Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam bugün başla,15 gün hiç bırakmadan düzenli iç canım adet bile osan devam edecekmişsin unutma 15 günü tamamla hiç denedinmi tadını çok merak ediyorum bende 6sında başlayacağım :97:

tadı kötü ama ılık olarak içtiğinde 2 3 günde alışılıoyr canım gözünde büyütme içilemeyecek birşey değil

yok canım soğan yemişsin gibi ağır bir kokusu yok nevanın dediği gibi karanfille falan idare edilmeyecek birşey değil

ben mineyede tavsiye ediyorum hemde şiddetle
çünkü pkolular için asıl faydası

minecim herşeyin hayırlısı canım..
bence sende soğan kürünü dene..
rahimde falan bir şey varsa temizlensin gitsin canım...
hem o ne biçim doktormuş öyle, insan kan testi yapmaz mı???

orkideciğim benim hep aklımdan geçen ama sana ifade edemediğimi sen söylemişsin canım..
bence de tüp bebek için sana çok erken..
daha 23 yaşındasın,ne güzel rahim iyi yumurta rezervi iyi, sperm sayısı iyi o halde biraz daha bekle canım..
bu arada bitkisel formülleri uygula, hatta bir aşılama daha yaptır...
bilmiyorum canım ama ben böyle düşünüyorum...

Orkide kız peşimdenmi geldin kuzum? Oralar sana göre değil tatlım işte başım belada benim ne yapayım bakıyom öle çarelere aldımda işe yarayan varmı diye bakıyordum

:26::26::26::26::26::26:

heeee aramızda tamam mı söleme kimseciklere

:26::26::26::26::26::26::26:

ay ne ki bu çoook merak ettim

Son düzenleme:

Orkide kız peşimdenmi geldin kuzum? Oralar sana göre değil tatlım işte başım belada benim ne yapayım bakıyom öle çarelere aldımda işe yarayan varmı diye bakıyordum

baktım buradasın topinkte yoksun peşinden geleyim dedim kimseye sölemem aramızda

evet bende diyorum erken diye artık bugün duyduklarımdan sonra daha çok umutlandım ve vazgeçtimbende meraktan peşinden gittim nevanın söyleyemem kızar bana

baktım buradasın topinkte yoksun peşinden geleyim dedim kimseye sölemem aramızda

tamam
O kadar önemli değil tumecim msalcan bugün hiç girmedi şulede cezalı sanırım yoksa bukadar bekletmezdi semide caaa yapıp gitmiş nerde bu millet :44:

kıslar misafir var giremiyorum diye üzülüyordum ama topik öksüz kalmış ayol..
kimsecikler yok...
kimsenin canı konuşmak istemiyor herhalde

evet yani başka yerleremi kayalım
Nerdesiniz kızlar huhuhuh çok sıkıcı oldu buralar şulem hiç eksik etmezdi buraları ama oda ceza yemiş sanırım :97::97::97::97::97::97::97:

Heyyyyyyyyyyyy size diyorum semi febe masal eda hasret melodi tume orkide mine aklıma gelmeyen diğerleri nerdesiniz :26::26::26:

iyi akşamlar kuzucuklar

özledim sizleri kaç gündür giremiyorum.
geçmişide okuyamadım. mineyle tume bugün dr gideceklerdi ne yaptılar acaba.:26:

bende bugün gittim konuştum ve kararımızı verdik. smyrna tüp bebek merkezine.
bi aksilik olmazsa adetimin 1. günü gidicem. artık inşallah kararım değişmez.:26:
tamamen özel yaptırıcaz. 5.5 tl tutuyo ilaçlar dahil.
allahım utandırmasın inşallah. mikroenjeksiyon ve çift embriyo transfer edilecek nasipse.
kafam rahatladı ve iiyi hissediyorum kendimi.inşallah sonuna kadarda böööyle gider.

geldim ben geldim:))))

hoşgeldin bitanem...
hayırlı uğurlu olsun canım..
Rabbim bebeiğini hatta bebeklerini kucağına verir inşallah:122::124::124::124:

ay ne güzel olur ikiz olsalar

bugün yarın adet olacaksın değil mi canım...
o zaman güzel günler yakındır sana

ben bugün tekrar gittim doktora beta hcg 4,25 çıktı.. hala sıfırlanmadı canım...

öyle adet olmayı bekliyorum..

bende1-2 ay dinlenip 4. aşılamayı yaptıracağım hayatım..

bu süre zarfında da soğan kürünü yapacağım

mine de gitmiş doktora adet söktürücü vermiş..
gebelik oluşmuş ama rahme tutunamamış demiş..
doktor bir kan testi bile yapmamış..
mine sinirliydi doktoruna

Son düzenleme:
slmmmmmmmmmmmmmm
ben geldim
nasılsınız şekerler

bende 2 gündür bağlantım yok giremiyorum diye üzülüyordum
meğer herkesin işi gücü varmış pek birşey kaçırmamışım

masal heleşükür tatlım.kafan rahatladı ohhh çok sevindim canım senin için.kararını vermek yolu yarılamak demek.çift embiryo hımmmm
işallahhh

biz facede görüştük mineyle alttan muayene etmiş anlaşılıyormu öyle hamilelik kese ultrasonda bile bir zaman sonra çıkmıyormu :26:ilaç kullanma önce bir kan testi yap dedim 12 gün geçmiş yani kızmaktada haksız sayılmaz

Semiiiiiiiiii hanım sabahtan beri buralarda hem yetim hem öksüzüm ne yapsaydım yaniiiiii

kardelen hoşgeldin tatlım
ne var ne yok topiğinizde canım.ben pek gelemedim.merakta ediyorum:26::26:varmı güzel haberler diye.ama bu gıcık pc izin vermiyor ki şöyle rahat rahat

selammm hoşgeldin hayatımmm..

valla bak pc düzeldi o topik senin bu topik benim gezenlerin ensesindeyim
ah tatlım ben bırakırmıydım seni tek başına biçare buralarda tüm suç pcde
düzeldide rahatladım be yük kalkmış omzumdan meger ne germiş benim kaçgündür

selammm hoşgeldin hayatımmm..

hoşbuldum canım
tumecim farkındamısın bilmiyorum ama hiç yorum yapmadım değerlerine.yükselecek diye umdu.düşücede çok üzüldüm.tüp bebeğe hayır demesi eşinin senide manen dinlendirir canım.kaç aydırda hormon alıyorsun işallah o zamana kadar doğal hamile kalırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…