92::92:
:44::44:
doğru ya.hiç aklıma gelmedi.
ama busaatte çağrıda atılmazki.ya kocişin duyarsa delirdiğimi düşünür sanırım
cık cık cıkoldumu bu şimdi melodicm
artık 1 ay daha karar veremez masal
a haaa gecelerin kadınıda geldi:87::87:
ya ben ne yapayım semicim en yakın arkadaşım hamiş sürekli bebk kıyafetleri eşyaları alıyoruz falan..ah nasıl içm gidiyo bir bilsen ..bu arada doktorlar neden size tüp bebek dediiler illa ki sonuçta tek tüpün açık ..benimde öle çünkü ve doğal yoldan hamiş kalabilirsin dedi doktorum..
şulee hoşgeldin tatlım..iyisindir umarım..
canım drum tüp bebek demedi.normal yollada kalabilirim biliyorum drum sadece normal yada aşılama ile şansımın az olduğunu söyledi.
eee haklı tek tüp artı sperm hareket problemi olunca şansım sebepsiz infertiliteye göre azalıyor
ben bebek elbisesi almaya bayılırım.kuzenime dedim.alır alır gelirim diye.burulurum biraz o kadar.dediğim gibi o akşam anneminde umutsuz olduğunu ilk defa farketmek beni üzdü sanırım.annem hep olacak derdi şimdi acaba mı diye düşündüğünü farkettim sanırım
ama yanıltıcam herkesi
işallah rabbim verecek
semicim benim gece uyumama sebebimi hiç sormuyosun ama
tek amacım gece topik sahipsiz kalmasın diye yani
canım drum tüp bebek demedi.normal yollada kalabilirim biliyorum drum sadece normal yada aşılama ile şansımın az olduğunu söyledi.
eee haklı tek tüp artı sperm hareket problemi olunca şansım sebepsiz infertiliteye göre azalıyor
ben bebek elbisesi almaya bayılırım.kuzenime dedim.alır alır gelirim diye.burulurum biraz o kadar.dediğim gibi o akşam anneminde umutsuz olduğunu ilk defa farketmek beni üzdü sanırım.annem hep olacak derdi şimdi acaba mı diye düşündüğünü farkettim sanırım
ama yanıltıcam herkesi
işallah rabbim verecek
hımmm demek gece nöbeti sende bu gece
ah vefalı arkadaşım benim
hıııım semi tatlım sanki harekete geçiyomuşun gibi bi his uyandı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?