:26::26::26::26: olabilir tabi istanbulu görmek bir lütuf birkere gelse hep bahane eder gelirdi
yani hem ona istanbulu görme şansı veriyorum hem de kapıda para daha ne istiyooo.. eminim böle olurdu
orkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kuzum kocadan bezmişim sende öylesin ne konuşmuyon kız küstünmü?
bu arada ovulasyon testi nasıl yapılıyo?? idrarlamı tükürüklemi?
senin bugün adetinin kaçıncı günü bakim????
ne yapayım ben kocada öyle üzüm üzüme baka baka kararmış onun gibi oldum
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kız iyi hatırlattın adetin 13. günü soğan kürü günüm hemen yapayım bakayım içebilecekmiyim ama soğanım yokkk manava gideyim ayy telaş yaptım bak canım oklara kadar olan kısmı idrara batırıyorsun o çekiyor ben akşam denedim tek çizgi çıktı yumurtlamamamışım üstelik dün akıntımda gelmişti
kızlar merhaba cezam bitti nihayet bu gece 03,te
günaydın kızlar dün gece sohbet sırasında elektrikler kesildi, o yüzden bir anda kayboldum, burada dün gece müthiş yağmur yağdı, şu an havanın pek de iyi olduğu söylenemez...,yağmur yine yağdı yağacak gibi..
bu sabah dersim yoktu, kahvaltımı yaptım, şimdi kuaföre gideceğim azıcık süsleneyim
nevacım midye ve kokoreç tercihim değildir...
kociş çok sever ikisinide, o yedikçe bunları benim midem kalkar valla:120::120::120::120:
bu arada nevacım aldığın ovuluasyon testi sınırsız kullanımlı mı???
bende almak istiyorum bir tane..
bir de kapıda ödeme seçeneği var mı?
bir de ücreti nedir??
neyse ben geç kalmayım işe daha kuaföre gideceğim..
öptüm hepinizi
tumeciğim aynı geb testi gibi ince çubuk şeklinde tek kull. 25 tane bundan 25 tanede geb. testi gelmiş
yumurtlama günü çift çizgi çıkıyormuş o zaman 3gün üst üste presed kullanarak
sonra gün aşırı yumurtlama dönemi yapılacak bir işlem tatlm bir deneyeceğim bakalım ama bidahaki ay soğan kürüde kullanayım bide kocişe ilaç takviye vitamin falan öyle
buda jel içinde 9 adet şırıngara gibi birşey var eğer jırıngayı hiçyenik yaparsan tek kullanımda 3 gram falan kullanıyorsun top. 40 gram var işte ayarlamak senin elinde
tövbe tövbeeee
kutunun üzerindeki çiçekler güzelmiş:52::52
bende pazara çıkacaktım.aradılar halılarım geliyormuş kaldım öyle bekleki gelsin
hele şükür tatlım ne cezasıydı o:26:
ah nevacım sorma ya bayanın biri sıkıntısıyla ilgili konuda yardım istemiş bende fikrimi paylaştım ama onunla aynı fikirde olmadığım için ama zaten alternetifide olmayan bi konuydu itiraz etmekle kalmayıp inkar etmeye ve konuyu saptırmaya götürünce onunla bu tartışmaya girenler ceza aldı.
ah nevacım sorma ya bayanın biri sıkıntısıyla ilgili konuda yardım istemiş bende fikrimi paylaştım ama onunla aynı fikirde olmadığım için ama zaten alternetifide olmayan bi konuydu itiraz etmekle kalmayıp inkar etmeye ve konuyu saptırmaya götürünce onunla bu tartışmaya girenler ceza aldı.
tamda tahmin ettiğim gibi yani nikah konusu yani
evet canım aynen öyle nikah konusu sebebi yazamadım dolaylı anlatıyim dedim yazmaya korkar oldum valla gene ceza alıcam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?