tamam bugün başla,15 gün hiç bırakmadan düzenli iç canım adet bile osan devam edecekmişsin unutma 15 günü tamamla hiç denedinmi tadını çok merak ediyorum bende 6sında başlayacağım :97:
anladığım kadarıyla yıpranmışsın canım en güzeli biraz ara ver bak biz soğan patates ne bulursak deniyoruzHormonlardan daha iyi en azından
:44:
Hadi ya ben biraz kılım o konuda herşeyi yiyip içemem midem bulanır hemen ayy kız bu soğan suyu zayıflatıyormuşta 1 taşla 2 kuş ne dersin?:44:
öyle diyorum nevacım..
adet olmayı bekliyorum şimdi, hemen soğan kürüne başlayacağım..
inşallah yapabilirim canım...
ağızda koku falan yapar mı ki:26::26::26::26:
malum öğrenciyle yanyana soru çözdüğüm çok oluyor..
merhaba kızlar ben hala adet olmadım ve bugün doktora gittim dedim bugün adet olmayalı on iki gün oldu test yaptım hepsi negatifti dedim muayene odasına aldı alttan muayene etti ve gebelik olmuş ama tutunamamış dedi neden böyle oluyo bu üçüncü oldu dedim olur bi dahakine tutunur dedi sinirlendim bende daha baska bişey sormadım adet söktürücü ilaç verdi ama içip içmemekte kararsızım bi kan testi daha yaptırcam nolur nolmaz
merhaba kızlar ben gittim bugün doktora sulu ultrasyon için ama gerek kalmadı yani önce bir bakalım bir sorun görürsem yaparız dedi baktı temiz çok şükür bişeyin yok dedi sadace yumurtalıkların polikistik görünümde dedi rahmin temiz gayet iyi dedi herşeyin hazırsa görüşmeye geçelim dedi hemşirenin yanına gittim bütün evrakları gözden geçirip tekrar doktorun yanına girdim hormon tahlilerim diger kan tahlilerim herşeyim iyi çıkmış hatta küçükken kızamık geçirdiğime bile bakmışlar eger eksik çıkmış olsaydı aşı olmam gerekecekmiş onun içinde bir iki ay beklemek zorunda kalacaktım neyse eşimin spermiyografisine baktı iyi dedi bütün herşeyimiz çok güzel hatta bu ayın 13de başlıyacaktık ki ben 10 nisanda 23 doldurdugum için rapor ondan sonra çıkması lazımmış 23 aşagısını yapmıyolarmış hemşire ister şimdi başlayalım istersen önümüzdeki adetinde dedi hem rahat rahat çıkarırız raporları dedi ama çok çok büyük umutlar vermiyolar tek embriyoya düştüğü için bana bıraktılar herşey iyi göründüğü için biraz daha beklesemmi acaba diyorum çokmu acele ediyorum acaba yaşımın erken oldugunuda dile getirdiler yumurta rezervin rahmin herşeyin iyi göründüğü için bize daha çok pozitfi garanti gibi görünüyor ama çokta umut vermek istemem dedi biz elimizden geleni yaparız gerisi allaha kalmış dedi kısaca çokmu acele ediyorum acaba biraz dahamı beklesemki eşime kalsa hemen yaptıralım diyor 2 aşılama yaptırdım 1 tande dahamı denesemki bilmedim ama herşeyimiz normal çıkmasına çok sevindim
Orkide kız peşimdenmi geldin kuzum? Oralar sana göre değil tatlımişte başım belada benim ne yapayım bakıyom öle çarelere aldımda işe yarayan varmı diye bakıyordum
heeee aramızda tamam mı söleme kimseciklere
Orkide kız peşimdenmi geldin kuzum? Oralar sana göre değil tatlımişte başım belada benim ne yapayım bakıyom öle çarelere aldımda işe yarayan varmı diye bakıyordum
minecim herşeyin hayırlısı canım..
bence sende soğan kürünü dene..
rahimde falan bir şey varsa temizlensin gitsin canım...
hem o ne biçim doktormuş öyle, insan kan testi yapmaz mı???
orkideciğim benim hep aklımdan geçen ama sana ifade edemediğimi sen söylemişsin canım..
bence de tüp bebek için sana çok erken..
daha 23 yaşındasın,ne güzel rahim iyi yumurta rezervi iyi, sperm sayısı iyi o halde biraz daha bekle canım..
bu arada bitkisel formülleri uygula, hatta bir aşılama daha yaptır...
bilmiyorum canım ama ben böyle düşünüyorum...
:26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26::26::26:
ay ne ki bu çoook merak ettim
baktım buradasın topinkte yoksun peşinden geleyim dedim kimseye sölemem aramızda
herkese selammmmmmmmm
ne var yok fıstıklar
evet yani başka yerleremi kayalım
Nerdesiniz kızlar huhuhuh çok sıkıcı oldu buralar şulem hiç eksik etmezdi buraları ama oda ceza yemiş sanırım :97::97::97::97::97::97::97:
Heyyyyyyyyyyyy size diyorum semi febe masal eda hasret melodi tume orkide mine aklıma gelmeyen diğerleri nerdesiniz :26::26::26:
iyi akşamlar kuzucuklar
özledim sizleri kaç gündür giremiyorum.
geçmişide okuyamadım. mineyle tume bugün dr gideceklerdi ne yaptılar acaba.:26:
bende bugün gittim konuştum ve kararımızı verdik. smyrna tüp bebek merkezine.
bi aksilik olmazsa adetimin 1. günü gidicem. artık inşallah kararım değişmez.:26:
tamamen özel yaptırıcaz. 5.5 tl tutuyo ilaçlar dahil.
allahım utandırmasın inşallah. mikroenjeksiyon ve çift embriyo transfer edilecek nasipse.
kafam rahatladı ve iiyi hissediyorum kendimi.inşallah sonuna kadarda böööyle gider.
iyi akşamlar kuzucuklar
özledim sizleri kaç gündür giremiyorum.
Geçmişide okuyamadım. Mineyle tume bugün dr gideceklerdi ne yaptılar acaba.:26:
Bende bugün gittim konuştum ve kararımızı verdik. Smyrna tüp bebek merkezine.
Bi aksilik olmazsa adetimin 1. Günü gidicem. Artık inşallah kararım değişmez.:26:
Tamamen özel yaptırıcaz. 5.5 tl tutuyo ilaçlar dahil.
Allahım utandırmasın inşallah. Mikroenjeksiyon ve çift embriyo transfer edilecek nasipse.
Kafam rahatladı ve iiyi hissediyorum kendimi.inşallah sonuna kadarda böööyle gider.
slmmmmmmmmmmmmmm
ben geldim
nasılsınız şekerler
bende 2 gündür bağlantım yok giremiyorum diye üzülüyordum
meğer herkesin işi gücü varmış pek birşey kaçırmamışım
masal heleşükür tatlım.kafan rahatladı ohhh çok sevindim canım senin için.kararını vermek yolu yarılamak demek.çift embiryo hımmmm
işallahhh
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
biz facede görüştük mineyle alttan muayene etmiş anlaşılıyormu öyle hamilelik kese ultrasonda bile bir zaman sonra çıkmıyormu :26:ilaç kullanma önce bir kan testi yap dedim 12 gün geçmiş yani kızmaktada haksız sayılmaz
Semiiiiiiiiii hanım sabahtan beri buralarda hem yetim hem öksüzüm ne yapsaydım yaniiiiii
selammm hoşgeldin hayatımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?