Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle diyorum nevacım..
adet olmayı bekliyorum şimdi, hemen soğan kürüne başlayacağım..
inşallah yapabilirim canım...
ağızda koku falan yapar mı ki:26::26::26::26:
malum öğrenciyle yanyana soru çözdüğüm çok oluyor..

ay bugün topik yine çok sessiz

topik nöbetçisi de benim galiba

tatlım naneli şeker falan emersin yada karanfil atarsın ağzına ne yapalım 15 gün dişimizi sıkacağız

kızlar az önce tekrar idrar testi yaptım.. hala 2. çizgi var

bu arada beta hcg 4,25 çıkmış...

giderek düşüyor ama yavaş düşüyor

Son düzenleme:
kızlar az önce tekrar idrar testi yaptım.. hala 2. çizgi var

bu arada beta hcg 4,25 çıkmış...

giderek düşüyor ama yavaş düşüyor

canımm benim hayırlısı olsun inşallah ..yumurta döllendiğine göre doğaldan hamile kalma ihtimalin yüksek tatlım ..o yüzden sen çalışmalarını bırakma belli olmaz bu işler güzelim :)

nevacım tatlım selam ..ben duamı bitirdim canım allah kabul etsin inşallah..bu arada ya yumurtlama günüm bu aralar soğan kürüne başlasam zararı olurmu acaba ya ?

anne olamamak böyle birşey(((
Anne olamamak…
09.02.2009
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Başın ağrıdan çatlasada,her ihtimale karşı ilaç içmemek demek...ağır kaldırmamak demek...!

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Çocuklarını döven insanlara ,sinirlenip onlarla kavga etmek demek...!

Kimselere içindeki yangını,belli etmemek demek...

Kimselerin seni anlamaması,demek...!

Bir ortama girdiğinde,sana o soruyu soracaklar diye huzursuz olmak demek...!

AMA EN GÜZELİ OLDUĞUNDA, DEĞERİNİ HERKESLERDEN ÇOK BİLMEK DEMEK...!SIKI SIKIYA ONA SARILMAK DEMEK...!

Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…

Figen Öcal Güneş

bir arkadaş yazmış çok hoşuma gitti.içimizde olupta dökemediğimiz cümleler bunlar inşallah rabbim tez zamanda bize bu duyguları yaşatır

Son düzenleme:
nevacım tatlım selam ..ben duamı bitirdim canım allah kabul etsin inşallah..bu arada ya yumurtlama günüm bu aralar soğan kürüne başlasam zararı olurmu acaba ya ?

tatlım en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlamalı diyor saraçoğlu ve çocuğa bişey yapmıyormuş hamile kalsan ama hamile olduğunu öğrendiğin anda bırakacaksın korkma yani başla

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|TUME
EDANURLU|

OKUNMAYAN KALMADI SANIRIM ŞULE VAR BİR TEK ONADA OKUYALIM
ŞULEKARATAŞ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

04.04.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|24.04.2011
NEVA|25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??
EYLÜL|DOĞAL|??

Son düzenleme:
tatlım en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlamalı diyor saraçoğlu ve çocuğa bişey yapmıyormuş hamile kalsan ama hamile olduğunu öğrendiğin anda bırakacaksın korkma yani başla

tamam tatlım saolasın..bende o yazıyı okuyordum ..anne olamamak demek ..hatta salya sümük ağladım ..yaşadıklarımızı anlatmış resmen ama minik kurbağa gelmiş bak.inşallah bizim kurbağalarda yola çıkar artık.çok zor valla bu bekleyiş...

evet canım bende senin peşinden geldim ve okudum hoşuma gitti gerçekten çok sabır gerektiren bir durum bizimki rabbim mükafatını verir inşallah bu arada herkesler kayıp neredelerki acaba:26::26:

evet canım bende senin peşinden geldim ve okudum hoşuma gitti gerçekten çok sabır gerektiren bir durum bizimki rabbim mükafatını verir inşallah bu arada herkesler kayıp neredelerki acaba:26::26:

valla canım kimseler yok ya bu arada ben kalan 30 uda okudum ..dua tamamlanmış oldu tatlım yeni arkadaşa geçebiliriz.şule de yok epeydir ne oldu ceza mı aldı acaba?

banada yaz tatlım 50 tane ..ben çıkıyorum şimdi yemek olayına girişicem ..temizliğimide yaptım ohh..arada girmeye çalışırım yine canım öpüldün kocamanından

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|TUME
EDANURLU|

OKUNMAYAN KALMADI SANIRIM ŞULE VAR BİR TEK ONADA OKUYALIM
ŞULEKARATAŞ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|?
MELODİ|50|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

04.04.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|24.04.2011
NEVA|25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??
EYLÜL|DOĞAL|??

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben gittim bugün doktora sulu ultrasyon için ama gerek kalmadı yani önce bir bakalım bir sorun görürsem yaparız dedi baktı temiz çok şükür bişeyin yok dedi sadace yumurtalıkların polikistik görünümde dedi rahmin temiz gayet iyi dedi herşeyin hazırsa görüşmeye geçelim dedi hemşirenin yanına gittim bütün evrakları gözden geçirip tekrar doktorun yanına girdim hormon tahlilerim diger kan tahlilerim herşeyim iyi çıkmış hatta küçükken kızamık geçirdiğime bile bakmışlar eger eksik çıkmış olsaydı aşı olmam gerekecekmiş onun içinde bir iki ay beklemek zorunda kalacaktım neyse eşimin spermiyografisine baktı iyi dedi bütün herşeyimiz çok güzel hatta bu ayın 13de başlıyacaktık ki ben 10 nisanda 23 doldurdugum için rapor ondan sonra çıkması lazımmış 23 aşagısını yapmıyolarmış hemşire ister şimdi başlayalım istersen önümüzdeki adetinde dedi hem rahat rahat çıkarırız raporları dedi ama çok çok büyük umutlar vermiyolar tek embriyoya düştüğü için bana bıraktılar herşey iyi göründüğü için biraz daha beklesemmi acaba diyorum çokmu acele ediyorum acaba yaşımın erken oldugunuda dile getirdiler yumurta rezervin rahmin herşeyin iyi göründüğü için bize daha çok pozitfi garanti gibi görünüyor ama çokta umut vermek istemem dedi biz elimizden geleni yaparız gerisi allaha kalmış dedi kısaca çokmu acele ediyorum acaba biraz dahamı beklesemki eşime kalsa hemen yaptıralım diyor 2 aşılama yaptırdım 1 tande dahamı denesemki bilmedim ama herşeyimiz normal çıkmasına çok sevindim

tatlım sen bilirsin şimdi ne desem kafan karışır ama evet yaşın daha küçük bencede okadar ilacı hemen yükleme vücuduna bide şöyle düşün kötüsünü tüp tutmasa daha çok yıkılırsın en azından o son umut gibi kenarda dursun biraz ben bile erteledim 27 olduğum halde kendiliğinden de kalabilirsin bence sende soğan kürünü dene bide onu yapalım hep birlikte bakalım belki doğal olur ama önce senin için hangisi hayırlıysa onun için dua et allaha o sana yol gösterir canım.

merhaba kızlar ben hala adet olmadım ve bugün doktora gittim dedim bugün adet olmayalı on iki gün oldu test yaptım hepsi negatifti dedim muayene odasına aldı alttan muayene etti ve gebelik olmuş ama tutunamamış dedi neden böyle oluyo bu üçüncü oldu dedim olur bi dahakine tutunur dedi sinirlendim bende daha baska bişey sormadım adet söktürücü ilaç verdi ama içip içmemekte kararsızım bi kan testi daha yaptırcam nolur nolmaz

bende zaten ya tutmazsa diye korkuyorum onun üzüntüsünün altından kalkamam bekleyim diyorum çok şükür herşeyin normal iyi dedi bende ondan kararsız kaldım büyük bi sorun çıkmış olsa durmazdım bakalım hakkımda ne hayırlıysa o olsun deniyorum sogan suyunuda dogal yola olma şansım varken yaptırmamın bir anlamı yok en son umut diyorum baştan herşeyime bakılmış oldu diyorum bu sayedede

en iyisi tatlım biraz daha bekle kendini hazır hissettiğinde yaptırırsın canım hakkımızda herşeyin hayırlısı

Orkide kız peşimdenmi geldin kuzum? Oralar sana göre değil tatlım işte başım belada benim ne yapayım bakıyom öle çarelere aldımda işe yarayan varmı diye bakıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…