Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minecim nasılsın canım
kırmızılar geldimi:26::26:

yanlış bilmiyorsam pkolusun
adet düzensizliği yapıyor gecikmelerin o yüzden olabilir mi drun öyle birşey söylemedi mi

yok canım olmadım daha kusura bakma geçmişi okuyodum yarın kan testi yaptırcam adet söktürücüyü kullanmadan

kızlar geldiniz ama ben kaçıyorum.
yarın nasipse görüşürüz. hepinizi öpüyor ve seviyoruuumm

iyi geceler, tatlı rüyalaaarrr

ben çıkıyorum kızlar
artık yarın okurum
iyi geceler öptüm

:104:

sağol tatlım ben hallettim üstelik bugün ürünüm elime geldi becerdim yehuuu 50 adet ovulasyon ve geb testi hediyeli ovulasyon testi geb testi gibi aynı yumurtladığın gün .ift çizgi çıkıyor neyse en azından orada çift çizgi görürüm inş.

incecik hatun benmi??:26:

bende bende ıyyy yemem :104: sadece hamsi mezgit çinekop palamut istavrit o kadar başka kaldımıki :26: çok aramam ama

bizim burada ben gidip dalından koparıyorum bilem ne haberrrr

ayyy kalamarmı? bırak onu ahtapot(canavar) karides (böcük) istakoz(öcü) eve bile girmem kız tume masal siz kokoreç midye falanda yersiniz :26::120::60:

reyhanda gelmedi.dra gidecekti.merak ettim.
evde olsa gelirdi ama.olumsuz birşey yoktur işallah
haberin varmı orkide

götürdüm kocişi mal doktor diyeceğim ben ona anlattım testleri istedim o kadar normal morfolojide 0 yazıyordu benimde dikkatimi çekmişti o da söyledi bugün tatlım bide özel hastane sperm testi istedi ama morfolojiye bakılmıyormuş orada ne diyeyim sinirden öldüm neyse bana fsh ile tstesteron sonucu lazımdı oda sonuç 2 gün sonra verilecekmiş nasıl hastane anlamadım ama oh oldu kocişe araştırma has. gidelim dedim

masal tatlım az kanal d ye bakıversene
balıkçının suratında sakal varmı hepsinimi kesmiş
belli olmuyorda

ayy ben izleyemedim kıslar nasıl oldu sakalını kestimi :26:

bende çooooooook severim kıslar balık tutmayı ama elleyemem hatta bikeresinde göle gitmiştik pikniğe kociş bana makaralı oltasını vermedi bende çocuğun sallamalı oltasıyla her atmaya çektim sonra mors oldu kıskandı tabiiii

ayyy yaz yaz bitmedi bu ne yaa

bu arada bir arkdş evlatlık bebek almış 40 günlükken daha ama kıslar o kadar tatlı bişeydiki 5.5 aylık olmuş içime soktum valla şebek hep gülücük atıyor görmeniz lazım maviş bembeyaz çok güzel ileride düşünebilirim yani şöyle 35 i geçince falan neden olmasınki seviliyor kızzz

:26::26 arkadaş benden fsh ve testesteron testini istedi tatlım morfolojimiz belli bakalım ne diyecek sordum şimdi

evet orada krishazel diye bir arkadaş allah razı olsun kendi hamile kalmış başkalarınada yardımcı oluyor yönlendirecek bakalım beni eşime ilaç verirlerse bende bu ay soğan kürüne başlayacağım çalışmadada pre-seed ohhh şah mat gelmesinde göreyim bebiş

ayyy inşallah tatlım belkide bidahaki ayy buradan bağırırım hamileyiiiiim diye sizede umut olurum tatlım

bende takip edicem canım bu konuyu
bizim durumda pek parlak değil
sonucunuza dr ne diyecek bakalım
kaçtı sayı ve hareket 10.cu soruşum mu acaba:26::26:
ben neden sayı ve hareket problemin var diye hatırlamıyorum seni
masalla benim varda hadi
yaptırdığın testlerle ne anlaşılıyor ki.

sıkıntınız ne dedi dr ne değilki dedim patladım ona bir sebepsiz infertilite adını bulmuşlar herkes onun ardına sığınıp insanların acizliğini sığınmalarını kullanıyorlar dedim tüp en son çare olmalı ama malesef ülkemizde para herşeyden önce geliyor dedim tutmazsa olan yine bize oluyor dedim neden tedavi yolları aranmıyor neden bu testler hep yarım kalıyor ben araştırmayıp bilmesem koyun gibi ne denilirse yapıyoruz dedim bu testler önemli bazen sayıdan anlaşılıyormuşta bakılmıyormuş falan dedi işte baya döktüm içimi doktorda hak verdi

canım benim eşimde sayı hareket çok kötü değil çift taraflı varikosel vardı 3 sene önce ameliyat oldu ama önceki ve sonraki sperm testlerinde pek bir fark yok ameliyat bir işe yaramıyor yani

ama şekil bozukluğu var sanırım başta problem var yumurtayı belki delip geçemiyor hiç gebelik yaşamadım 8 sene az değil diyorum hiçmi yumurtam oluşmadı tamam adet düzensizliği varda olanda hamile kalıyor :26: bende bu işin peşini bırakmayacağım bakalım

Erkeklerde FSH ,testosteron hormonundaki kan seviyesine göre ölçülür.

-Eğer erkekte bulunan hipofiz bezleri yeterli miktarda hormon üretmiyorsa yada hipofizler (beyinde bulunan başka bir hormon düzenleyici bölüm) düzgün bir şekilde çalışmıyorsa FSH ve testosteron seviyesi normale göre daha düşük çıkar.
-Eğer erkek sağlık amaçlı hormon tedavisi görüyorsa FSH ve testosteron seviyesi normalden daha yüksek çıkar.
-Ergenlik dönemine çok genç yaşta girmiş erkek çocuklarında FSH ve testosteron seviyesi normalden daha yüksek çıkar.
-Eğer erkeklerde Klinefelter Sendromu (genetik bir bozukluk) varsa, testisleri alınmışsa veya andropoz (erkek menopozu) dönemindeyse FSH seviyesi normalden yüksek, testosteron seviyesi de normalden düşük çıkabilir.

FSH testi sonuçlarının normalden farklı aralıklarda çıkmasının başka pek çok sebebi vardır.

Bazen sonuçlar yapılan en son aktiviteye veya beslenme durumuna göre çeşitlilik gösterir. Bezen de kan örneğinin toplanma ve depolanma şekli sonuçları etkileyebilir. Eğer laboratuar sonuçları hakkında endişeleriniz varsa sağlık uzmanınıza danışın

FSH, LH ve testosteron

Erkek kısırlığında hormon ölçümlerinin kullanımı sınırlı olsa da, azoospermi (sperm yokluğu) ya da şiddetli oligospermide (sperm azlığı) bu ölçümlerin yapılması gereklidir. Plazma FSH, LH ve testosteron düzeylerinin ölçülmesi artık sıradan uygulamalar haline gelmiştir.
Azoospermi bulunan hastalarda üreme kanalları tıkalı (normal FSH) olanların, seminifer tüpleri zarar görmüş (yüksek FSH) olan diğerlerinden ayrılmasında, serum FSH'nin ölçülmesi yararlı olabilir. Bununla beraber en son bilimsel veriler, testislerden en az biri normal büyüklükte ve FSH düzeyi önemli ölçüde yüksek olan azoospermi hastası erkeklerde de tıkanıklık olabileceğini gösteriyor.

Seminifer epitelinde ağır hasardan kaynaklanan, şiddetli sperm azlığı ya da sperm yokluğu bulunan erkeklerin %30'unda, LH hormonu konsantrasyonları yüksek ve testosteron düzeyleri düşüktür.

Düşük testosteronla birlikte yüksek FSH düzeyleri genellikle primer testis yetmezliğinin göstergesidir.

Hipogonadotropik hipogonadizm'de görülen düşük testosteron ile birlikte düşük gonadotropin düzeyleri tespit edilir ve hormon replasman tedavisiyle düzeltilebilmektedir. Bu tedavinin prognozu nispeten iyidir.

Gonadotropinlerin ve androjenlerin düzeylerinde nadiren yükselme görülebilir. Genellikle androjen duyarsızlığına işaret eden bu durum, yüksek dozda androjen takviyesine bir yanıt olarak ortaya çıkabilir.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün gece sohbet sırasında elektrikler kesildi, o yüzden bir anda kayboldum, burada dün gece müthiş yağmur yağdı, şu an havanın pek de iyi olduğu söylenemez...,yağmur yine yağdı yağacak gibi..

bu sabah dersim yoktu, kahvaltımı yaptım, şimdi kuaföre gideceğim azıcık süsleneyim

nevacım midye ve kokoreç tercihim değildir...
kociş çok sever ikisinide, o yedikçe bunları benim midem kalkar valla:120::120::120::120:

bu arada nevacım aldığın ovuluasyon testi sınırsız kullanımlı mı???
bende almak istiyorum bir tane..
bir de kapıda ödeme seçeneği var mı?
bir de ücreti nedir??

neyse ben geç kalmayım işe daha kuaföre gideceğim..
öptüm hepinizi

günaydınlaaaaaaaaaaaarrrr

nasılsınız bakalım arkadaşlar.
nevacııım ağzına sağlık şekerim dr iyi söylemişsin.

sonra kokoreç ve midye hayata yemeyeceğim şeyler kokusundan ve görüntüsünden dolayı mide bulantısı yaşarım. hhayatta yediremez kimse bana onları. ama kociş seve seve yer ve her fırsatta yer ama balık ayrı bişey

kızlar merhaba cezam bitti nihayet bu gece 03,te

hele şükür tatlım ne cezasıydı o:26:

onu yemediğinize sevindim açıkçası benim kocişte kokoreç yer ben tahammül bile edemem hatta yanımda yediğini görürsemde ayrı yatırırım o kadar yani ne bileyim masalcım balık ayrı bişeyde ahtapot karides falan duyunca korkuyom ben onlardan nasıl yerim :18::18:

Pre~seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla ispatlanan ilk ve tek, " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre~seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder.

Pre~seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış uygulama enjektörleri içerir." Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Pre~seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirme sağlar. Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal Mukus gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal Mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Ürünün pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal Mukus sıvısına en uygun değerdedir.
.

Pre~seed hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve mantara neden olmaktadır.
.

2008 yılı Kasım ayında yayınlanan American Society of Reproductive Medicine (Amerikan Üreme Tıbbı Cemiyeti) Uygulamalı Komite Raporlarında, Pre~seed' in Doğal Üremeyi En İyi Şekilde Sağladığı yönünde tavsiye kararı verilmiştir.
.

Bu sebeple, üretkenlikle ilgili ciddi sağlık problemleri olmayan ve kısırlıkla ilgili hiçbir problemi bulunmamasına rağmen çocuk sahibi olmayan çiftlerde, IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICS (mikroenjeksiyon) tedavilereine başlamadan önce 6 ay süre ile kullanılması tavsiye edilmektedir. Ayrıca, başarısız sonuçlanan IUI (Aşılama), IVF (Tüp Bebek) ve Mikroenjeksiyon (ICSI) tedavileri sonrasında, bir diğer tedaviye kadar olan bekleme süreçlerinde de Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı olarak güvenle kullanılabilmektedir.
.

Pre~seed Vajinal Jel, 25/08/2009 tarihli TC Sağlık Bakanlığı izini ile ithal edilmekte olup, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi-FDA (US Food and Drug Administration) onayına, Avrupa Normlarına Uygunluk-CE (Conformité Européenne) belgesine sahibi ilk ve tek üründür.

naber nevacım???

hadi ürünün gelmiş hayırlı olsun şimdiden iyi çalışmalar

bende o üsküdardaki hüseyin ermişten o bitkisel kürleri almayı düşünüyorum.hüseyin beyi aradım konuştum..yakınsınız gelin yüzyüze görüşelim Allahın izniyle olur dedi..

senin ürün kaça geldi sana?? bu ay adet olunca sipariş versem bende.kaç günde geliyo??

tumeciğim aynı geb testi gibi ince çubuk şeklinde tek kull. 25 tane bundan 25 tanede geb. testi gelmiş

yumurtlama günü çift çizgi çıkıyormuş o zaman 3gün üst üste presed kullanarak

sonra gün aşırı yumurtlama dönemi yapılacak bir işlem tatlm bir deneyeceğim bakalım ama bidahaki ay soğan kürüde kullanayım bide kocişe ilaç takviye vitamin falan öyle

buda jel içinde 9 adet şırıngara gibi birşey var eğer jırıngayı hiçyenik yaparsan tek kullanımda 3 gram falan kullanıyorsun top. 40 gram var işte ayarlamak senin elinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…