febeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
orkide nasıl içiyorsun midem bulanıyor
Tamam tatlım
yok orkide sıcak diye bulanıyor zaten az daha soğutsam
:97::97::97::97::97::97::97:
bence onu konu açan kız yaptı kötü içerik bildir varya altta orayı tıkladıysa ondan ceza almış olabilirsiniz hem kız ötekiyle kavga ediyor sen konudasın tabi bende sinirlendim ama öteki arkadaşın kıza yaklaşımı hiç hoş değildi sonuçta insana bir kere söylersin ikna olup olmamak ona kalmış dimi ama
yeni topik açmişsınız hayırlı ugurlu olsun benim pc bozuldu netsiz kaldım bebiş yok aşılama için start verdik ama ilaç dozu yüksel geldi aşılama iptal oldu. olan paralara ve alt üst olan dengeme oldu bakalım batı bekliyorum dr degiştim tüp yaptırcaz insallah en kısa zamanda pc alırımda rahat rahat konusuruz ii gelmiştiniz bana
yeni topik açmişsınız hayırlı ugurlu olsun benim pc bozuldu netsiz kaldım bebiş yok aşılama için start verdik ama ilaç dozu yüksel geldi aşılama iptal oldu. Olan paralara ve alt üst olan dengeme oldu bakalım batı bekliyorum dr degiştim tüp yaptırcaz insallah en kısa zamanda pc alırımda rahat rahat konusuruz ii gelmiştiniz bana
nasıl geçer 29 oğünn
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
[ı]çok sıcakta içme çok soğuk ılık vede tek seferde içmeye çalış
o kadar ağlama kız 2 3 gün sonra alışıyorsun [/ı]
slm kızlar nasılsınız ?
Alışamam soğanı çok severdim ama artık nefret edecem galiba her yer çiğ soğan kokuyor bişey değil kociş beni atacak yataktan Bırak yanına yanaştırmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?