iyimser miii???:44::44:
ay aynen bende öyle. evde 4 tane balığım var temizlerken bileee kepçe var onunla alıyorum.:9
bişey değil öldürecem balıkları. sonrada çoook üzülürüm
ayyy gördünmü semiiiii...
cemile herşeye rağmen balıkçının teklıfini kabul etti
masalcım ben kaçıyorum az işlerim var birazdan gelirim
nevadan haber varmı diye
burda olursan görüşürüz ya da iyi gecelerrrrrrrrrrrr canım
benim görüştüğüm yerde özel ama tek embriyo nese sorarım tekrar..
bencede iki tane olması fazla şans demek.eceninde iki embriyoydu ve teki tutundu..
merhabalar.nasılsınız arkadaşlar.geçmişi çok zor okudum.beni bulantılar mahvediyor.evet bana 2 emriyo transfer edilmişti.masalcım ilk sen yaptırıcan diye sana söylüyorum.ilk 3 gün sürekli yat.bu çok ama çok önemli.ben ilk gün yattım ama 2.gün çok gezdim.ikiz tutan arkadaşım 10 gün yattı sadece zaruri ihtiyaçları için ayağa kalkmış.ben işe gittim.çalıştım.günlük hayatıma devam ettim.ama şunu farkettimki ilk 3 gün çok ama çokkkk önemli.mutlaka uygulayın.ha buarada bir arkadaşımız daha bizimle aynı yere gitti.dün o da pozitif sonucunu öğrendi.17 yıl beklemişler.küçük yaşta evlenmişler.şimdi çok mutlular.tüp bebekte korkmayın çoğu pozitif sonuç veriyor önemli olan bu işi yapan yerin bu işin ehli olması.görüşmek üzere öpüyorum hepiniz...
merhabalar.nasılsınız arkadaşlar.geçmişi çok zor okudum.beni bulantılar mahvediyor.evet bana 2 emriyo transfer edilmişti.masalcım ilk sen yaptırıcan diye sana söylüyorum.ilk 3 gün sürekli yat.bu çok ama çok önemli.ben ilk gün yattım ama 2.gün çok gezdim.ikiz tutan arkadaşım 10 gün yattı sadece zaruri ihtiyaçları için ayağa kalkmış.ben işe gittim.çalıştım.günlük hayatıma devam ettim.ama şunu farkettimki ilk 3 gün çok ama çokkkk önemli.mutlaka uygulayın.ha buarada bir arkadaşımız daha bizimle aynı yere gitti.dün o da pozitif sonucunu öğrendi.17 yıl beklemişler.küçük yaşta evlenmişler.şimdi çok mutlular.tüp bebekte korkmayın çoğu pozitif sonuç veriyor önemli olan bu işi yapan yerin bu işin ehli olması.görüşmek üzere öpüyorum hepiniz...
sen ecenin peşinden
bizde senin peşinde tek tek hamiş mertebesine ulaşıcaz işallah
bakışa baksana masal ya
yeni banyo yaptırmışlar da neye uğradığını şaşırmış gibi bakıyor
ah yesinler
ne yapsakta fundayı konuştursak
şarkımı söylesem konuşurmu ki:26:
aman adanalı canım adanalı
evde duramıyom sana dadanalı
adananın bayırına,aman at çıkardım çayırına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?