slmmmmmmmmmmm
nasılsınız bacılar
neva 10 tane daha okudum ben.aklıma geldikçede okurum
masalcım gittinmi görüşmeye:26::26:
merak ettim
o benim galibamineciğim sesin çıkmıyor arkadaşın biri beni burada naklen yayın etmiş ne yapayım ben şimdi onu
günaydın kızlar....
gününüz güzel geçsin inşallah....
benim inanılmaz karnım ağrıyor... kırmızılar gelecek sanırım....
slm kızlar bu günkü sınavlarımanladınız siz onu şu iktisattan nefret ediyorum hele ing. tam bir sayısal loto oldu işletmeden birascık umutluyum
siz nasılsınız bakalım ben dün sabah 4 te yattım sabah 8 de uykulu bir şekilde girdim sınava gün benim için kötü başladı yani sonrada kocişle kahvaltıya gittik orada sen bir kırtık nefes boruma kaç boğuluyorum sandımayy rezillik allahtan ses yoğunduda farkedilmedim :18:
şimdi biraz yatacağım akşamada gesmeye gidicem şekerler bu akşam görüşürüz artık öpüyorum hepinizi
lotoda şans işi değilmi kuzum. bakarsın en yüksek puan alırsın
geçmiş olsun tatlım.. hadi bakalım yat dinlen uykusuzluk çok kötü. sana iyi geceler
öpüldün tatlım
yaa evet tatlım, ne zormuş dışardan okumak neyse hakımmda hayırlısı artık demen gibi kim bilir tutar
evet tatlım hakkında hayırlısı.
tutar tutar
hımm benim kafam karıştı:44::44::44:
üstü kapalı kapalı yazayım bari
soyisim farklı burda ama:44::44: bu durumda sen mine ile kardeşsin
öncekide yalan oldu
biraz fazla kapalı oldu ama korkudan korkudan:18::18:
ben şimdi çıkıyorum şekerim gece görüşürüz byyy:79:
slm kızlar bu günkü sınavlarımanladınız siz onu şu iktisattan nefret ediyorum hele ing. tam bir sayısal loto oldu işletmeden birascık umutluyum
siz nasılsınız bakalım ben dün sabah 4 te yattım sabah 8 de uykulu bir şekilde girdim sınava gün benim için kötü başladı yani sonrada kocişle kahvaltıya gittik orada sen bir kırtık nefes boruma kaç boğuluyorum sandımayy rezillik allahtan ses yoğunduda farkedilmedim :18:
şimdi biraz yatacağım akşamada gesmeye gidicem şekerler bu akşam görüşürüz artık öpüyorum hepinizi
olsun nevacım bu sefer olmazsa bir dahakine olur.
ben ders çalışıp soru çözmeyi falan özledim valla
hobilerim arasında öss ye girmek falan var.giremezsem de mutlaka gazeteyi alır çözerim.hemde saat tutarak falan ama
her sene biraz daha azaldı netlenirim
eee anladım ki paslanmışım.
o yüzden iyidir iyi canım paslanmazsın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?