naber nevacım???
hadi ürünün gelmiş hayırlı olsun şimdiden iyi çalışmalar
bende o üsküdardaki hüseyin ermişten o bitkisel kürleri almayı düşünüyorum.hüseyin beyi aradım konuştum..yakınsınız gelin yüzyüze görüşelim Allahın izniyle olur dedi..
senin ürün kaça geldi sana?? bu ay adet olunca sipariş versem bende.kaç günde geliyo??
onu bende alacağım tatlım ama havalar düzelsin öyle gideceğiz diyor eşim ben şimdi kullanmayacağım önce içimi temizleyeyim kocişe takviye yapalım sonra canım 60 a falan geldi ama 50 adet hem geb. hemde ovulasyon testi var zaten 25x5=125 tllik geb testi var kardayım yani 25 tanede ovulasyon
sen bir gitte bakyım ne diyecek bende ilk havalar açar açmaz geleceğim tatlım görüşmeye her taraftan savaş açacağım bebişe
inş zafer bizim olacak
tamam ben alınca yazarım zaten..
kaç günde eline geçti cnm yani ben adet olunca sipariş versem yumurtlama günüme kadar gelirmi acaba?? bencede fiyatı çok uygun..dediğin gibi gebelik testlerine okadar para veriyoruz.tamam kararımı verdim alıcam bende.ben bide ateşimi ölçtüm bu ay bide burdan bi arkadaş sağolsun yorumladı.2-3gün önce çatlamış yumurtam.
tatlım ben ebaydan aldım çok zorlandım önce oraya kayıt olman gerek sonra ödeme içinde bir yere kayıt olman gerek zor kısımları geçince gerisi kolay ben 25 inde sipariş verdim 28. de kargoya vermişler dün elime ulaştı zaten 7 iş günü diyorlar 3 günde öncesi o da sanırım kartı onayladım ekstrede 4 haneli kod oluyor oradaki kodu kull. onayladım sonra hemen vermişler kargoya şimdi bilince kolay ama çok zorlandım tatlım :96::96:ama çevrende ingilizce bilen biri varsa daha iyi olur hemen halledersin
PRE-SEED CONCEIVE PLUS & OVULATION/PREGN​ANCY TESTS
You select the lubricant & quantity of ov/preg tests!! More options Buy It Now $43.13
nevacım seninki bundanmı???
hayır tatlım bekle ilk global ebay diye arattır orada türkçe sayfa ve sadece türkiyeye yollayan ülkeler çıkıyor birleşmiş milletlerde pre-seed ürününü seç 9. sayfada 17.99 euro
önce kayıtmı olmam gerekiyor??
Sevdiğiniz tüm kategorilerdeki ürünlere yönelik dünya çapındaki fırsatlardan yararlanarak eBay Uluslararası Pazar'da PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED ürününe ulaşın
tatlım 9. sayfada değilmiş 4 de geçmiş yeri bide birleşik krallık :78:
evet önce ebaya sonrada ödeme için paypala (ama paypal çok güzel bir sistem ürünün gelmezse paran iade edilmek zorunda korkma yani)güveniilir verdiğim çeviriciyi kullanarak yap bilemediğin yeride bana sor
hee kredi kartı şart
sana verdiğim linkte aşağı in video var izle
kredi kartı kullanmıyoruz maalesef.bu yüzden ablama söylicem onunkiyle alırım artık
sağol tatlım teşekkür ederim.
satıcı haklı tatlım hem onun açısından hem bizim açımızdan iyi kart daha uygunları falanda var benim aldığım buydu tabi çeşiti bol videoyu izledinmi?
evet ama kapıda ödemede olsaydı keşkee ama nese bi çaresini buluruzz.benim babamda kredi kartı düşmanıydı kocamda ona benzedi.
yurt dışı olduğu için sanırım canım öyle bir seçenek yok çoğu bu sistemi kullanıyor.
heee kargo getiriyo dimi... banada baksana adam yurtdışından benim iki kuruşluk şey için gelip kapıdan parayı alsın hemde istanbulu gezer nevar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?