Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam tatlım

yok orkide sıcak diye bulanıyor zaten az daha soğutsam

Son düzenleme:

sanırım öyle olmuş ama kendide ceza almış evet ben hiç uslubumu bozmadan düzgünce anlattım ama ters bi fıtrata sahip.

yeni topik açmişsınız hayırlı ugurlu olsun benim pc bozuldu netsiz kaldım bebiş yok aşılama için start verdik ama ilaç dozu yüksel geldi aşılama iptal oldu. olan paralara ve alt üst olan dengeme oldu bakalım batı bekliyorum dr degiştim tüp yaptırcaz insallah en kısa zamanda pc alırımda rahat rahat konusuruz ii gelmiştiniz bana

karaaaaa
hoşgeldin canım.çok merak ettik.bu kadar uzun süre olunca allah biliyor ya kötü birşey olmamıştır işallah dedim
senden haber aldığıma ve sorunun pc olmasına sevindişm canım vede rahatladım
olmadımı pcin yani şi mdi
gelemeyecekmisin yine
tedavide neler yaşadın merak ediyorum ben

tatlım seni ne kadar merak ettik eee sürüden ayrılanı kurt kapar bebem ayrılma bizden üzülme tatlım bu dr ların hepsinden nefret ediyorum anlayamamışmı fazla geldiğini sokaktanmı topluyoruz biz paralı bide en çok onlara gidiyor yani yazık günah

hımm lkarayı kaçırdık sanırım
eski drundan çok memnundu onamı gitmişti acaba

[ı]çok sıcakta içme çok soğuk ılık vede tek seferde içmeye çalış
o kadar ağlama kız 2 3 gün sonra alışıyorsun [/ı]

Alışamam soğanı çok severdim ama artık nefret edecem galiba her yer çiğ soğan kokuyor bişey değil kociş beni atacak yataktan Bırak yanına yanaştırmayacak

Alışamam soğanı çok severdim ama artık nefret edecem galiba her yer çiğ soğan kokuyor bişey değil kociş beni atacak yataktan Bırak yanına yanaştırmayacak

e iyi işte adamcağız rahat eder biraz

ilk günler öyle oluyor canım
alışırsın alışırsınbunu düşün bak nasıl alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…