Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[ı]bu saate göre iyi ama
biz topiğin ismini değiştirdik yinede çok kalabalık değiliz diğer topiklere nazaran
neden ya.pazarlamaya mı çıksak ne yapsak kapı kapı:44::44::44:[/ı]

sen bizi beğenmiyormusun Ne güzel işte birbirimize yetiyoruz beğenmiyorsan o arkdşlarının olduğu topiğe taşınabilirsin nerde çokluk orada b....k :118::118::122::111::132:ama dönüp geleyim deme sakın

Hıııııım aferin bana ozaman
demek bu yüzden topikte kulağımı bitek sen çınlattın cezalıyken.
onlar çocuk bede gelinim nevacım suçlu yok onlara göre durumu bu şekilde özetliyorlar bu nedenle hiç sesimi çıkarmıyorum bu yanıtı duymamak için önemli değilmiş ayağına yatıyorum.

aaaa ben zaten öyle bi ihtimal düşünmüştüm... eşlerimizin adıda aynı olabilir,çünkü o nicki bende yapmak istemiştim

canım adaşım gel bi sarılayım sana

ay bence de eşlerin isimleri de aynıdır..

kız febe kafalarımız bile aynı çalışıyor...

bir de boğa burcuyum de de düşüp bayılıyım

Son düzenleme:
ben naklen yayın adresim bile belli

ayyy evet bu durumda aramızda tek casus var kimliği belirsiz kim acaba:26:

neva ile beni bilmiyormusun tumecim:26:

casus derken:26::26::26:

hımmm tumeyide tahmin etmek çok zor değil aslında

ay bence de eşlerin isimleri de aynıdır.. çünkü nick beni ve eşimi temsil ediyor :))))

hayır burcum yay.. ama aynı yaştayızzz...

daha başka bende lisans mezunuyum,başkaaaa başka bilmiyorum...

üni yi nerde okudun??

ne demek canım gelinim diye donuma kadar kurcalayacak değillerya baştan tepkini göster kitle kapını falan ayyy ben sessizim diyordum ama o kadarda değil yani

ben koçlarla farklı bir iletişimim var hep yakın dostlarım koç aslında anlaşamdığım yönümde oluyor ama bende çözemedim yaylada çok anlaşırım

ciddimisiniz ya siz.nerden biliyorsunuz tumenin ismini:26:

hoppala kız senin olmadığını ve cezalı olduğunu ilk farkeden benim yahu

ay bence de eşlerin isimleri de aynıdır..

sen bizi beğenmiyormusun Ne güzel işte birbirimize yetiyoruz beğenmiyorsan o arkdşlarının olduğu topiğe taşınabilirsin nerde çokluk orada b....k :118::118::122::111::132:ama dönüp geleyim deme sakın

peşimden oraya kadar gelde gittiğime emin olursun canım
bakarsın dönerim falan

kız biz buraya daha çok arkadaşımız olsun diye gelmedik mi
eeeeee ozaman:26::26::26:

ne demek canım gelinim diye donuma kadar kurcalayacak değillerya baştan tepkini göster kitle kapını falan ayyy ben sessizim diyordum ama o kadarda değil yani

kapı kilitler veya bozulur suratıma yansıtırsam gazetelik ederler sessiz falan değilim ama evlendikten sonra sesimi kestim yoksa kendime aıt bi ev ve haklı olduğumun farkına varan bi eşim olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…