ben bugün soğan suyuna başladım 15 gün içiliyordu degilmi??kızlar
aaaaa. sen tüp bebek yaptırmıyomusun bitanem?:44:
yaptıracagımda bu ay olmayacak ya tahililerim falan var bende boş geçmesin yinede dedim yarında filmim var
ben bugün soğan suyuna başladım 15 gün içiliyordu degilmi??kızlar
hıııımmmm anladım.
tahlıl ne tahlılı yapılacak kiiii??*
sorun bende oldugu için hormon tahillerim falan var öyle demişlerdi aç karnına gel dediler yine bakalım yarın görcegiz
en erken adetten sonra 7. Gün başlayıp 15 gün boyunca öğlen ve akşam aç karnına canm 2. Ay adete 10 gün kala 7 gün kullanıyorsun
adetim biteli bugün 7 gün oldu bende başlayım dedim diger adetime bi kaç gün kala bırakıyorum
tamam bugün başla,15 gün hiç bırakmadan düzenli iç canım adet bile osan devam edecekmişsin unutma 15 günü tamamla hiç denedinmi tadını çok merak ediyorum bende 6sında başlayacağım :97:
benim umudum bitmedi amaa artık doktor defterini kapattımmm bebeğim olsun diye uğraşmayacağım olursa annesi burdaa olmazsadaa canı sağolsunnn4 yıldırr hormonlarımm değiştii ilaçtan haptan
tadı kötü ben denedim. Ama içmedim korktum.
çünkü aşılama yapılacaktı ve zamansız çatlar diye 3 gün içip bıraktım
anladığım kadarıyla yıpranmışsın canım en güzeli biraz ara ver bak biz soğan patates ne bulursak deniyoruzHormonlardan daha iyi en azından
:44:
Hadi ya ben biraz kılım o konuda herşeyi yiyip içemem midem bulanır hemen ayy kız bu soğan suyu zayıflatıyormuşta 1 taşla 2 kuş ne dersin?:44:
anladığım kadarıyla yıpranmışsın canım en güzeli biraz ara ver bak biz soğan patates ne bulursak deniyoruzHormonlardan daha iyi en azından
:44:
denemek lazım amaa ben onlardan da sıkıldım hayırlısıı tabiii Rabbim ol derse olucak inşallah olmazsadaa üzülsemde ağlasamda sonuç değişmeyecek en iyisi keyfini çıkarmak
ayneeen bende. Ilk gün içtim 2. Gün içtim ve çıkardım. 3. Ne olursa olsun içeyim dedim ama dayanamadım da zatende aşılamadan dolayı bıraktım. Ama 3 gün içtim ve çok akıntı oldu bende. Ondan korkup bırakmıştım.
Bu arada şimdide var akıntım ve afedersiniz kaşıntı var. Adet olucam ya 1-2 güne kadar.
Acaba enfeksiyonmu kaptım bi yerden:26:
Oooofff yaaa hiç olmaz tüp baby öncesi olacak şeymi bu yaaaaaa
Zayıflama işide iyiymiş vallaaaaa:)))
Denemek lazım amaa ben onlardan da sıkıldım hayırlısıı tabiii rabbim ol derse olucak inşallah olmazsadaa üzülsemde ağlasamda sonuç değişmeyecek en iyisi keyfini çıkarmak
iyi geceler arkadaşlar azılarını okudum sogan küründe bahsetmişsiniz ben 7 ay doktor tedavisinden sonra kist oluştu ve sogan kürüne başladım tan 15 gün yaptım ilk denemede çok şükür hamileyim tavsiye ederim okadar kötü degil tadı rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlerinize
günaydın kızlar
ben az sonra evden çıkıp doktora gideceğim..
hala adet olmadım.. bugün aşılama sonrası 15. gün..
bütün gün evdeyim gelince görüşürüz
merhaba kızlar ben doktora gittim geldim...
kan verdim, doktorum acil sezeryana girmiş..
bekleyin dediler ama beklemedim..
zaten sekreterine de söyledim beta hcg sonuçlarını, bizde bakalım beta hcgye dedi.
tedaviye zonguldakta devam edeceğimi sekreterine söyledim.
bu ara kızlar eşimle ben ne zaman çocuk konusunu konuşsam o herşeyi bana göre yapıyordu..
yani ben ne dersem o oluyordu...
mesela bir kez daha aşılama yapalım diyordum tamam diyordu..
dün dedim ki zonguldakta tüp bebek yaptıralım.. bana hayır dedi.. şaşırdım tabi.
neden dedim.
bizim tüp bebek yaptıracak kadar büyük sorunumuz olduğunu sanmıyorum dedi.aşılama ile hamile kalabildiğini gördük bence bir kez daha aşılama yaptıralım dedi.
şaşırdım kaldım kızlar...eşim tüp bebek istemiyor...en son çaremiz bu diyor
sanırım ben yaza kadar bir aşılama daha yaptıracağım.. ama bu ay dinleneyim...
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?