ciddimisiniz ya siz.nerden biliyorsunuz tumenin ismini:26:
hoppala kız senin olmadığını ve cezalı olduğunu ilk farkeden benim yahu
peşimden oraya kadar gelde gittiğime emin olursun canım
bakarsın dönerim falan
kız biz buraya daha çok arkadaşımız olsun diye gelmedik mi
eeeeee ozaman:26::26::26:
ciddimisiniz ya siz.nerden biliyorsunuz tumenin ismini:26:
la kız senin olmadığını ve cezalı olduğunu ilk farkeden benim yahu
peşimden oraya kadar gelde gittiğime emin olursun canım
bakarsın dönerim falan
Kız biz buraya daha çok arkadaşımız olsun diye gelmedik mi
eeeeee ozaman:26::26::26:
kapı kilitler veya bozulur suratıma yansıtırsam gazetelik ederler sessiz falan değilim ama evlendikten sonra sesimi kestim yoksa kendime aıt bi ev ve haklı olduğumun farkına varan bi eşim olmazdı.
tume özelime yazdı bende febeyide biliyordumya adaşsınız dedim onlarda bu sevinci paylaşıyorlar eminim masalda sana adını yazmadı
Semi kız sen koçmusun yoksa öyle bir elektrik alıyorum senden
evet semicim ama sadece farkettin ama neva yokluğumun belli olduğunu ve özlediğini yazmış o bakımdan yani.
...........................................
tume özelime yazdı bende febeyide biliyordumya adaşsınız dedim onlarda bu sevinci paylaşıyorlar eminim masalda sana adını yazmadı
Semi kız sen koçmusun yoksa öyle bir elektrik alıyorum senden
evet semicim ama sadece farkettin ama neva yokluğumun belli olduğunu ve özlediğini yazmış o bakımdan yani.
ayyy şulecim çok merak ettim senin bu kayınvalidenler hangi milletten???yada hangi asırdan kalmalar pesss yaaa..ama bence eşin biraz diş gösterseydi seni böle ezemezlerdiii
ayyy şulecim çok merak ettim senin bu kayınvalidenler hangi milletten???yada hangi asırdan kalmalar pesss yaaa..ama bence eşin biraz diş gösterseydi seni böle ezemezlerdiii
SEMİ BU AKŞAM BENİ YOK ETME PLANLARI KURACAK AŞKİTOM BAYILIYORUM BEN SENİ KIZDIRMAYA AMA ŞULECİM BİZ SENİNLE DAHA ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK GECE YARILARI ONDAN YOKLUĞUNU ANLADIM MESELA KARAYIDA HİÇ UNUTAMADIM AMA GELDİ BİR KONUŞMADI BİLEÇOK KÖTÜ OLDUM HEPİNİZ BENİM İÇİN AYRISINIZ BEN ALIŞTIĞIM İNSANI KOLAY KOLAY UNUTAMAM ONDAN YANİ DİLE GETİRDİM ONLARDA SENİ MERAK ETTİ DOĞRU İLK SEMİ FARKETTİ BENDE AÇIKLADIM ONLARA DURUMU EN SON NERELERDE GEZDİĞİNİ GÖRÜNCE SLOGANIMIZ
HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİNNN
Valla ceza almıyıcağımı bilsem nereli olduklarını yazardım ama korkuyom
ama sukadarını söyliyim çok eski adetleri hala işlerine geldiği için devam ettirmekteler ve malesef yeni jenarasyonda buna dur demiyor.
Evet canım geçen bende piskopata bağladım sen dur demediğin için beni eziyolar dedim ama ne fayda
gerçi en azından bukadarını bile eşime söylüyor olmam büyük bişey bence şükrediyorum.
basit biörnek veriyim geçen eşimin amcasına ziyarete gittik eşim çayının tazelenmesi için bardağını mutfağa gönderdi gelinde çay bitti diyemiyor bende kapıdan eşimin adıyla seslenip çayın bittiğini söyledim gelin naptın kayınpederim şimdi onun yanında ismiyle seslendin diye laf edicek dedi.
sanki gayri meşru hayat yaşıyoruz.
aynen katılıyorum şekerim hep iş eşlerde bitiyor ne kadar pasif olursan o kadar eziyorlar sen istersen k..ç...nı yırt takan olmuyor malesef fazla kurallar
iyilik hakedene
fazla diolağa girmemeye
mesafeyi hep korumaya
sıkıntı varsa eşin rahatsız oluyormuş gibi onun anlatmasına
dikkat edildikçe güzel oluyor fakat biz baştan yapmadığımız için zorlu bir süreç oldu
SEMİ BU AKŞAM BENİ YOK ETME PLANLARI KURACAK AŞKİTOM BAYILIYORUM BEN SENİ KIZDIRMAYA AMA ŞULECİM BİZ SENİNLE DAHA ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK GECE YARILARI ONDAN YOKLUĞUNU ANLADIM MESELA KARAYIDA HİÇ UNUTAMADIM AMA GELDİ BİR KONUŞMADI BİLEÇOK KÖTÜ OLDUM HEPİNİZ BENİM İÇİN AYRISINIZ BEN ALIŞTIĞIM İNSANI KOLAY KOLAY UNUTAMAM ONDAN YANİ DİLE GETİRDİM ONLARDA SENİ MERAK ETTİ DOĞRU İLK SEMİ FARKETTİ BENDE AÇIKLADIM ONLARA DURUMU EN SON NERELERDE GEZDİĞİNİ GÖRÜNCE SLOGANIMIZ
HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİNNN
ayyy Allah onlara akıl fikir versin diyorum ve susuyorum.sen bi arar benim özele yaz tatlım ben gerçekten çok merak ettim nereliler..Valla ceza almıyıcağımı bilsem nereli olduklarını yazardım ama korkuyom
ama sukadarını söyliyim çok eski adetleri hala işlerine geldiği için devam ettirmekteler ve malesef yeni jenarasyonda buna dur demiyor.
Evet canım geçen bende piskopata bağladım sen dur demediğin için beni eziyolar dedim ama ne fayda
gerçi en azından bukadarını bile eşime söylüyor olmam büyük bişey bence şükrediyorum.
basit biörnek veriyim geçen eşimin amcasına ziyarete gittik eşim çayının tazelenmesi için bardağını mutfağa gönderdi gelinde çay bitti diyemiyor bende kapıdan eşimin adıyla seslenip çayın bittiğini söyledim gelin naptın kayınpederim şimdi onun yanında ismiyle seslendin diye laf edicek dedi.
sanki gayri meşru hayat yaşıyoruz.
noldu yavrum ne bu alınganlık??? sen benim adımı bilmiyomusun şimdi ben anlamadım nolduuu???kara ile ilgili yanlış düşünüyorsun
başka bir yerden girdi ve vakti olmadığı için çıktı bence.yoksa biliyorsun gitmezdi
ayrıca küsüm ben konuşmuyorum
niyeyse dışlanmış hissettim kendimi neden acaba:26:
üstüne üstlük durduk yere topikten kovuldum
ilginç ne diyeyim vardır bir bildiğiniz
bende orkide gibi aşağıda seyirci mi olsam:26:
aaa bizde özledik ayollll.. ama cezalısın diye yazmadık bişeee
:26:kızlar benim kociş soğanı kaynattım tam içecektim az önceIşte baktım uyuduğu koltuktan kendi kalktı ve yatağa gitti hep zorla kaldırırdım neden acaba nette gördüğü halde gel bile demedi :87:
ayyy Allah onlara akıl fikir versin diyorum ve susuyorum.sen bi arar benim özele yaz tatlım ben gerçekten çok merak ettim nereliler..
noldu yavrum ne bu alınganlık??? sen benim adımı bilmiyomusun şimdi ben anlamadım nolduuu???
bak çıkıcam şimdi hadi söle hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?