[ı]bu saate göre iyi ama
biz topiğin ismini değiştirdik yinede çok kalabalık değiliz diğer topiklere nazaran
neden ya.pazarlamaya mı çıksak ne yapsak kapı kapı:44::44::44:[/ı]
ayyy şule sen çok yaşa kız beni çok güldürüyorsun hele
o demiştinya ilk hamile olduğumu sokaktaki köpeğe bile söylemiştim aklıma geldikçe hala gülüyorum şimdide bu ama suç annelerinde :92::92::92:
aaaa ben zaten öyle bi ihtimal düşünmüştüm... eşlerimizin adıda aynı olabilir,çünkü o nicki bende yapmak istemiştim
canım adaşım gel bi sarılayım sana
ben naklen yayın adresim bile belli
ayyy evet bu durumda aramızda tek casus var kimliği belirsiz kim acaba:26:
ay bence de eşlerin isimleri de aynıdır.. çünkü nick beni ve eşimi temsil ediyor :))))
kız febe kafalarımız bile aynı çalışıyor...
bir de boğa burcuyum de de düşüp bayılıyım
hıııııım aferin bana ozaman
demek bu yüzden topikte kulağımı bitek sen çınlattın cezalıyken.
Onlar çocuk bede gelinim nevacım suçlu yok onlara göre durumu bu şekilde özetliyorlar bu nedenle hiç sesimi çıkarmıyorum bu yanıtı duymamak için önemli değilmiş ayağına yatıyorum.
tamam o zaman canım yarın bidaha bakarız
hayır burcum yay.. ama aynı yaştayızzz...
daha başka bende lisans mezunuyum,başkaaaa başka bilmiyorum...
üni yi nerde okudun??
aaaa ben zaten öyle bi ihtimal düşünmüştüm... eşlerimizin adıda aynı olabilir,çünkü o nicki bende yapmak istemiştim
canım adaşım gel bi sarılayım sana
ayyy deme yaaaaaa
bakıyorum şimdi..
Hıııııım aferin bana ozaman
demek bu yüzden topikte kulağımı bitek sen çınlattın cezalıyken.
onlar çocuk bede gelinim nevacım suçlu yok onlara göre durumu bu şekilde özetliyorlar bu nedenle hiç sesimi çıkarmıyorum bu yanıtı duymamak için önemli değilmiş ayağına yatıyorum.
ay bence de eşlerin isimleri de aynıdır..
kız febe kafalarımız bile aynı çalışıyor...
bir de boğa burcuyum de de düşüp bayılıyım
sen bizi beğenmiyormusunNe güzel işte birbirimize yetiyoruz beğenmiyorsan o arkdşlarının olduğu topiğe taşınabilirsin nerde çokluk orada b....k :118::118::122::111::132:ama dönüp geleyim deme sakın
ne demek canım gelinim diye donuma kadar kurcalayacak değillerya baştan tepkini göster kitle kapını falan ayyy ben sessizim diyordum ama o kadarda değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?