öyle diyorum nevacım..
adet olmayı bekliyorum şimdi, hemen soğan kürüne başlayacağım..
inşallah yapabilirim canım...
ağızda koku falan yapar mı ki:26::26::26::26:
malum öğrenciyle yanyana soru çözdüğüm çok oluyor..
kızlar az önce tekrar idrar testi yaptım.. hala 2. çizgi var
bu arada beta hcg 4,25 çıkmış...
giderek düşüyor ama yavaş düşüyor
nevacım tatlım selam ..ben duamı bitirdim canım allah kabul etsin inşallah..bu arada ya yumurtlama günüm bu aralar soğan kürüne başlasam zararı olurmu acaba ya ?
tatlım en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlamalı diyor saraçoğlu ve çocuğa bişey yapmıyormuş hamile kalsan ama hamile olduğunu öğrendiğin anda bırakacaksın korkma yani başla
tamam tatlım saolasın..bende o yazıyı okuyordum ..anne olamamak demek ..hatta salya sümük ağladım ..yaşadıklarımızı anlatmış resmen ama minik kurbağa gelmiş bak.inşallah bizim kurbağalarda yola çıkar artık.çok zor valla bu bekleyiş...
evet canım bende senin peşinden geldim ve okudum hoşuma gitti gerçekten çok sabır gerektiren bir durum bizimki rabbim mükafatını verir inşallah bu arada herkesler kayıp neredelerki acaba:26::26:
merhaba kızlar ben gittim bugün doktora sulu ultrasyon için ama gerek kalmadı yani önce bir bakalım bir sorun görürsem yaparız dedi baktı temiz çok şükür bişeyin yok dedi sadace yumurtalıkların polikistik görünümde dedi rahmin temiz gayet iyi dedi herşeyin hazırsa görüşmeye geçelim dedi hemşirenin yanına gittim bütün evrakları gözden geçirip tekrar doktorun yanına girdim hormon tahlilerim diger kan tahlilerim herşeyim iyi çıkmış hatta küçükken kızamık geçirdiğime bile bakmışlar eger eksik çıkmış olsaydı aşı olmam gerekecekmiş onun içinde bir iki ay beklemek zorunda kalacaktım neyse eşimin spermiyografisine baktı iyi dedi bütün herşeyimiz çok güzel hatta bu ayın 13de başlıyacaktık ki ben 10 nisanda 23 doldurdugum için rapor ondan sonra çıkması lazımmış 23 aşagısını yapmıyolarmış hemşire ister şimdi başlayalım istersen önümüzdeki adetinde dedi hem rahat rahat çıkarırız raporları dedi ama çok çok büyük umutlar vermiyolar tek embriyoya düştüğü için bana bıraktılar herşey iyi göründüğü için biraz daha beklesemmi acaba diyorum çokmu acele ediyorum acaba yaşımın erken oldugunuda dile getirdiler yumurta rezervin rahmin herşeyin iyi göründüğü için bize daha çok pozitfi garanti gibi görünüyor ama çokta umut vermek istemem dedi biz elimizden geleni yaparız gerisi allaha kalmış dedi kısaca çokmu acele ediyorum acaba biraz dahamı beklesemki eşime kalsa hemen yaptıralım diyor 2 aşılama yaptırdım 1 tande dahamı denesemki bilmedim ama herşeyimiz normal çıkmasına çok sevindim
tatlım sen bilirsin şimdi ne desem kafan karışır ama evet yaşın daha küçük bencede okadar ilacı hemen yükleme vücuduna bide şöyle düşün kötüsünü tüp tutmasa daha çok yıkılırsın en azından o son umut gibi kenarda dursun biraz ben bile erteledim 27 olduğum halde kendiliğinden de kalabilirsin bence sende soğan kürünü dene bide onu yapalım hep birlikte bakalım belki doğal olur ama önce senin için hangisi hayırlıysa onun için dua et allaha o sana yol gösterir canım.
bende zaten ya tutmazsa diye korkuyorum onun üzüntüsünün altından kalkamam bekleyim diyorum çok şükür herşeyin normal iyi dedi bende ondan kararsız kaldım büyük bi sorun çıkmış olsa durmazdım bakalım hakkımda ne hayırlıysa o olsun deniyorum sogan suyunuda dogal yola olma şansım varken yaptırmamın bir anlamı yok en son umut diyorum baştan herşeyime bakılmış oldu diyorum bu sayedede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?