Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

onu bende alacağım tatlım ama havalar düzelsin öyle gideceğiz diyor eşim ben şimdi kullanmayacağım önce içimi temizleyeyim kocişe takviye yapalım sonra canım 60 a falan geldi ama 50 adet hem geb. hemde ovulasyon testi var zaten 25x5=125 tllik geb testi var kardayım yani 25 tanede ovulasyon

sen bir gitte bakyım ne diyecek bende ilk havalar açar açmaz geleceğim tatlım görüşmeye her taraftan savaş açacağım bebişe

inş zafer bizim olacak

tamam ben alınca yazarım zaten..

kaç günde eline geçti cnm yani ben adet olunca sipariş versem yumurtlama günüme kadar gelirmi acaba?? bencede fiyatı çok uygun..dediğin gibi gebelik testlerine okadar para veriyoruz.tamam kararımı verdim alıcam bende.ben bide ateşimi ölçtüm bu ay bide burdan bi arkadaş sağolsun yorumladı.2-3gün önce çatlamış yumurtam.

tatlım ben ebaydan aldım çok zorlandım önce oraya kayıt olman gerek sonra ödeme içinde bir yere kayıt olman gerek zor kısımları geçince gerisi kolay ben 25 inde sipariş verdim 28. de kargoya vermişler dün elime ulaştı zaten 7 iş günü diyorlar 3 günde öncesi o da sanırım kartı onayladım ekstrede 4 haneli kod oluyor oradaki kodu kull. onayladım sonra hemen vermişler kargoya şimdi bilince kolay ama çok zorlandım tatlım :96::96:ama çevrende ingilizce bilen biri varsa daha iyi olur hemen halledersin

benim ingilizcem var biraz halledebilirim inş.ama kredi kartı olmadan olmuyomu acaba???

PRE-SEED CONCEIVE PLUS & OVULATION/PREGN​ANCY TESTS
You select the lubricant & quantity of ov/preg tests!! More options Buy It Now $43.13

nevacım seninki bundanmı???

PRE-SEED CONCEIVE PLUS & OVULATION/PREGN​ANCY TESTS
You select the lubricant & quantity of ov/preg tests!! More options Buy It Now $43.13

nevacım seninki bundanmı???

hayır tatlım bekle ilk global ebay diye arattır orada türkçe sayfa ve sadece türkiyeye yollayan ülkeler çıkıyor birleşmiş milletlerde pre-seed ürününü seç 9. sayfada 17.99 euro

heh üsteki linki tıkla o satıcı 99.9 puanı var bende memnun kaldım tatlım

ing. yetmediği yerdede vereceğim linki kullan kp. yap. şeklinde ben hiç ing bilmeden yaptım bu şekilde

Google Translate

önce kayıtmı olmam gerekiyor??

evet önce ebaya sonrada ödeme için paypala (ama paypal çok güzel bir sistem ürünün gelmezse paran iade edilmek zorunda korkma yani)güveniilir verdiğim çeviriciyi kullanarak yap bilemediğin yeride bana sor

hee kredi kartı şart

Son düzenleme:

kredi kartı kullanmıyoruz maalesef.bu yüzden ablama söylicem onunkiyle alırım artık

sağol tatlım teşekkür ederim.

kredi kartı kullanmıyoruz maalesef.bu yüzden ablama söylicem onunkiyle alırım artık

sağol tatlım teşekkür ederim.

satıcı haklı tatlım hem onun açısından hem bizim açımızdan iyi kart daha uygunları falanda var benim aldığım buydu tabi çeşiti bol videoyu izledinmi?

satıcı haklı tatlım hem onun açısından hem bizim açımızdan iyi kart daha uygunları falanda var benim aldığım buydu tabi çeşiti bol videoyu izledinmi?

evet ama kapıda ödemede olsaydı keşkee ama nese bi çaresini buluruzz.benim babamda kredi kartı düşmanıydı kocamda ona benzedi.

evet ama kapıda ödemede olsaydı keşkee ama nese bi çaresini buluruzz.benim babamda kredi kartı düşmanıydı kocamda ona benzedi.

yurt dışı olduğu için sanırım canım öyle bir seçenek yok çoğu bu sistemi kullanıyor.

yurt dışı olduğu için sanırım canım öyle bir seçenek yok çoğu bu sistemi kullanıyor.

heee kargo getiriyo dimi... banada baksana adam yurtdışından benim iki kuruşluk şey için gelip kapıdan parayı alsın hemde istanbulu gezer nevar yani

heee kargo getiriyo dimi... banada baksana adam yurtdışından benim iki kuruşluk şey için gelip kapıdan parayı alsın hemde istanbulu gezer nevar yani

:26::26::26::26: olabilir tabi istanbulu görmek bir lütuf birkere gelse hep bahane eder gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…