Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani hem ona istanbulu görme şansı veriyorum hem de kapıda para daha ne istiyooo.. eminim böle olurdu

orkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kuzum kocadan bezmişim sende öylesin ne konuşmuyon kız küstünmü?

bu arada ovulasyon testi nasıl yapılıyo?? idrarlamı tükürüklemi?

senin bugün adetinin kaçıncı günü bakim????

bu arada ovulasyon testi nasıl yapılıyo?? idrarlamı tükürüklemi?

senin bugün adetinin kaçıncı günü bakim????

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kız iyi hatırlattın adetin 13. günü soğan kürü günüm hemen yapayım bakayım içebilecekmiyim ama soğanım yokkk manava gideyim ayy telaş yaptım bak canım oklara kadar olan kısmı idrara batırıyorsun o çekiyor ben akşam denedim tek çizgi çıktı yumurtlamamamışım üstelik dün akıntımda gelmişti

ne yapayım ben kocada öyle üzüm üzüme baka baka kararmış onun gibi oldum

benim kocada öyle tatlım ne yapalım ben duramam içime atıp patlayayımmı vur dışa salla gitsin sen öyle aşağıda durup sohbete katılmayınca çooook üzülüyorum

dur tatlım sakin ol.. yapta dene bakalım inş kötü değildir... tut burnunu iç hemen koklama bence

akıntı beni hep yanıltıyoooo.ona güvenmiyorum

ben 3 günden beri içiyorum soganın tadı hiçte kötü degil içebiliyorum gayet rahat

kızlar merhaba cezam bitti nihayet bu gece 03,te

ne cezası aldın kız
ne yaptın bakim

oh süslen tatlım.
bende diyporum tume öyle slmsız sabahsız gitmezdi:29
:

kutunun üzerindeki çiçekler güzelmiş:52:

tövbe tövbeeee

:26::26::26:

bende pazara çıkacaktım.aradılar halılarım geliyormuş kaldım öyle bekleki gelsin

bende başlıyorum nevacım savaşa.bebişi korkutmasak bari:18::18::18:

birkaç gündür kan hapı kullanıyorumzaten.drum ilk önce kanının yükselmesi lazım demişti.böyle başlayamayız tedaviye demişti.dün umut tüp bebek merkezinin bir iki videosunu izledim.anemilerde tedaviye başlayamıyoruz diyorlardı.yani şuan gitsemde yapmayacaklar

adet oluncada soğana ve keçi boynuzuna başlayacam tekrardan
ovulasyon testi de alsammı acaba:26:
güvenirliği konusunda şüpheliyim azıcık:26:

he birde kocişimi bir üroloğa götüreceğim
bakalım durumumuz ne.normal yada aşılama da şansımız var mı varsa ne kadar

tamda tahmin ettiğim gibi yani nikah konusu DİMİ?

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle nikah konusu sebebi yazamadım dolaylı anlatıyim dedim yazmaya korkar oldum valla gene ceza alıcam diye.

bence onu konu açan kız yaptı kötü içerik bildir varya altta orayı tıkladıysa ondan ceza almış olabilirsiniz hem kız ötekiyle kavga ediyor sen konudasın tabi bende sinirlendim ama öteki arkadaşın kıza yaklaşımı hiç hoş değildi sonuçta insana bir kere söylersin ikna olup olmamak ona kalmış dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…